Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1337577082' post='50840']
Spursi u finalu Zapada k'o od šale.
[/quote]

da pročitao sam , lagnih 4-0 , sad će u 13:00 bit snimak na SportKlubu pa ču to odgledat.... od LAC-a sam moram priznat više očekivao.
Večeras Sixersi idu u goste Botonu u TD, volio bih reć da očekujem pobjedu Sixersa al ipak je to veliki Boston i morat će se krv prolit ako se želi do boda ovdje, al sigurno je da se može. Druga večerašnja utakmica je Oklahoma-LAL, Ock vodi 3-1 u serji i mislim da večeras doma neće imat previše problema, mislim da oni prolaze već večeras.
Skuzio sam da mi je NBA posteno sjebao skolovanje. Svake noci ostajem kasno budan da bi' odgledao koju utakmicu najjace kosarkaske lige svijeta. Naravno kako svako jutro moram rano ustajati u skolu ne mogu se naspavati. Isto tako taj nedostatak sna moram negdje nadoknaditi, a najprikladnije mjesto za to mi je skola. Kako u skoli samo spavam i nista ne pratim na satu logicno je i da imam lose ocjene, jer kad dođem kuci iz skole ne mogu uciti jer moram jos malo odspavati, a navecer ne mogu uciti jer opet gledam NBA. I tako beskrajno u krug, svaki, svaki Boziji dan.
Evo recimo dobio sam keca iz matematike prije par tjedana(na satu sam spavo, a matematiku se mora pratiti) i sutra bi trebao to ispravit. Naravno, danas necu uciti jer moram gledati kako Boston gazi Phillu i opet cu dobiti keca :S
I eto, zakjucio sam da se moram malo odviknuti on NBA-a prije nego krenem na faks :)
[quote name='Chelsea4' timestamp='1337635349' post='51267']
Skuzio sam da mi je NBA posteno sjebao skolovanje. Svake noci ostajem kasno budan da bi' odgledao koju utakmicu najjace kosarkaske lige svijeta. Naravno kako svako jutro moram rano ustajati u skolu ne mogu se naspavati. Isto tako taj nedostatak sna moram negdje nadoknaditi, a najprikladnije mjesto za to mi je skola. Kako u skoli samo spavam i nista ne pratim na satu logicno je i da imam lose ocjene, jer kad dođem kuci iz skole ne mogu uciti jer moram jos malo odspavati, a navecer ne mogu uciti jer opet gledam NBA. I tako beskrajno u krug, svaki, svaki Boziji dan.
Evo recimo dobio sam keca iz matematike prije par tjedana(na satu sam spavo, a matematiku se mora pratiti) i sutra bi trebao to ispravit. Naravno, danas necu uciti jer moram gledati kako Boston gazi Phillu i opet cu dobiti keca :S
I eto, zakjucio sam da se moram malo odviknuti on NBA-a prije nego krenem na faks :)
[/quote]
I ja sam danas sjebao ocjenu iz biologije zbog Chelsea i nije mi zao.
U Petak mi je receno da cu odgovarat u Pon. Petak vece se napio,pred finale nije bilo ama nikakve sanse da pogledam knjigu poslije finala se blago receno unistio od alkohola i u Nedjelju mamuro do 2 popodne onda tamo vamo i nista nisam stigao...
  • Autor
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337636361' post='51280']
I ja sam danas sjebao ocjenu iz biologije zbog Chelsea i nije mi zao.
U Petak mi je receno da cu odgovarat u Pon. Petak vece se napio,pred finale nije bilo ama nikakve sanse da pogledam knjigu poslije finala se blago receno unistio od alkohola i u Nedjelju mamuro do 2 popodne onda tamo vamo i nista nisam stigao...
[/quote]
ja sam sjeba sve ocjene tako da mi nije stalo
ja završio školu pa sad mogu pratit šta oću :D hahahaha :P
a prvo je na redu NBA za sat vremena i nadanja pobjede Sixersa :)
[quote name='Chelsea4' timestamp='1337638476' post='51303']
za sat vremena ocekujem Rondo show :D
[/quote]

ne očekuj previše, čujem da je Iggy obukao hlaćice s dubokim đepovima i da bi se Rondo tamo trebao nači večeras :P
jebiga kko stvari stoje Sixersi su izgubili, loša realizacija uvjek pristunog Turnera, koji razvaljuje po tom pitanju, Hawes također još odkako su izbacili Bullse ne gađa kako spada, u obrani se MORA i može bolje, agresivinije i pametnije, lako ih se izbacuje tako što dupliraju igrača i stvori se višak samo tako, školski, opet se prosulo bodova i bodova na jebene najobičnije slobodnjake, kasnije je došlo do velkog minusa, živci rade, ideja nestaje i napadi su loši. Jebiga iduća se MORA dobit. Kod Bostona bi spomenuo jako raspoloženog Bassa koji je ubacio trenutno čak 28 poena, Ronda koji odlično odvlači igrače i upošljuje suigrače te Garnetta koji je uvjek tu malo u sjeni ove dvojce al opet dao svoje. Kod Sixersa zakazao Iggy od Turnera i Hawesa nisam ni očekivao nešto....
u funali zapada spursi i oklahoma, bit ce jako zanimljiva serija, mislim da se u toj seriji odlucuje prvak NBA-a.
nemogu James i Wade sami, vidis da ce muce i protiv Pacersa. Ako bude finale spursi heat mislim da ce Duncan silovat njih :)
[quote name='Chelsea4' timestamp='1337717190' post='51557']je omatorio je, ali i dalje je (po)najbolja cetvorka lige, a heat bi imo problema i protiv mirze teletovica :)[/quote]

da je ovaj gospodin još uvijek tu, ne bi bilo problema...

[img]http://www.best-basketball-tips.com/images/Zydrunas-Ilgauskas-Bio.jpg[/img]
Što se košarka tiče navijam za MIAMI otkada sam saznao za košarku, a dolazak najboljih (Wade, Lebron) još više je pridonio mojoj odluci. Mislim da imaju najviše šanse za prvaka od svih.
[quote name='razbijach' timestamp='1337717533' post='51560']
Što se košarka tiče navijam za MIAMI otkada sam saznao za košarku, a dolazak najboljih (Wade, Lebron) još više je pridonio mojoj odluci. Mislim da imaju najviše šanse za prvaka od svih.
[/quote]

ako prođu dalje od zadnje četvorke dajem im najmanje šanse, pa i sad mislim da nebi bili tu gdje jesu da su kojim slućjem naletili na Boston ili preoporođene Sixerse, ja sam uvjeren da Miami ne osvja, dapače tolko sam siguran da ću svima koji su sotavili post na ovoj temi platit vupi (naravno ukoliko osvoje)
Ja mislim da ce Spursi osvojit. Imaju odlicnu rotaciju, najboljeg trenera lige, igraju organizirano i raznovrsno. Poslje Celticsa su mi najdraza ekipa lige jer igraju pravu old-school i pravi ih je uzitak gledati...
jako važna i teška pobijeda Sixersa :) odlična aprtija gotovo svih Iggy bio loš u prvom ali se priključio u 2. dijelu i sa 12 poena puno pridonio pobijedi, najbolji definitivno Holiday 20 poena, tu je i Turner koji ima čini mi se isto 12, Williams također jako jako dobar, Brand je bio opet odličan opet me iznenadio, svaka čast. Levoy Allen zapamtite to ime!!! to će bit igračina!!! no ne treba gubit glavu ide se u TD i tamo će bit pakleno,nimalo lako, sigurno da se može da kvalitetu imaju, mora se ponovit ova utakmica, prepisat ova utakmica i finale se smiješi :) ono što me smeta je dekoncentracija, ova utakmica je mogal bit puno prije rješena, nači čak 11 slobodnih bacanja je fulano, to se NESMIJE događat, elticsi su dali više od 10 poena iz tzv. "seocnd shots" nezz di ima statisika, naš me zaniima kolko točno su dali takvih poena, mora se puno bčvršče i produktivnije skakat, nači samo koncentrirano i može se proć Boston :)
1 2 3 4 5 SIXERS!!!!!!!
[quote name='Vinko' timestamp='1337827729' post='51933']jako važna i teška pobijeda Sixersa :) odlična aprtija gotovo svih Iggy bio loš u prvom ali se priključio u 2. dijelu i sa 12 poena puno pridonio pobijedi, najbolji definitivno Holiday 20 poena, tu je i Turner koji ima čini mi se isto 12, Williams također jako jako dobar, Brand je bio opet odličan opet me iznenadio, svaka čast. Levoy Allen zapamtite to ime!!! to će bit igračina!!! no ne treba gubit glavu ide se u TD i tamo će bit pakleno,nimalo lako, sigurno da se može da kvalitetu imaju, mora se ponovit ova utakmica, prepisat ova utakmica i finale se smiješi :) ono što me smeta je dekoncentracija, ova utakmica je mogal bit puno prije rješena, nači čak 11 slobodnih bacanja je fulano, to se NESMIJE događat, elticsi su dali više od 10 poena iz tzv. "seocnd shots" nezz di ima statisika, naš me zaniima kolko točno su dali takvih poena, mora se puno bčvršče i produktivnije skakat, nači samo koncentrirano i može se proć Boston :) 1 2 3 4 5 SIXERS!!!!!!![/quote]

Bla, bla, bla...

Ajmo večeras momci, number one in the EN BI EEEEEEEJ

http://www.youtube.com/watch?v=koWWVAH_fEU
Wadea za MVP-ja!! U finalu smo momci ;)

Wade prekucao Indianu sa 41 poenom i 10 reboundova, LeBron regularan sa 28pts, 7ast, 6reb i 3st, Chalmers i Miller također rasturili, ma svi su bili odlični osim konja Battiera i Ronnyja Turiafa koji je u 3 utakmice protiv Indiane zabio 2 POENA.
cekaj dubro samo Bostona,na muci se poznaju junaci..... ;) .....inace najvise prednosti dajem oklahomi,postujem ih i ako iko treba da osvoji to su oni.....a opet Boston jeste veliki protivnik Lakers-a ali mi nisu mrski ko neki timovi,imaju jak tim bas kao i spursi ali ce spurse oklahoma pregaziti;volio bi da oni(Boston) uzmu sa Istoka..... :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.