Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Tottenham 5 - 3 Chelsea (01.01. �et) [0]

29 članova je glasalo

1. 1. Da li biste voljeli opaliti Sandru Afriku?

• Naravno. Sexy je.
      42%
      11
    • Ne bih. Ne privlaci me.
      0%
      0
    • Jedino cekicem po glavi. Glupaca.
      26%
      7
    • Zensko sam.
      30%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Katastrofa. Cahill i Bane kao drogirani, a ni ostali nisu bili puno bolji danas.

Ostali do kasno sinoć,pa jebote da od mrtvog tottenhama izgubiš 5-2.Jedino koga bi trebalo izdvojit je Hazard i reći da je jedini nešto uradio a ostalo truba živa....

Zamrzit cu Lamparda,hocu ocami'.

Odbrana podbacila u svakom pogledu.I Kurtonja je veceras bio los.Svaki njihov sut je usao u gol.Jednostavno receno katastrofa.

Koji kurac nije ubacio Remya ili Drogbu odma

Ivanovic poklonio penal, losim vracanjem lopte Cahillu

[spoiler]SUPER SUPEEER FRANK SUPEER SUPER FRANK[/spoiler]

jel moze neko da mi objasni sta se desilo upravo? 

Jel moguce ovaav poraz? 

Na 4:1 sam verovao da cemo ih stici,a onda opet samar u licu sa petim golom Tottehama. Sudijske odluke su bile neke sramne, moyda smo mogli stici da je lepo iskljucen onaj sto je Hazarda srusio i tu bi imali sansu, ovako tuga. Ovo nije smelo da se desi,nikako. Mrzim ovog Dauda,mrzim kada nam on sudi. 

Sve Å¡to je iole ozbiljno iÅ¡lo u okvir naÅ¡eg gola je i uÅ¡lo unutra, dok mi nismo iskoristili 2-3 svoje dobre prilike i to je to. Nakon 20 kola sad idemo opet od nule. U prilog nam ide neÅ¡to lakÅ¡i raspored nego Cityu, ali viÅ¡e nemamo pravo na kiks. A Å¡to se ovih smradova totenhemskih tiče, treba izbaciti Liverpool u liga kupu i onda im vratiti milo za drago na Wembleyu...

Prvaci smo hahahahha    karine mrtve smo mi, ma znao sam za ovo, znao sam..

Heeej od mrtvih pilića 5 komada primit, i hoćemo titulu?? hahahahah

Sudijske odluke su bile neke sramne, moyda smo mogli stici da je lepo iskljucen onaj sto je Hazarda srusio i tu bi imali sansu, ovako tuga.

Kolko sam ja vidio start je bio na loptu, a i Hazardova reakcija to govori.

Sramota, šampioni ne primaju 5 golova od jebenog Tottehnama.

Sve što nam je loše danas napravio sudac su jedan ukradeni korner i jedan ukradeni aut. O prekršaju nad Hazardom ili još gore o nekakvom isključenju nema ni govora. Nije ni faul bio, jer je Hazard zakačio svojom nogom o nogu obrambenog igrača. Uostalom, ni sam Hazard nije tražio prekršaj. A na kraju krajeva, kad od nekog popiješ 5 komada, pokrij se ušima i šuti. Nikakvog opravdanja ne možeš i ne smiješ imati...

Sve Å¡to je iole ozbiljno iÅ¡lo u okvir naÅ¡eg gola je i uÅ¡lo unutra, dok mi nismo iskoristili 2-3 svoje dobre prilike i to je to. Nakon 20 kola sad idemo opet od nule. U prilog nam ide neÅ¡to lakÅ¡i raspored nego Cityu, ali viÅ¡e nemamo pravo na kiks. A Å¡to se ovih smradova totenhemskih tiče, treba izbaciti Liverpool u liga kupu i onda im vratiti milo za drago na Wembleyu...

Da,da ja zaboravio za kup, mislio sam da cemo cekati godinu dana za revans. Ovo je Mourinha pogodilo,njegov ego i sve,tako da mislim da ce narediti punjenje do vrha Tottehnama sledeci put kada se vidimo. Nadam se da je tako.

Sudije i sreca. Ivanovic i Cahill su drogirani. Jedino su Azpi i Hazard odigrali pristojno. Dodje mi da ujedam i da jebem svima sve po spisku.

Osvojicemo mi titulu. Nismo mi Arsenal. ;)

PS

Ove ankete su nas urekle.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

SRAMOTA, TUGA I ŽALOST!!!

Ova utakmica ne samo da nas je spustila na zemlju već nas je ukopala bar metar pod zemlju, igrači su svojim pristupom osramotili Chelsea kao klub, onakav amaterizam pokazati na terenu pa to je sramota. Da nam Tottenhman uvali pet komada, znači ekipa koja nikada nije imala pobjednički mentalitet protiv jačih ekipa, pa to nisam mogao ni zamislit. Kod rezultata 1-1 mi smo potpisali poraz, bez bilo kakve ideje, bez bilo kakve želje, bez bilo kakve borbe. Mislim toliko sam se razočarao u igrače da to nije normalno, izašli smo na teren ne pripremljeni kao zadnji amateri, fuj fuj fuj.

Nemoj te spominjat sudiju jer jedino što mi sada moramo je to da se pokrijemo ušima i pokušamo vratiti samopouzdanje.

Odbrana je danas bila definicija amaterizma.

Igrači se za ovo neće lako iskupiti i treba da ih bude sramota za današnju utakmicu.

Od pocetka utakmice su igrali smuseno. Prva prava akcija ispred njihovog gola i zabili smo ga. Previse je poslije toga gresaka bilo. Odbrana u rangu balkanskih liga.
Treba ovo sto prije pokusati zaboraviti i okrenuti se slijedecim utakmicama. Ovo treba da im bude lekcija za dalje. Sreca pa nas City nije prestigao ni po cemu, nego smo u svemu na diobi prvog mjesta. Desilo se danas i ne ponovilo se vise ni jednom aBd :sal:

Ocekujem tesku i tvrdu utakmicu koju moramo dobiti, Totenham je ekipa koja moze zaprijetiti u svim segmentima igre, odbrana im je mozda i najlosija strana u ekipi, Kane je opasan igrac i nasa odbrana mora biti na najvisem nivou.

Evo ispostavilo se da je ovo tacno, imali smo previse gresaka u odbrani, kod vodstva smo imali sansu da povecamo prednost kada je Costa dodao Oscaru a ovaj slabo sutirao. Upamtite to da ce nas ovaj kiks kostati titule.

Dajte ljudi ohladite .. poraz pa Å¡ta sad, idemo dalje. Ne može se svaka utakmice odigrati na vrhunskoj razini. 

Samo se nadam da će iz ovog poraza izaći hladne glave i vratiti se na pobjedničke staze.

Naravno najbolji igrač Hazard ali treba još izdvojiti Azpija koji je konstatno naš najborbeniji igrač i doslovno krvari za ekipu. Svaka mu čast!

Ovaj poraz ce nam valjati jer nam je igra dobrano opala a neki igraci jako puno lutaju na terenu i nisu u formi. Nek su nam opalili samarcinu sad, pa cemo vidjeti reakciju nasih. Ako smo materijal za sampione naredacemo nekoliko pobjeda zaredom. Ako nismo raspast cemo se poslije ovog. Dakle, sad je pravi test karaktera za ekipu. Isto bodova, golova kao City i za nas prvenstvo pocinje sad. Zajebi sve sto smo dosad napravili jer je to palo u vodu.

Moramo se trgnuti.

pet komada totenhama sramota dae stoke lakse bi podnia al totenham

dok je bilo 4-1 virova san da cemo ih stic jer totenhm je kriminalan i oni nas nakantaju

jebes watford i sve 31 01 proti citya ocekujem kantanje da se iskupu za ovo i da pokazu da su materijal jer 5 golova od tonhama sramota jebena

Jeste primjetili da je Totenhem toliko busan bio danas, da bi ih Siti devastirao sa 10 komada :D Na 4-1 sam mislio sad cemo ih okrenut, al kurac nas trener uvodi Salaha koji je u sezoni prije toga proveo10 min na terenu, uvodi Ramiresa koji je izasao iz povrijede, imammo -3 a napadace ne uvodimo u igru :D  Mou bio pripit za NOvu pa zaboravio radit posao.Igra ocajna, jedino Azar davao naznake zivota. Nista gorak ukus, pet golova primit od mrtvog Totenhema, ali jbg ipak ako slomimo nogu Lampsu bicemo sampioni :D Ali smo OCAJNIIIIIIIIIIIIIIII

Hejteriiiiii

Facts:

Partizan za dva meca protiv Totenhema primio jedan gol, a Celsi za 45 minuta 3, prc frajeri :)

INSTITUCIJA

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.