8. maj 2012.14 god. comment_46660 [quote name='Hemingway' timestamp='1336480921' post='46633'] Moja prognoza za finale: Oklahoma - Miami Durant, Westbrook i Harden bi trebali osvojiti Zapad! Izostanak DR je ogroman udarac za Chicago i velika je mogućnost da ispadnu već u prvom krugu protiv Phile. Miami po meni ima otvoren put do finala. Iskusnu ekipu kao što je Boston ne treba otpisati, ali mislim da Istok uzima Miami. Bit će jako teško prognozirati ako se u velikom finalu nađu MIA i OKC. [/quote] Ma kakav Miami. Chicago će biti prvak istoka Prijavi
8. maj 2012.14 god. Autor comment_46663 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336485071' post='46660'] Ma kakav Miami. Chicago će biti prvak istoka [/quote] jbg cae volia bi i ja da dodu do finala al im triba jedno veliko cudo Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46669 [quote name='Caeruleus' timestamp='1336485071' post='46660'] Ma kakav Miami. Chicago će biti prvak istoka [/quote] Chicago ti ispada odma večeras, ne mogu oni meda bez Rosea. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46680 Smijesno mi je kako ste izbacili vec Spurse, nije to polovna ekipa, idu sve do kraja ! Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46702 Spursi su uz OKC favoriti zapada, a ako dođu u veliko finale mogli bi i miami dobit, prije par godina je vec Popovich spremio LeBrona u džep... Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47644 kakva utakmicaa, ja se još nemogu oporavit, jebo me pas ako me 5 puta nije presjelko u zadnjih 7 sekundi m a šta 5 puta, malo sam reko.... 76ersi zasluženo pobijedili, odili kroz cijelu utakmicu i bili bolji no u 4. četvrtini se Bullsi vrćaju i odlaze na +4 no u zadnjih 7 sekundi faulom zaustavljena kontra od strane Hawesa, Asik promšio oba slobodnja, kontra za Phily Young zabija 2 sekunde prije kraja no sudac vraća Iguoadalu na slobodnjake ali ullsi vode sa 1 razlike, Iggy pogađa oba i odvodi /6erse u idući krug, kakva utakmica, kakva završnica, e to je košarka , uff odo ja leć moram se smirit malo uff. 1 2 3 4 5 SIXERS!!!!!!! Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47681 Vinko jesi se naspavao ,sad sam gledao reprizu Lakersa i Denvera,Denver je vodio kroz cijelu utakmicu i zasluženo izborili 7. utakmicu THUNDERRR Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47706 i nisam nešto, užas kolko se mogu odužit ove NBA utakmice :/ al evo već se sad prirpemam za Subotu 2 ujutro, slijedi Boston u TD-u, nadam se da se može izvuć dobar rezultat i prolaz u konačnici, nije Boston što je nekad bio, već je to starija garda, mora se zaustavit Ronda i odigrat dobru obranu kakvu znaju, i naravno dobit u skoku pogotovo obrambenom i pokušat zabit šo više onih "lakih koševa" kontre i polukontre u čemu je Phila i najjača Što se spomenute tekme tiče navijam z Denver, nekako nevolim previše LAL, Byant ozljeđen opet ubacio čini mi se 31 ali ništa od toga, oni da im nema njega nebi ni na mapi bili zato ih i nevolim preveč... a on i mi je neki forser U drugoj tekmi mi je svejedno tko će proć LAC ili Memphis, nekako msm da bi to Memphis mogao proć maakr LAC vodi 3-2 Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47788 volim cska i PAO,ali nekako mi je PAO drazi. zna se da je zeljkova svaka druga sezona za osvajanje evrolige evo,konacno i partizan da se revansira radnickom Prijavi
11. maj 2012.14 god. comment_47837 Kakav je strucnjak Ivkovic?!Olimpijakosu je drasticno smanjen budzet u odnosu na proslu godinu,a a on odveo ekipu u finale EL. Prijavi
12. maj 2012.14 god. comment_47898 Iznenadio sam se kad sam video da je oly prosao Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48130 [b][i][u]REZULTATI:[/u][/i][/b] [b]WEST:[/b] [color=#FFD700][font=verdana][size=3][b]Lejk[/b][/size][/font][/color][color=#000080][font=verdana][size=3][b]ersi[/b][/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3] - [/size][/font][/color][color=#40E0D0][font=verdana][size=3]Denver[/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3] 96:87 [/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3][b](4:3)[/b][/size][/font][/color] [url="http://www.youtube.com/watch?v=rj0WjLpArbE&list=UUGO3_J_gT3_YQZo_P_7ufdg&index=1&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=rj0WjLpArbE&list=UUGO3_J_gT3_YQZo_P_7ufdg&index=1&feature=plcp[/url] [b]-Lakers to SF with OKC (Tue)[/b] [b]EAST:[/b] Semi finals: [color=#008000][font=verdana][size=3]Boston[/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3] - [/size][/font][/color][color=#ff0000][font=verdana][size=3]Filadelfija[/size][/font][/color][color=#000000][font=verdana][size=3] 92:91 (1:0)[/size][/font][/color] [font="verdana"][color="#000000"][size=3][url="http://www.youtube.com/watch?v=ihgKhfU41S0&list=UUGO3_J_gT3_YQZo_P_7ufdg&index=2&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=ihgKhfU41S0&list=UUGO3_J_gT3_YQZo_P_7ufdg&index=2&feature=plcp[/url][/size][/color][/font] Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48146 kako nebi moj Luiz, polovici ekipe sam familiju poskido i povadio iz grobova, odigrali su odlično, samo jebena reallizacija nije na nivou, ono što bi trebalo ić ko putar, onaj jebeni holiday je imao šut 1 od 97869787968 , jebeni young imao 2 od 5 slobodnjaka -.- mislim koja budala promaši 3 slobodnjka od 5 ??? pa ja bi imao bolji šut, ma od obojce bi imao bolji šut, a onaj williams kako me naživcirao prabaka mu se sigurno okreće u grobu, frajer jest ubacio par poena al bi je totalna nula, kolko je toga promašio i izforsirao pa bolje bi moja mama odigrala, jooooooooooojjjj što su mi tlak digli, al dobro ovo je tek prva utakmica , pokazali su da mogu protiv Celticsa , pokazali su to na njihovu parketu i mislim da uz malo više koncentracije još i uz bar jednog raspoložnog šutera od ove dvojce mogu doć do izjednačenja , pa onda hvatat vodstvo doma u Fargu. Celticsi uopće nisu impresionirali, nijedn nije bio nešto posebno makar nemogu eć d su bili ni loši bili su dobri ali ništa specijalno, jedino što treba onog Allena zatvorit , frajer pogađa sve, pleše tamo oko 3-ce i svaki šut koji uzme uđe , njega treba zatvorit i pobjeda je tu, i naravno za razliku od večeras moraju se ubacivat sloboddnjaci, recimo Celtic je jučer bio msm čak 100%-tan sa linije slobodnih bacanja. Nije Boston nepobjediv samo treba više raspoloženih igrača, danas su odliči bili Iguodala i Turner , pogotovo sam iznenađen Turnerom koji je razvaljivao, sa ovakvim Turnerom može se bez problema nosit sa Bostonom , i sa bilo kojom drugom ekipom. Lakersi prošli ovu na jedvite muke, sad sljedi Oklahoma i tu mislim da je kraj ovosezonske NBA priče za Bryanta i društvo. Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48159 ma Lakersi imaju staru ekipu,gledao sam 6. utakmicu vs Denver,pa vraćaju se ko puževi u obranu Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48166 Malo je reć da će Oklahoma pojest Lakerse za doručak. Večeras je spektakl, prvo bacit oko malo na Memphis-Clippers, a u 21.30 budući prvaci stupaju na scenu, štakori iz Indiane dolaze na South Beach, predviđam 23 razlike za Heat Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48208 Ne bih ja otpisivao Lakerse iako je Oklahoma veliki favorit. Kako god, ako baš ne može LA onda bih najradije volio vidjet baš Duranta i ekipu kao prvake. Biće to lijepo za gledati. Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48375 Olimpijakos prvak Evrope.Gubili su u trecoj cetvrtini i 18 razlike,ali su u zadnjoj sakundi stigli do pobede.Svaka cast,crveno beli! Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48379 Spanoulis MVP,nemam rijeci,kakav mec kakav dan,no comment........svaka cast Olympiacos Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48410 Ne mogu da verujem za cska Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Prijavi
14. maj 2012.14 god. comment_48512 Rose je uspješno operisan,za finale predviđam Oklahoma City Thunder-Miami Heat i pobijedu Oklahome Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.