Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dominic Solanke (2014-2017, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

VJerujte kada bi Solanke zaigrao od prve minute, nebi mi teÅ¡ko pao ni poraz od topčića.  Uh kako bi to bilo jako, mada kad se vratim u realnost, skoro ne moguće. Na klupi će sigurno biti, ali vjerujem bez minuta na ovoj tekmi.

• Odgovori 121
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nevjerovatan povratak ovog igrača na veliku scenu. Kao tinejdžer je mnogo obećavao, u omladinskim kategorijama razvaljivao, kasnije dobio otkaz kod nas, pa onda u Liverpoolu veliko ništa, pa se i u Bo

• za 65 miliona funti može se kupiti 650 skenera pristojnog kvaliteta za potrebe zdravstva u istočnim nerazvijenim državama, na nameštenim tenderima, ili jedan Solanke

VJerujte kada bi Solanke zaigrao od prve minute, nebi mi teško pao ni poraz od topčića. Uh kako bi to bilo jako, mada kad se vratim u realnost, skoro ne moguće. Na klupi će sigurno biti, ali vjerujem bez minuta na ovoj tekmi.

pa brate nije ovaj klinac toliki levat da zbog njega gubimo od Arsenala, dapace mozemo samo dobiti time sto ce on igrati od prve minute ne Drogba ili neka formacija 4-6-0

mada ja dok ne vidim postave i dok ne vidim njega na terenu od prve minute ne vjerujem nista.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Pa dosta realno zvuci da zaigra. Prosli put kad je dobio priliku, iskoristio je maksimalno ukazano povjerenje. 

Nego ozbiljno, vise vjerujem u nadigravanje s Arsicem u derbiju, nego da ce momak zaigrati od prve... 

pa brate nije ovaj klinac toliki levat da zbog njega gubimo od Arsenala, dapace mozemo samo dobiti time sto ce on igrati od prve minute ne Drogba ili neka formacija 4-6-0

mada ja dok ne vidim postave i dok ne vidim njega na terenu od prve minute ne vjerujem nista.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Nisi me razumio, htio sam reći da mi je poraz protiv Arsenala katastrofa najveća koja se može dogodit u toku sezone, ali ako bi ovaj momak igrao, nekako bih lakše to podnio.

Bitno da Čišića možeš :D

Ć, ne Č...doduše da ja igrač za Chelsea, mjenjao bih naravno i ime i prezime u Andy MacTisch ili u Andy Tischmann. Bio bih znaši Škot ili Židov :D

Al stvarno Solanke zvuči kao neki odjevni predmet. Solanke, sandale, helanke. Pa ne mre to.

VJerujte kada bi Solanke zaigrao od prve minute, nebi mi teÅ¡ko pao ni poraz od topčića.  Uh kako bi to bilo jako, mada kad se vratim u realnost, skoro ne moguće. Na klupi će sigurno biti, ali vjerujem bez minuta na ovoj tekmi.

tumblr_inline_nn4h4k7x0y1ru2t4g_500.gif

Ajde Jose stavi Dominica malog u vrh napada

• 2 sedmice kasnije...
i ti sad moraš pažljivo da planiraš kako će se klub razvijati u narednom periodu,da li će klub privući nove,jače sponzore tako što će razvijati mlade igrače,verovatno neće,da li će to promeniti malo imidz klub,verovatno oće,al sad jbg,bilo bi dobro kad bi se našla neka sredina,mi moramo da jurimo titule,trofeje u bilo kom takmičenju iz prostog razloga što je to najkraći put do jakih sponzora

nije slučajno,krucijalna tačka od kad je ovaj klub definitivno krenuo napred i polako se "iščupao iz romanovih kandzi" osvajanje LÅ  
normalno,nije sve tako jednostavno ali smatram da uz neko strpljenje i pametno poslovanje sve to može da se postigne a da se pritom pruži prilika nekom od klinaca iz akademije koja je slobodno mogu da napiÅ¡em najbolja u evropi u ovom trenutku,ne svima al eto,pojedincima koji to najvieÅ¡e zaslužuju i od kojih možemo izvući kakvu korist 

I klinci iz akademije, par ovih najboljih nam mogu biti odlicni sponzori. RLC je i idealnoj poziciji da sacuva klubu na desetine miliona, i to u bliskoj buducnosti. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.