Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Chelsea 3 - 0 Tottenham (03.12. sri) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Plavaca
      80%
      8
    • Pobjeda Pijetlova
      10%
      1
    • Miroljubiv remi
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kako su igraci umorni samo,pa to se vidi iz aviona.Ja mislim da ce Mou pokusati sa slicnim sastavom i protiv Njukastla,mozda samo Costa umjesto zvijeri i da ce Boga moliti da pobjedimo jer onda ide liga prvaka i mislim da bi tu promjenio pa najmanje 7-8 igraca.Samo pobjeda protiv Njukastla i mi smo na konju.

• Odgovori 62
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uopste mi se ne svidja ovaj sitem formacija koju smo igrali veceras,nije mi jasan Murinjo isti ovaj sistem je igrao protiv Liverpula u prvom polu-vremenu kad se prebacio na 4-2-3-1 zgazili smo Liverpul sa visokim presingom!

Rutinska pobjeda, odigrali smo baš onoliko koliko treba i praktično nam je trebalo 3 minuta dobre igre da ih rastavimo. Realizacija koju su naši igrači pokazali je bila presudna, bitno je da je ekipa odgovorila pobjedom nakon utakmice sa Sunderlandom..

Sada idemo na teško gostovanje, tradicionalno teško gostovanje, vidjećemo šta će biti, ali bitno je da se ne izgubi..

Na igračima se vidi da umor radi svoje, smirujemo tempo kada god je to moguće, jer očigledno da čuvamo snagu za paklen raspored.

Mislim da će Mourinho pokušati i protiv Newcastlea izgurati sa sličnim sastavom kao i danas, i da će protiv Sportinga odmarati ekipu.

:sal:

Hajoj, cirkusa.. Prvih 15 minuta sreca majcina pa ne primismo tri gola, Cahill imao par gresaka i nije ispratio igraca kod jedne akcije, ali vjerovatno zbog nekih problema. Vidi se da je bio odsutan (Nisam skontao zasto je izasao iz igre). Hazard i Oscar odlicni. Willian ni los ni dobar, onako, ne znam ni sta da mislim vise. Fabregas malo gubi dah zbog rasporeda, ali bice to dobro. Odusevili me Didi i Loic, jer nakon onakvog napada prosle godine, ovo je zaista melem za oci.

Samo onih prvih 10 minuta smo slabo izgledali na terenu, sreca pa nismo primili 2 gola u tom periodu, nakon toga smo imali svoju igru i zasluzeno pobijedili. Pametna izmjena na poluvremenu jer Cahil je veliki igrac u odbrani i najmanje sto nam je potrebno sada je odsustvo stopera.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.