Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Chelsea 3 - 0 Tottenham (03.12. sri) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Plavaca
      80%
      8
    • Pobjeda Pijetlova
      10%
      1
    • Miroljubiv remi
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

mi cemo kiksat, a lamps ce zabit da nam se jos priblize...

izaci cemo jaci nego ikad na ovaj duel, sto posto sam uvjeren. rezultat mora doci :D

Ma ubit cemo ih.Pa samo kad covjek skonta da Chelsea ima cak 3 napadaca za ovu utakmicu koji su bolji od Soldada,a to su Drogba,Remy i Ivanovic :D

Nema se tu puno toga reći, jednostavno MORAMO ih pobjedit, i zbog utakmice protiv Sundrlanda i zbog utakmice protiv Newcastlea.

Tottenham se neće striktno branit tako da mislim da će biti prostora za igru i to se mora iskoristit.

Dobili su juče Everton i to će im donijeti samopouzdanje, a ove sezone mnogo bolje igraju na gostovanjima nego kod kuće.

Naši neka samo krenu od početka maksimalno jako i ozbiljno.

Očekujem da Remy konačno bude starter.

Osim pobjede nema se sta drugo ocekivati, bolji smo od njih i to moramo dokazati na terenu.

Voleo bih da vidim Remyja u startnoj, a Drogba da udje ako zagusti. Trebalo bi mu pruziti sansu da pokaze sta zna.

Ocekujem mnogo bolju igru i vise golova.

Očekujem da Remy konačno bude starter.

baÅ¡ se pitam kako si doÅ¡o do tog zaključka  :hljeb:

Uzdam se u velemajstora Kabula :D  

Totenhem ima dosta problema ,manite vi ove pobede posle crvenih kartona

pored gore pomenutog velemajstora imaju Fazi(j)a koji je prespor a i loš je leba ti,Vortengen tek zadnjih par utakmica pokazuje neke znake da mu je kobajagi stalo do kluba

jedino mi je ok mali daer(stigo iz sportinga)

Poketino pokušava nešto sa ovom ekipom al to baš nešto ne daje rezulate u praksi,jedino lamela koji je kod njega nešto proigrao,ostalo je sve nešto preko kurca

ja stvarno ne znam kakav dan oni moraju da imaju da bi nas dobili il bar izvukli nerešeno,to samo nekom nadljudskom borbenošću inače sve osim pobede za nas bi bilo iznenadjenje,onaj Kapue iako ima fantastične fizičke predispozicije deluje dosta pogubljeno,meni je npr taunsend "drag" igrač al poketino ga nešto ne miriše,retko mu daje priliku,dok ga njihovi navijači isto nešto ne vole baš

u poslednje vreme Mejson dobije više prilike,mislim da je on bio neko vreme povredjen(il sam ga pomešao sa nekim) nije to neka klasa al im pristojno završava posao

napad,ništa sa čime ne možemo izaći na kraj

ps:nadam se da će njihov golman ustati na pogrešnu nogu

Ako sve bude dobro,biće to neka rutinska pobeda od 2:0 za nas :)>-

pa jebem ti sve ako ne pobedimo tim kome je kabul kapiten  X_X

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Luis; Matic, Ramires; Schurrle (R), Fabregas, Hazard (L); Edit: Remy; Napraviti par izmjena da se odmore Azpi, Oscar, a i da se ja odmorim od Williana (lozim vas)..

Costa ne igra zbog suspenzije, tako da osim te prinudne izmene, ne verujem da će Murinjo izmešati sastav.

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Luis; Matic, Ramires; Schurrle (R), Fabregas, Hazard (L); Costa; Napraviti par izmjena da se odmore Azpi, Oscar, a i da se ja odmorim od Williana (lozim vas)..

Costa je suspendovan..

Ja se nadam da će Remy igrati od početka, zaslužio je priliku.

Costa ne igra zbog suspenzije, tako da osim te prinudne izmene, ne verujem da će Murinjo izmešati sastav.

Zaboravih, jebote koliko lik kartona dobija nije realno.

Ma zbog toga sto nije rotirao i vidio se umor protiv Sun'landa, sad mu je moranje.

baÅ¡ se pitam kako si doÅ¡o do tog zaključka  :hljeb:

mozda zato sto Jose forsira Drogbu. bilo bi dobro da i Remy odigra koju tekmu...

Ocekujem Remija i Surlea u prvih jednast,samo da ne gledam onog Vilijana koji je u odbrani stvarno odlican ali je u napada uvek za kurac.

Moj je sastav tacan, dobio ja informacije od Murinha, odnosno ne tacno od njega nego preko strine Milice, tj. njenog nerodjenog brata od strica koji ima druga sto poznaje oca od Drulovica bivseg selektora, a poznato je da je on dobar sa Murinhom jos iz vremena u Portugalu, kad je Drulovic tamo nasao posao preko ovog menadzera Ramadanija sto je dobar sa Toletom. Nije ni cudno, samo pogledajte koliko je Srbistanaca bilo u Benfici prosle godine. Sve to implicira da je moj sastav tacan, i sto takodje implicira da je meni jako dosadno.
Imas temu trola bez kontrolora pa tamo trolaj a ovde pisi stvari u vezi utakmice.

Imas temu trola bez kontrolora pa tamo trolaj a ovde pisi stvari u vezi utakmice.

U vezi teme je, par postova iznad žuti

baš se pitam kako si došo do tog zaključka :hljeb:

Taj zaključak je rezultat višemjesečne analize ali nisam do sada izlazio sa zaključkom u javnost jer sam čekao dozvolu suda za sportsku arbitražu iz Lozane, ali jutros mi je stigla dozvola. :D

Mislim vrijeme je da Remy startuje, Costa i Drogba su dobijali viÅ¡e prilika za igru od njega, a poÅ¡to je Costa suspendovan, idealno vrijeme je i da se Remyu ukaže prilika. 

Vazan mec, ako kiksamo ode nam sezona u racku (makar u ligi) to je sto posto sigurno, sa druge strane ako dobijemo kidacemo do kraja, vazno je sada da decembar pocnemo sa pobjedom jer cemo odigrat 56 meceva od 3 dec. do 3 januara 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.