Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

odlična i jako važna pobijeda, ne toliko tjesna pošto je Philia vodila sa 4 poena 2.3 sekunde prije kraja, tako da su samo dopustit Garnetu da pogodi tu tricu, ono što je donjelo pobijedu su sigurno mirne ruke Turnera i Williamsa koji su u zadnjoj minuti imali svaki slobodnjk i ostvarili 100% učinak,
ono što je bilo ključno je dlična obrana Sixersa u 2. i 3. četvrtini kada je Boston dao samo 24 poena, odličan je bio danas Allen, kao da igra več 10. godinu za redom play off, mirna ruka, pogađao nemoguće, uzeo skokova milion stvarno je veliko otrkiče taj rookie :) odličan centar.
Praznik danas odličan ubacio 4 trice, Igouadala također , standardan, odlično obavljeno pogotovo u obrani, al da ne duljim Sixersi apsolutno zaslužili pobjedu :) Da mi je netko ponudio 1-1 nakon gostovanja u TD-u odma bi uzeo, sada celticsi dolaze u Fargo i tamo treba tražit vodstvo :)
  • Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

[quote name='Vinko' timestamp='1337045923' post='48695']
odlična i jako važna pobijeda, ne toliko tjesna pošto je Philia vodila sa 4 poena 2.3 sekunde prije kraja, tako da su samo dopustit Garnetu da pogodi tu tricu, ono što je donjelo pobijedu su sigurno mirne ruke Turnera i Williamsa koji su u zadnjoj minuti imali svaki slobodnjk i ostvarili 100% učinak,
ono što je bilo ključno je dlična obrana Sixersa u 2. i 3. četvrtini kada je Boston dao samo 24 poena, odličan je bio danas Allen, kao da igra več 10. godinu za redom play off, mirna ruka, pogađao nemoguće, uzeo skokova milion stvarno je veliko otrkiče taj rookie :) odličan centar.
Praznik danas odličan ubacio 4 trice, Igouadala također , standardan, odlično obavljeno pogotovo u obrani, al da ne duljim Sixersi apsolutno zaslužili pobjedu :) Da mi je netko ponudio 1-1 nakon gostovanja u TD-u odma bi uzeo, sada celticsi dolaze u Fargo i tamo treba tražit vodstvo :)
[/quote]
ja mislio da si ti pisao o Ray Allenu :D

evo sa sportsport.ba:
U prvom susretu polufinalne serije doigravanja Zapadne konferencije NBA lige košarkaši Oklahoma Cityja su bez većih problema savladali LA Lakerse (119:90).

Preporuči[list]
[*][url="http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Fino_kosarka%2Flakersi-ponizeni-u-oklahomi-philadelphia-poravnala%2F80486&t=Lakersi%20poni%C5%BEeni%20u%20Oklahomi%2C%20Philadelphia%20poravnala%20-%20SportSport.ba&src=sp"]Podijeli33[/url]
[*]
[*]
[*][url=""][img]http://sportsport.ba/assets/images/print_icon.jpg[/img] Printaj[/url]
[/list]
Sjajnom igrom tokom cijelog susreta košarkaši Oklahoma Cityja razbili su Bryanta i društvo u prvom polufinalnom susretu Zapadne konferencije.

Već na poluvremenu Oklahoma je imala prednost od 15 poena, da bi početkom treće četvrtine serijom 15:2 riješila pitanje pobjednika.

Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bili su Westbrook i Durant. Prvi je imao učinak od 27 poena, devet asistencija isedam skokova, dok je drugi na svoj konto upisao 25 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Kod Lakersa bolji od ostalih bili su Bryant i Bynum sa po 20 poena, dok je Bynum imao i 14 uspješnih skokova.

U drugom susretu polufinala Istočne konferencije Philadelphia je u Bostonu bila bolja od domaćih Celticsa (82:81), paa je tako serija izjednačena na 1:1.

Philadelphiju su do pobjede vodili Holiday sa 18 poena, te Iguodala sa 13 poena, sedam asistencija i šest skokova, dok su kod Bostona bolji od ostalih bili Allen sa 17, te Garnett sa 15 poena.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337122266' post='49056']
Da ali nakon produzetaka to me vec zabrinjava...
[/quote]
A mene raduje.
žao mi je što nisam gledao, a čini se zanimljiva utakmice <_<
ovdje je Miami veliki favorit i mislim d će oni ipak proć ovo sa 4-1 eventualno 4-2, ali ostaje da vidimo, nije ni Indiana loša, čim su dovde došli
meni nije jasno kako ja Chalmers moze dobit loptu za zadnji sut pokraj Jamesa i Wadea... najvaznije suteve moraju uzimati najbolji igraci...
dobra utakmica jucer, nazalost boston je izgubio :S... drugo poluvrijeme su odigrali katastrofalno, bezidejno u napadu... mislim da su ih njavise zeznule osobne bassa i bradleya, jos je KG jucer podbacio... a vidim i da je Kobe jucer slobodnim bacanjima pobjedio oklahomu.
Cini se da ce sve polufinalne serije osim Spursa i Clippersa biti zanimljive. Jos bi se moglo dogodit da u finalu istoka igraju Philla i Indiana...
majstore , ja sam išao spavat na poluvremenu nism imao 5 sati sna u zadnja 2 dana i bio sam umoran, osim toga gubili su Sixersi sa 15 na poluvremenu i već sam se lagano predao, nemogu vam ni opisat kolko mi je sad žao i kolko sam ljut :angry:
proćitat ću u novinama članak i pogledat snimku (bit će u 1 na sportlklubu(1 navečer)) al jel mi možeš reć što se to desilo što je to Collns njima rekao da su se ovi preporodili (nemogu dočekat snimak :D ) vidio sam samo na FB-u da je Iggy vodio ekipu sa 16 poena , kakav je to Bog kakav igrač akav majstor ma obožavam ga najjači je, jeo me pas idem ga zaprosit.

Btw. jel ima neko snimak pa da mi tutne tu link il kako već , jer kao što rekoh nemogu dočekat 1
jbg, neznam jel ima snimaka kakvih.... ja sam osto budan, samo sam se nazivciro.... celticsi su drugo poluvrjieme napadacki odigrali katastrofalno, garnett je prmasivao svaki put, bass i bradley isto nisu napravili apsolutno nista, kao ni ray allen.... samo su pierce i rondo zasluzili prolazne ocjene u 2. pol
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/126/0/2/miami_heat_2012_nba_champs_by_h3atedss-d4yr05z.png[/img]

Vratili smo se! 2-2! Fenomenalni LeBron sa 40 poena, Wade sa 30, jednostavno su uništili protivnika. Briljantni Udonis Haslem sa 18 poena danas i ponajbolji na utakmici, samo da mi je znat zašto ona baba od Battiera igra prije njega inače, usput je i Chalmers odlično odigrao.

Sad na American Airlines Areni uzeti 2 utakmice i laganini u finale istoka..
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1337552305' post='50802']
pa je nego sad idu u goste pa igraju doma
[/quote]

onda se nismo razumeli :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.