Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dominic Solanke (2014-2017, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

Neka se hijena malo smiri, ovo što priča nema veze sa mozgom , ja vam kažem. Momak zaslužuje veću plaću i ako je ne dobije treba nabiti ovo iz uprave na kolac. lLi bukvalno, bez filozofiranja. Neću ići u dalju diskusiju i molim uvaženu hijenu da me ne citria jer mu nemam šta više reći.

Uostalom zato ga i nisam citirao. Al ga šuknuh iskompleskiranjoj hijeni.
  • Odgovori 121
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nevjerovatan povratak ovog igrača na veliku scenu. Kao tinejdžer je mnogo obećavao, u omladinskim kategorijama razvaljivao, kasnije dobio otkaz kod nas, pa onda u Liverpoolu veliko ništa, pa se i u Bo

• za 65 miliona funti može se kupiti 650 skenera pristojnog kvaliteta za potrebe zdravstva u istočnim nerazvijenim državama, na nameštenim tenderima, ili jedan Solanke

U svakom slučaju bolji bi potez bio ostaviti ovog momka na klupu,a ne otkupiti neke igrače koje treba vraćati u formu tipa falcao,pato,mada imamo i Traorea,a Costa je sjajan tako da nisam siguran koliko bi mogao dobiti vremena pored ove dvojice.

• 5 mjeseci kasnije...

Dobro je, pokazuje znakove života. Evo večeras zabio gol iz penala u pobjedi U-20 reprezentacije Engleske nad vršnjacima iz Amerike.

https://twitter.com/England/status/785578204325175296

• 2 sedmice kasnije...
#Chelsea are close to agreeing a new contract with Dominic Solanke after the England Under-21 striker lowered his wage demands. [Times]

Solanke had asked for £50,000 a week when talks over a new deal began last season, but he's now willing to accept half that amount. [Times]
  • 3 mjeseca kasnije...

kakva pozajmica, pa njemu sad ističe ugovor

Telegraf kad god piÅ¡e o njemu stoji pored "contract rebel" , rekoÅ¡e da je njegov stari tražio garancije da će dobiti Å¡ansu i platu od 50k 

posle sam čitao nešto da ovi naši nisu pristali na ucene i da su ga eto tako samo držali pa ako popuste (pošto je odbio ponudu kluba) onda i dobije novi ugovor

ali rekoÅ¡e da ako odbije, da ga neće slati na pozajmicu, sećam se da je neko tvitao u fazonu kao "evo MVG potpisao ugovor i odma ga poslali u PSV" te kako Solanke ne sledi njegov primer 

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Ne znam stvarno sta bih rekao za covjeka,razumijem zelju za redovnom igrom,kod nas to nikad ne bi dobio realno,ali zasto onda liverpool u kojem također nece redovno igrati,jos ce ljigavac navodno zaradjivati manje od 20 000 sedmicno,a od nas trazio 50 000.

da li si ozbiljan, ajde za Origija se slažem ali Firmino rastura, čovek je za klasu bolji od naÅ¡eg Vilijana i Pedra, nije bolji jedino od Azara 

čovek je pod Klopom napredovao neverovatno, pa nema ofanzivca u premu koji radi presing kolko i on, ono je bolesno

da je Liverpul imao manje povreda i neÅ¡to Å¡iru klupu siguran sam da bi imao i brojke bolje od Azara, čovek je ubica 

Ah, taj presing...
Igra prvog spica dao 11 golova za sezonu, za preko 3000 odigranih minuta.
Igra on, trudi se, ne sporim ja to ali Liverpul nema klasicnog golgetera od Suareza i to im nedostaje najvise.

Mislio sam da ce uraditi nesto u karijeri sa nama, ali nije, sretno u nastavku karijere. Imo je samo jedan nastup protiv Maribora, upisite mu kao i kod ostalih bivsih igraca.

Ah, taj presing...
Igra prvog spica dao 11 golova za sezonu, za preko 3000 odigranih minuta.
Igra on, trudi se, ne sporim ja to ali Liverpul nema klasicnog golgetera od Suareza i to im nedostaje najvise.

pa nema zato Å¡to Klop ne veruje Staridzu 

mislim nemaju oni toliko problema sa tom ofanzivnom trojkom, Firmino, Lalana, Kutinjo i Mane su prilično ubojiti, više ih jebe to što su večito povredjeni, Mane ide na AKN

a ovo za klasičnu špicu, nemam pojma, to je neka Klopova zamisao, pa njima čak i Origi nije prva opcija a kolko sam ispratio njima čak ni sad(kad igraju kval za LŠ) napadač nije prioritet nego CM, štoper i bek

druga stvar, moram da priznam, da se meni čini da se njihovi bekovi u fazi napada ne kreću nešto sjajno, Klajn iako je defanzivno zver u napadu ne pravi neki višak, isto važi i za Milnera

nije to tek tako slučajno da se oni muče protiv bunkera gde onda veliki teret pada praktično na 3-4 igrača dok god nas ovi naši "bogalji" Alonso i Mozes ipak završavaju posao

Liverpul viÅ¡e leži kad igraju protiv ekipe koja je otvorena 

pa nema zato što Klop ne veruje Staridzu

mislim nemaju oni toliko problema sa tom ofanzivnom trojkom, Firmino, Lalana, Kutinjo i Mane su prilično ubojiti, više ih jebe to što su večito povredjeni, Mane ide na AKN

a ovo za klasičnu špicu, nemam pojma, to je neka Klopova zamisao, pa njima čak i Origi nije prva opcija a kolko sam ispratio njima čak ni sad(kad igraju kval za LŠ) napadač nije prioritet nego CM, štoper i bek

druga stvar, moram da priznam, da se meni čini da se njihovi bekovi u fazi napada ne kreću nešto sjajno, Klajn iako je defanzivno zver u napadu ne pravi neki višak, isto važi i za Milnera

nije to tek tako slučajno da se oni muče protiv bunkera gde onda veliki teret pada praktično na 3-4 igrača dok god nas ovi naši "bogalji" Alonso i Mozes ipak završavaju posao

Liverpul više leži kad igraju protiv ekipe koja je otvorena

Klopov problem je sto mu napad igraju sve sami carinici. I Kutinjo i Mane i Firmino vole loptu, tesko se odvajaju od nje a to nekada dovede do izostanka prave zavrsnice.
Klop je bio najjaci kad je imao Levu kao klasicnu 9ku i sistem izgrdjen oko njega.
Solanke je cistokrvni napadac, nije polutan kao gore pomenuti. Upravo zbog toga i ima sansu da uspe u Liverulu. Talenta ima dovoljno, za zelju i radnu etiku tek treba videti
Mene zacudjuje to sto Milner, iako je po vokaciji krilo ne zna kako da kotisti prostor po sirini i da se duplira sa saigracem ispred sebe. S druge strane Klajn je klasican pravolinijski bek, moze da se ponavlja do besvesti ali je slabo napadacki potentan.
Najjaca karika ovog Liverpula je veliki voljni momenat na nivou ekipe, cinme su uspesno maskirali nedostatke.
Izvukli su 120% sebe ove sezone, ali za nesto vise trebace im i jos kvaliteta medju redovima.

Njima je najveća mana nedostatak kreacije u veznom redu, Can, Henderson Wijnaldum niko od nabrojanih nije pretjerano kreativan,zato se i muče protiv bunker ekipa. Nema ko dodati loptu do mađioničara u napadu. Treba im jedan pravi kreativni CM pa onda tek sve ostalo.
Također i golman im je velika rupa, prvi kao i drugi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.