Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Tottenham 5 - 3 Chelsea (01.01. �et) [0]

29 članova je glasalo

1. 1. Da li biste voljeli opaliti Sandru Afriku?

• Naravno. Sexy je.
      42%
      11
    • Ne bih. Ne privlaci me.
      0%
      0
    • Jedino cekicem po glavi. Glupaca.
      26%
      7
    • Zensko sam.
      30%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da smo juce imali i Mesija i Ronalda sa Hazardom mi ne bi bolje prosli.5 golova primiti a ocekivati bolje,ne ide(iako se stice utisak da smo imali sansu i to da stignemo).Odbrana snosi najvecu krivicu.I naravno standardno nas nedostatak srece.Pa svaki sut je usao u gol.

Neznam jel Totenham u zadnjih 5 godina nekome dao 5 golova u Londonskom derbiju, mislim da nisu u historiji i dadnu nama a mi pucamo na titulu, misljenja sam da ce nas ovaj poraz kostati titule.

• Autor
Jebo te hljeb i nebo i sve te jebalo i fudbal mrtvi. Šukurac svi mamaru vam jebem s' onakvom igrom, žao mi samo Hazarda malog što uvijek pogine za dž. Kurto primao golove kroz uši, Cahilla i Baneta levatili ko malu djecu, Fabregasa nigdje, gotovo niko nije bio na svome nivou. Petarda od Tottenhama za početak Nove godine, mjera.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Sad kad ste se više manje ispucali da napišem i ja svoje mišljenje...
Možda je glupo pričati o sucima, ali da je sviran penal nakon 1:0 radi igranja rukom tu je kraj priče, 2:0, oni nemaju karakter vratiti se.. Ovako Oscar nije dobro popratio Kane koji je fantastično zabio, to Thibaut nije mogao obraniti, kao niti jedan drugi gol, svugdje se postavio kako treba, jednostavno nema zamjerke. Dalje, sve što su opucali zabili su, realno.. Nama nije išlo, Edenov pokušaj, Azpijev udarac, Salah pucao ko da nije jeo 12 dana... Jedino što nije valjalo je obrana jer kada zabiješ 3 gola ne možeš reći da je napad zakazao, s 3 gola naša ekipa mora pobijediti, jednostavno se nije smjela dogodit onakva rupa u obrani, Cahill i Bane kao da nisu došli na utakmicu, Terry je pokušavao, ali ni on nije bio na nivou, Azpi kao i uvijek borben, ali samo borben, ništa više, puštalo je i tamo i uz sve to malo slabiji Nemanja i Cesc i eto ti problema... Tottenham je zabio 5 komada samo zato što su se nabrijali na najviše jer su igrali protiv nas. Zato su i zabili 5, jer su znali da se možemo svakog trenutka vratit pa nisu popuštali nimalo s gasa, cijelo vrijeme su igrali i to im treba priznati, ali da su bili bolji nisu, imali su bolju obranu i to je to.. Što se tiče Edena kapa dolje i molim te što prije potpiši ugovor

Nismo primili 5 golova u ligi  jos od 1996. godine kada smo izgubili od Liverpola 5:1

Nismo primili 5 golova u ligi  jos od 1996. godine kada smo izgubili od Liverpola 5:1

Od Arsenala pod AVB-om 2011. godine?

Od Arsenala pod AVB-om 2011. godine?

Da ali tu smo utakmicu igrali kod kuce a ovo se odnosilo na gostujuce utakmice, mada je moja greska sto to nisam napisao u postu.

Riječ-dvije...

Ova tekma je bar otkrila i riješila jednu dilemu koja se potezala po medijima - ova generacija igra ljepši fudbal, talentovanija je ali nije rame uz rame sa onom iz prvog Joseovog mandata. Ono je vjerovatno najjača ekipa koja nije uzela LŠ u zadnjih 20-30 godina. Pri 1:0 Oscar fula dvije dojajne šanse. To je to. To je razlika.

Odgledao sam tekmu ponovo i perutnina je odigrala dobru tekmu, ništa jače od toga. Njihova realizacija je bila apsolutno perfektna. Primili su 3 gola i trebali su još sigurno 4, tako da nikako nisu izdominirali kao što 100% medija piše u svojim naslovima. Naša realizacija u ključnim momentima i greške u odbrani su nas pokopale. Jebiga, DVD uveliko spremaju jer je ovaj rezultat ravan treofeju za njih.

Sve je na Cityju. Ako ne odgovorimo protiv Njuke neka ide sve u pičku materinu. Mou će sam otići ako ne uzmemo titulu ili LŠ, znamo to.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.