Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Tottenham 5 - 3 Chelsea (01.01. �et) [0]

29 članova je glasalo

1. 1. Da li biste voljeli opaliti Sandru Afriku?

• Naravno. Sexy je.
      42%
      11
    • Ne bih. Ne privlaci me.
      0%
      0
    • Jedino cekicem po glavi. Glupaca.
      26%
      7
    • Zensko sam.
      30%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovu gamad treba pregaziti. Treba vratiti dug od prosle godine, i usput iskaliti bes zbog nedostatka srece i nedostatka normalnih sudija. Neko mora. Neka to budu Pevci. :)

Prosle godine nas je Mata izvukao i cini mi se ona pickica Verthongen isprovocirao nasu legendu #FT9. Ocekujem dobru partiju od Oscara ili Williana. Bilo bi lepo da nas iznenade nekom odlicnom igrom.

Courtois

Ivanovic-Cahill-Terry-Azpilicueta

Matic-Fabregas

Willian-Oscar-Hazard

Costa

Ovu gamad treba pregaziti. Treba vratiti dug od prosle godine, i usput iskaliti bes zbog nedostatka srece i nedostatka normalnih sudija. Neko mora. Neka to budu Pevci. :)

Ovo ti je dobro.

Evo uvertira pred derbi :D a realno je i ruzna ova u Tot. dresu, da su neku ribu stavili svi bi je poljubili :D 

https://www.youtube.com/watch?v=uApwWEm4V8s

Ne znam jel cae il kun al smarate s ovim anketama. Ili mozda ipak relo.

Jeste da je glupo stavit pitanje kqko cemo igrat 1 pobjeda 2 remi 3 pusiona al mozete makar napisati skim bi poceli od 1 min willian il schurrle. Pa koga ocekujete da ce zabit gol itd. Ovo je bgm djetinjasto. A vala ko ima to da ne bi opalio sandricu
Inace ocekujem novu pobjedu protiv kokoski. Navikao sam da ih deremo

Jeste da je glupo stavit pitanje kqko cemo igrat 1 pobjeda 2 remi 3 pusiona al mozete makar napisati skim bi poceli od 1 min willian il schurrle. Pa koga ocekujete da ce zabit gol itd. Ovo je bgm djetinjasto. A vala ko ima to da ne bi opalio sandricu

Ili kome bi mogli prodat Schurrlea, PSG-u ili nekom drugom haha :P 

Kokosi nemaju pojma, mada poznato je da protiv nas svi igraju daleko bolje. Moja pretpostavka je 1:0 za nas.

Utakmica u kojoj crv prognozira pobedu ne moze izaci na dobro, medjutim posto je spomenuo tesku utakmicu, glat dobijamo.

Ovo je ključno. Anketno pitanje je retoričko, dakle ni ponuđeni odgovori nisu ispravni :P

Nego, moramo ih karnut, red je za Novu da se pokloni jedna pobjeda navijačima u pravom gradskom derbiju. Evo fin video za uvertiru, naÅ¡a ljepotica, voditeljica Sophie  to rjeÅ¡ava..

https://www.youtube.com/watch?v=uApwWEm4V8s

ali bukvalno 5 postova iznad ovaj video isti HAHAHAHA wisey, sto si nam postao pidy :D

Zaljubio se jbg :P

Nego bice merak ako nam igraci poklone pobjedu na WHL protiv Spudsa za pocetak 2015., koja bi mogla biti jako uspjesna abd

ali bukvalno 5 postova iznad ovaj video isti HAHAHAHA wisey, sto si nam postao pidy :D

To je samo znak  da ne cita nista sto ja napisem ili okacim :D 

Ocekujem tesku i tvrdu utakmicu koju moramo dobiti, Totenham je ekipa koja moze zaprijetiti u svim segmentima igre, odbrana im je mozda i najlosija strana u ekipi, Kane je opasan igrac i nasa odbrana mora biti na najvisem nivou.

Mislim da ce ovdje biti kisa golova a mi cemo biti ekipa koja ce dati vise golova.Dakle pobjeda i nista drugo.

Očekujem jednu žilavu utakmicu protiv motivisanog protivnika..

Tottenham je ušao u neku formu pa je teško očekivati neku laganu pobjedu.

Utakmica je od velike važnosti jer ona predstavlja i kraj ovog paklenog rasporeda pa je važno da se dođe do povoljnog rezultata a tu je i pritisak Citya.

Sastav standardan.

Nadam se da će se igrači bar potruditi da izgubimo što manje živaca već prvog dana nove godine.

Ako bi morao prognozirat, mislim da je ovo remi..

Ako bi morao prognozirat, mislim da je ovo remi..

nije remi, košta će počet

p.s. bombaš samoubica na klupi :D

komplet nova odbrana, ladno svaku utakmicu ko god dodje do neke sanse tu sansu i realizuje. tri sanse tri gola

Predajte utakmicu na poluvremenu jebo vas bog jadni, ne isplati se još 45 min gubit živce zbog igračina koji su došli da se šetaju..

Ovo je žalosno...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.