Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dominic Solanke (2014-2017, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

Otiso u Vitesse.

E sad skrolajte malo gore do Mourinhove izjave kako bi velika greska bila da ode na pozajmicu, da on treba ostati u ekipi itd

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Odgovori 121
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nevjerovatan povratak ovog igrača na veliku scenu. Kao tinejdžer je mnogo obećavao, u omladinskim kategorijama razvaljivao, kasnije dobio otkaz kod nas, pa onda u Liverpoolu veliko ništa, pa se i u Bo

• za 65 miliona funti može se kupiti 650 skenera pristojnog kvaliteta za potrebe zdravstva u istočnim nerazvijenim državama, na nameštenim tenderima, ili jedan Solanke

“To go on loan for a Championship team, or to another team in England or in Europe, would be a big mistake.

“Staying at Chelsea, training with the first-team, having pre-season with the first-team, some periods cover to the main strikers, playing for the U21s and U18s every week.

“I think he would never need to go out on loan and just go step by step here and in a couple of years he’ll be a first-team player.”

Tko je ovdje lud? Zalosno je gledati kako je ovaj odlazak na posudbu pocetak njegovog kraja u Chelseaju, ma koliko dobar bio. Daj Bože da nismo u pravu, ali statistika i povijest ovih posudbi potvrđuje rečeno.

PIIHQo0.jpg?1

A Å¡ta ako je momak tražio da ide na posudbu i da ugrabi koju minutu viÅ¡e? a ne da ovdje igra za mladi tim kojega je itekako prerastao. 
Možda ga Mou nije htio dati na posudbu, možda je to bila želja igrača.

Mnogo je tu faktora ukljuceno, ne pita se samo Boss. Njegovo je da daje bombasticne izjave i privlaci paznju javnosti a usput malo pomogne timu na ovaj ili onaj nacin preko medija.

Veće su mu šanse da izbori minutažu i napreduje u Vitesseu nego što će napredovati u u18 timu kod nas i čekati da se povrede svi napadači i Zuma da dobije koji minut u prvom timu.

• 4 sedmice kasnije...
Pravi gol jednog centarfora, bice od ovog Solankea odlican napadac uz malo srece, samo sto vjerovatno nece nastupati za CFC.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 5 sedmica kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Sljedece godine ne dovodit napadaca ako Costa ostane da Solanke bude prvi izbor s klupe.ON i RLC mogu biti nositelji Chelsea u buducnosti.

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Solidno,navijaci Vitessea nisu bas prezadovoljni s njim,ali kako se sezona bude blizila kraju,mislim da ce biti sve bolji i bolji.

• 1 mjesec kasnije...

Danas zabio 2 gola u pobjedi Vitessea nad Groningenom od 3:0.  UÅ¡ao u 65. minuti , a u 73. i 86. je zabio svoja dva gola.

Brown i Baker starteri bili, a od naših igrača još i Nathan je ušao u igru, u nastavku utakmice.

• 4 sedmice kasnije...

Nadam se da će mu ispuniti zahttjeve. Ako u prvih 11 ima mjesta za Oscara, za ovog momka trebaju biti dva mjesta:

18-godišnji Dominic Solanke zahtjeva sedmičnu platu od 50.000 funti i garanciju da će biti prvotimac Chelseaja. U suprotnom, za 12 mjeseci kada ističe njegov ugovor napustit će klub. [Telegraph]

Njemu otac odavno puni glavu svim i svačim. Jako me podseća na roditelje
srpskih talentovanih fudbalera, koji jedva čekaju da pošto poto prodaju svoje dete nekom menadžeru, radi lične koristi...

S druge strane, nema potrebe da se neko ko je evidentno nadaren za fudbal vucara po pozajmicama jer klub realno ne zna šta će s njim.

Ako već planiraju da ga zadrže, ili nek mu daju da igra ili neka puste dečka da sam sebi pravi karijeru.

Doduše, i Lukaku je tražio da igra... De Bruin takođe...

Koliko sam ja shvatio on zeli da bude u seniorskoj ekipi ne zahtjeva prvih 11.Sto da ne.Neka bude prvi napadac s klupe,back up za Diega pa neka igra kupove i ostala sranja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.