Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Liverpool 1 - 1 Chelsea (20.01. uto) [D]

Semi-finals : Liverpool vs. Chelsea (20.01.uto) [20:45h] 15 članova je glasalo

1. 1.

• Treba izvesti najjači sastav i pokuÅ¡ati rjeÅ¡iti pitanje finaliste
      50%
      7
    • Maksimalno tri promjene u sastavu, jer za vikend nemamo težak zadatak
      35%
      5
    • Treba Å¡to viÅ¡e "izmjeÅ¡ati" sastav, gdje Ä?e pojedinci dobit priliku ako ne u Kupu
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 66
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja se u startu ispričavam na ovome, halalite. Nisam baš imao ogromnog motiva za analizu meča, usput čitao TCnet, i dobih sličnu ideju. Ako je zabranjeno, slobodno izbrišite, ili stavite sankciju, nikakav problem, znam da i nije baš legitiman c/p.

Ja se u startu ispričavam na ovome, halalite. Nisam baš imao ogromnog motiva za analizu meča, usput čitao TCnet, i dobih sličnu ideju. Ako je zabranjeno, slobodno izbrišite, ili stavite sankciju, nikakav problem, znam da i nije baš legitiman c/p.

ma boli te kurac, nisi sigurno jedini koji je kopiro nešto s talkchelsea

• Autor

Priznaj da ne bi napisao ovaj roman i da te ne bi to toliko zabolilo da nije u pitanju bilo psovanje tvog omiljenog lika s avatara? :D

Svi koji su popljuvani zaslužili su da budu popljuvani. I svaki navijač koji nema nikakve koristit (ni marke ni kune ni eura ni funte ni dinara ni pm) od Chelseaja, svaki navijač koji je tu srcem uz klub i koji se sekira uvijek kada ove preplaćene zvijezde loše odigraju treba ih popljuvati.

I obrnuto (pohvaliti kad pruže vrhunsku partiju).

Jbt ja ne shvatam zašto igrač sa avatara označava neku pripadnost, meni uopšte Willian nije "omiljeni" igrač u klubu. Ali ono što ne trpim to je nepravda, u bilo kojoj životnoj situaciji neću biti za pronalaženje dežurnog krivca i uvijek ću stati njegovu stranu bez obzira na posljedice, jer niko ne može uvijek biti kriv, posvađao sam se sa mnogo osoba u životu upravo zato što sam uvijek branio dežurnog krivca i opet bi to uradio. Ja nisam uvijek branio Williana zato što mi on nešto iznad ostalih igrača, već sam ga branio upravo zato što se njega vrijeđa i kada ima razloga i kad nema, znači ne kritikuje se već ga se vrijeđa. Nemam ništa protiv kritike na račun Williana kada to zasluži baš kao i svaki igrač, ali konstruktivne kritike a ne seljačkog ponašanja, da je se ovakva "kampanja" pokrenula za Schurrlea ja bi sada imao njegovu sliku na avataru i uvijek bi ga branio. Ti kažeš da igrače nakon loše utakmice treba popljuvati, a ja te pitam ko je nakon utakmice protiv Liverpoola u kojoj su gotovi svi podbacili bio popljuvan osim Williana, nemoj mi samo reći da Willian jedini krivac. Već sam to rekao i opet ću, ovde se zna koje igrača se smije vrijeđat a koji ne, koliko je samo tema bilo privremeno zatvoreno zbog seljačkih postova u njima, a da li je se neko sjetio da zatvori temu Williana i da kaže "zatvaramo temu da bi malo spriječili uništavanje teme" ne nego to je tema gdje se liječe frustracije. Ako već kažeš da se igrači trebaju pljuvati nakon loše utakmice zašto nisi pljuvao recimo Ivanovića na njegovoj temi? Ja ću ti reći zašo nisi, pa nisi zato što se zna koja je tema za pljuvanje bez obzira ko je kriv.

Nisam ja glup pa da ne znam da nam sa pozicije desnog krila treba puno više golova i asistencija, ali to nije razlog da se tako odnosi prema Willianu, on ne može uvijek biti kriv. Svako ko je i malo realan, zna o čemu priča i da sam u pravu..

Willy konstantno igra ko kurcina zato mu se i psuje. Sto cu psovat ivanovicu koji odigra 15 dobrih pa 1 losu.

Sjecam se generacije bosingwa malouda benayoun? I drugiiii. Svima se psivalo jer su svaku ko kita bili :D
  • Autor

Willy konstantno igra ko kurcina zato mu se i psuje. Sto cu psovat ivanovicu koji odigra 15 dobrih pa 1 losu.

Sjecam se generacije bosingwa malouda benayoun? I drugiiii. Svima se psivalo jer su svaku ko kita bili :D

Willian ne igra konstantno loše, jer u tom slučaju ne bi bio starter osim ako nije Mourinhov sin, a ako ćemo biti realni onda i Ivanović i svi ostali treba da budu kritikovani i za tu jednu utakmicu, iako se ja ne slažem da je samo jedna utakmica u pitanju.

Ni dragi bog ne zna sto je on starter. Da mi je samo vidjet mourinha kako pruza priliku svabi il salahu nakon lose partije a ovaj cupo sve gori i gori a sve vise igra. Zapital se neko stooo?
nemojte samo reci zato sto su 2 gora igraca na klupi. To cu tek vjerovat kad dobiju postenu priliku. Mou nit ne pokusava nesto da napravi. Probao bi ramiresa il 433 formaciju.

Ubjedljivo nas najgori igrac iz prvih 11. Te mu treba dodijelit titulu na kraju sezone za najlosije nastupe.

Vidim ja da cemo mi ostati na 0/4 trofeja,ako ne dodje do velikih promjena u igri i pristupu.

Moglo se i bolje ova utakmica odigrati, rezultat nije los za uzvrata ali kod kuce moramo odigrati puno bolje. Mikel i Wilian standardno losi kao i uvijek.

Ocekivano. Ponovljeno gradivo po milioniti put. Al zato na Bridzu dobijamo i idemo u finale i boli nas tuki. Samo ne znam koji mu je kurac pa nece da rotira, pa ni u liga kupu

Kakav ti problem imaš s Willianom? Konstantno ga tu napadaš ko da ti jebe sestru il nešto.

Pa jebe mu omiljenog igraca. :D

Kakav ti problem imaš s Willianom? Konstantno ga tu napadaš ko da ti jebe sestru il nešto.

jebe mi ekipu

Ja ne pljujem Wiliana zbog njegove frizure ni zbog porekla. Nisam ultranacionalista pa da mrzim Brazilce.

Jednostavno ne svidja mi se njegov stil igre. Spor je previse, cesto pravi glupe poteze. Usporava napade. Jos me nijednom nije iznenadio kao Fabregas koji vidi slobodnog igraca i posalje mu perfektan pas, kog mi ni na TVu ne vidimo da je slobodan i da mu se moze proslediti lopta. Ne secam se kada je poslednji put predriblao bar jednog igraca.

Cini mi se da zbog njegove neaktivnosti u napadu Ivanovic mora da krene napred i da pokusa da nadoknadi Willianovo odsustvo u napadu.

Mislim da je razlog Wilianove prednosti u odnosu na Svabu to sto Mou ne zeli da prizna da je pogresio sto ga je kupio za onoliki novac i da ga zato forsira maksimalno. Svi mediji bi pisali kako je bacio 40 miliona evra na igraca koji mu greje klupu, a ni Roman ne bi bio zadovoljan. Dok je recimo Schurrle doveden za 25.

Nesto slicno kao sa Toresom.

Schurrle je direktniji, brzi igrac. Jos da nije sebican bio bi savrseno desno krilo za Chelsea. To mu je jedina stvar koja ne valja. Sebican je.

• Autor

Jednostavno ne svidja mi se njegov stil igre. Spor je previse, cesto pravi glupe poteze. Usporava napade. Jos me nijednom nije iznenadio kao Fabregas koji vidi slobodnog igraca i posalje mu perfektan pas, kog mi ni na TVu ne vidimo da je slobodan i da mu se moze proslediti lopta. Ne secam se kada je poslednji put predriblao bar jednog igraca.

Cini mi se da zbog njegove neaktivnosti u napadu Ivanovic mora da krene napred i da pokusa da nadoknadi Willianovo odsustvo u napadu.

Protiv Swanseaja je predriblao par igrača kod drugog gola Oscara, eto to je posljednji dribling..

A ovo za Ivanovića je jedna od većih gluposti, pa baš zahvaljujući Willianu Ivanović i može ići napred, od beka se baš to traži i zadatak krilnog igrača je da mu otvori prostor, a svi smo vidjeli koliko je Ivanović rezervisan kada Schurrle igra.

Da, upravu si za ovo oko Mourinha, vjerujem da noćima ne bi spavao kada bi nekog igrača novinari proglasili za flopa, možeš misliti čuda da novinari nekog proglase za grešku, pa možda im je to posao..

Protiv Swanseaja je predriblao par igrača kod drugog gola Oscara, eto to je posljednji dribling..

A ovo za Ivanovića je jedna od većih gluposti, pa baš zahvaljujući Willianu Ivanović i može ići napred, od beka se baš to traži i zadatak krilnog igrača je da mu otvori prostor, a svi smo vidjeli koliko je Ivanović rezervisan kada Schurrle igra.

Da, upravu si za ovo oko Mourinha, vjerujem da noćima ne bi spavao kada bi nekog igrača novinari proglasili za flopa, možeš misliti čuda da novinari nekog proglase za grešku, pa možda im je to posao..

A pre toga nije driblao mesecima. Izgubljene lopte i dodavanja u prazno da ne racunamo.

Zadatak krila nije da otvara prostor za beka, vec da asistira (ili kreira sanse ako je napadac Torres/Baloteli) i postize golove. To sto bek dolazi u napad je podrska krilu, a ne zasluga krila ili posledica jako dobre igre krilnog igraca.

Mislim da mu ne bi bilo drago kada bi mu Roman postavio par pitanja o ulaganju 40 miliona u rezervu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.