Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dominic Solanke (2014-2017, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 121
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nevjerovatan povratak ovog igrača na veliku scenu. Kao tinejdžer je mnogo obećavao, u omladinskim kategorijama razvaljivao, kasnije dobio otkaz kod nas, pa onda u Liverpoolu veliko ništa, pa se i u Bo

• za 65 miliona funti može se kupiti 650 skenera pristojnog kvaliteta za potrebe zdravstva u istočnim nerazvijenim državama, na nameštenim tenderima, ili jedan Solanke

Citati iz posljednjih par postova (ne da forum tri citata, kaže postali ste više od dozvoljenog broja citata pa moram ovako):

BT14:

Treba njima defanzivaca kvalitetnih pa tek onda sve ostalo.

Whisper:

Liverpul nema klasicnog golgetera od Suareza i to im nedostaje najvise.

Bari:

Treba im jedan pravi kreativni CM pa onda tek sve ostalo.
Također i golman im je velika rupa, prvi kao i drugi.

Meni se čini da Liverpoolu treba kompletna nova ekipa :)

Citati iz posljednjih par postova (ne da forum tri citata, kaže postali ste više od dozvoljenog broja citata pa moram ovako):

Meni se čini da Liverpoolu treba kompletna nova ekipa :)

Pa tako ti nešto i dođe, na svakoj poziciji jedan igrač. Što je najgore nije da nisu trošili.

Since 2010, Liverpool have spent £565m on transfers. That's more than Real, Juve, Bayern & Atletico.

... They've won just ONE League Cup

• 1 mjesec kasnije...

Zabio golčinu za Liverpool protiv Crystal Palacea jučer u Premiership Asia touru. Iz prvog dodira s loptom. Uz to odigrao i strašan meč. Bit će Solanke u top3 strijelca lige ove sezone upamtite. Momak dobio pravu šansu. Samo ne u svom klubu.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 4 godine kasnije...
  • 1 godina kasnije...

Nevjerovatan povratak ovog igrača na veliku scenu. Kao tinejdžer je mnogo obećavao, u omladinskim kategorijama razvaljivao, kasnije dobio otkaz kod nas, pa onda u Liverpoolu veliko ništa, pa se i u Bournemouthu dvije godine čekalo da zabije gol. Mnogi bi igrači u ovoj situaciji strmoglavo propali do nižih engleskih liga, ali se ovaj nije dao. Danas je drugi najbolji strijelac lige i na radaru je nekih naših rivala, možda i nas. Sad će neko reći da smo ga trebali zadržati i strpiti se sa njim, a ja kažem "ko bi ga trpio 8 godina". U velikim klubovima imaš godinu-dvije maksimalno i to nije nikakva kritika.

37 minutes ago, Adi said:

U velikim klubovima imaš godinu-dvije maksimalno i to nije nikakva kritika.

Upravo to! Apsolutno se slažem. Zato mislim da je ova transfer politika uprave promašena. Da bi ova ekipa polučila rezultat potrebno je barem 2-3 sezone (pod uvjetom da se svi razviju kako očekujemo, al pustimo sad to). U Chelseau je to jednostavno nemoguće, nije dobro okruženje za razvoj, očekivanja i pritisak su preveliki.

Na dobar komentar na Twitteru sam nedavno naišao na tu temu:

https://twitter.com/Ic3Evaa/status/1738935808147571086?t=1-3paYtyibgmBT1BgF4iCw&s=19

Spada u grupu fudbalera koji neki vrhunac doživljavaju poslije 25-e godine, prvu pravu sezonu u kojoj je i uradio nešto imao je prije 2 godine čini mi se ali to je bilo u championshipu. Sad napokon pokazuje svoj kvalitet, solidan je to napadač, mogao bi se dobro uklopiti i u boljim ekipama.

Naši će odma 100 mil poslati za njega, a on ispasti 'one season wonder' 

Ma da smo mi prokleti što se tiče napadača, da Haland dodje sjebali bi ga

• 7 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.