Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Chelsea 3 - 0 Tottenham (03.12. sri) [3]

10 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Plavaca
      80%
      8
    • Pobjeda Pijetlova
      10%
      1
    • Miroljubiv remi
      10%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prema neki najavama ovo bi mogao biti sastav za Tottenham..

Courtois, Ivanović, Terry, Cahill, Luis, Matić, Ramires, Schurrle, Willian, Fabregas, Remy.

Kad krene da grmi lijeva strana, ima da ih nema.
  • Odgovori 62
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Možda zvuči nevjerovatno za ekipu koja drži prvo mjesto na tabeli, ali mi nismo postigli više od dva gola na utakmici Premiershipa još od pobjede protiv Aston Vile sa 3-0 koju smo odigrali 27.09. 

Da li možemo taj niz konačno prekinuti protiv Tottenhama?

Ajmo malo optimisticnije bre!!! Odigrali nereseno sa Sunderlandom a kao da nas je Leicester pobedio 5:3, ili tamo neki MK Dons. :D

Ocekujem gazenje kokoski! Pozitivna reakcija nas ceka, posle lose igre za vikend.

I ja ocekujem pozitivnu reakciju nakon remija za vikend.Cak i ako primimo slucajno prvi gol,mislim da cemo onda jos vise zagristi i preokrenuti.Ocekujem pobjedu od 2 gola razlike.

Idemo Sunderland !!!

Idemo Sunderland !!!

Ma otkači to odmah, skinuće gaće pred Cityem ko da gledam, nešto slično sa Sotonom. Ionako im je neobično igrat ovako svaka 3 dana, a protiv naših su ostavili dušu na terenu, nema tu kruha da će oni nešto napraviti. Daj Bože da nisam u pravu, eto..

Mi trebamo sebe gledati i pobijediti Spudse večeras, pa zatim razmišljati o St.James' u subotu.

Kad god smo ocekivali od nekih ekipa da urade nesto pozitivno za nas bilo je suprotno, osim West Hama i QPR niko nista nije uradio na domacem terenu protiv velikih ekipa.

Ma otkači to odmah, skinuće gaće pred Cityem ko da gledam, nešto slično sa Sotonom. Ionako im je neobično igrat ovako svaka 3 dana, a protiv naših su ostavili dušu na terenu, nema tu kruha da će oni nešto napraviti. Daj Bože da nisam u pravu, eto..

Mi trebamo sebe gledati i pobijediti Spudse večeras, pa zatim razmišljati o St.James' u subotu.

Imam na tiketu X :P

Nije Tottenham cirkus od ekipe , ne vjerujem da će nam biti baš toliko lako koliko neki očekuju.

ČELSI - TOTENHEM
- Totenhem nije slavio na terenu Čelsija na prethodnih 27 utakmica. Poslednji trijumf na gostovanju današnjem protivniku „pevci“ su ostvarili 10. februara, 1990.

SANDERLEND - MANČESTER S.
- Na proteklih 13 duela ovih timova nije dolazila dvojka.

Nisam ocekivao Drogbu od samog pocetka, neznam koliko je to pametno gurati ga od samog pocetka, trebo je i Schurlea ubaciti u prvu postavu ali vidjecemo kako ce se utakmica odvijati.

Ljudi, mi rijetko dobijamo pomoć od ovih "manjih" klubova, znači to su rijetke situacije da nam oni pomognu..

Zato ne očekujte da će Sunderland uraditi nešto spektakularno protiv Citya, jer Poyet zna dobro postavit taktiku samo protiv "svojih".

City će ih glat dobiti, u suprotnom ću ja na temi Premiershipa javno priznati da sam budala koja pojma nema i da je Poyet trener u rangu Mourinha..

Ja veceras ocekujem neku ubedljiviju pobedu, eto mogo je samo Remy umesto Didiera, ipak bolje je kad Didi udje sa klupe tad su protivnicki igraci umorni, on je za to idealan igrac.

Come on CHELSEA!!!! :sal:  :sal:  :sal:  :sal:

U pocetku sam se zabrinuo prvi 15 minuta,a onda je pocelo uzivanje :) 

Zver je i dalje zver. Drogba naklon do poda.

Totenham je vec u 10 minuti mogao voditi 2:0, slabo smo usli u mec i sreca da nismo primili gol, nakon toga smo poceli igrati i  postigli brze golove, Wilian onakvu sansu mora pretvoriti u gol a ne sutati mlitavo i direktno u Lorisa, ovde mozemo zabiti jos koji gol samo da krenemo jako u drugom poluvremenu ali poznavajuci Mourinha nebi me iznenadilo da gledamo dosadno drugo poluvrijeme bez pokusavanja na jos koji gol.

Perfektna utakmica, gazimo kokoske, Hazard resio 1 na 1, Drogba dao gol i proslavio u svom stilu, kokoske izgubljene u vremenu i prostoru.

Samo jako!!!

Navijaci su se poboljsali, ja sam zadovoljan.

Ona prečka je bila ključna. Realizacija kasnije šampionska. Poslije blickriga perutnina se raspala. Ovaj ritam melje neke igrače kao što je Fabregas. Najgora partija u plavom dresu.

Danas je ovo bila zrelo odigrana utakmica sa dosta energije. Za vikend jako teško gostovanje, biće mnogo oscilacija što je razumljivo ali idemo tamo sa mnogo samopouzdanja nakon ovog gaženja.

Didier Drogba.

24 godine bez pobjede na Bridgeu. Krasno.

Nije Tottenham cirkus od ekipe , ne vjerujem da će nam biti baš toliko lako koliko neki očekuju.

Zajebao sam se , ipak su cirkus od ekipe .

1502501_758379927582376_7021285845098039
Drago mi zbog Remya , vidi se koliko je željan igre i dokazivanja .

Pravi odgovor nakon kiksa protiv Sunderlanda. Osim prvih 15 minuta mislim da smo bili jako dobri, pogotovo poslije golova odlično kontrolisali utakmicu, Jose pravio prave izmjene i zasluženo smo ih dobili.

Veliki Tito ponovo u svom stilu. Ono majka jednom rađa. 

Mislim da u subotu treba izvesti neke momke koji nisu toliko minutaže imali, ali o tom kad dođe vrijeme.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.