28. april 2016.10 god. comment_255858 Neka se hijena malo smiri, ovo Å¡to priÄa nema veze sa mozgom , ja vam kažem. Momak zaslužuje veću plaću i ako je ne dobije treba nabiti ovo iz uprave na kolac. lLi bukvalno, bez filozofiranja. Neću ići u dalju diskusiju i molim uvaženu hijenu da me ne citria jer mu nemam Å¡ta viÅ¡e reći. Uostalom zato ga i nisam citirao. Al ga Å¡uknuh iskompleskiranjoj hijeni. Prijavi
29. april 2016.10 god. comment_255894 Kazu da ce ga sacuvati uprkos trazenju Arsenala. Ne zanima ih sto trazi 50k ugovor. Prijavi
30. april 2016.10 god. comment_255909 U svakom sluÄaju bolji bi potez bio ostaviti ovog momka na klupu,a ne otkupiti neke igraÄe koje treba vraćati u formu tipa falcao,pato,mada imamo i Traorea,a Costa je sjajan tako da nisam siguran koliko bi mogao dobiti vremena pored ove dvojice. Prijavi
10. oktobar 2016.9 god. comment_261718 Dobro je, pokazuje znakove života. Evo veÄeras zabio gol iz penala u pobjedi U-20 reprezentacije Engleske nad vrÅ¡njacima iz Amerike. https://twitter.com/England/status/785578204325175296 Prijavi
22. oktobar 2016.9 god. comment_262044 #Chelsea are close to agreeing a new contract with Dominic Solanke after the England Under-21 striker lowered his wage demands. [Times] Solanke had asked for £50,000 a week when talks over a new deal began last season, but he's now willing to accept half that amount. [Times] Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266628 Mislim da bi za ovoga momka najbolje bilo otici negdje u Championship na posudbu npr. Brandford :D Ako im ode Hogan u West Ham a vjerovatno hoce jer Payet izgleda ide u Marsej onda tu ima mjesta siguran sam za njega jer su im spicevi karina Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266631 kakva pozajmica, pa njemu sad istiÄe ugovor Telegraf kad god piÅ¡e o njemu stoji pored "contract rebel" , rekoÅ¡e da je njegov stari tražio garancije da će dobiti Å¡ansu i platu od 50k posle sam Äitao neÅ¡to da ovi naÅ¡i nisu pristali na ucene i da su ga eto tako samo držali pa ako popuste (poÅ¡to je odbio ponudu kluba) onda i dobije novi ugovor ali rekoÅ¡e da ako odbije, da ga neće slati na pozajmicu, sećam se da je neko tvitao u fazonu kao "evo MVG potpisao ugovor i odma ga poslali u PSV" te kako Solanke ne sledi njegov primer Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266632 Jebi ga treba i njega skontati vjerovatno ne zeli ići stopama većine mladih igraÄa i vući se po pozajmicama do 22 godine i onda otici u nizu ligu da se dokazes i tek oko 25 zaigrati za neki jaÄi klub Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266895 https://twitter.com/BrandtixSports/status/826400089308614657 Prijavi
31. januar 2017.9 god. comment_266929 Nadam se da će ga poslati na pozajmicu u neki od klubova Championshipa, jer nema svrhe da igra PL2. Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268202 Chelsea are refusing to bow to Solanke’s £50,000- a-week demands and the striker is expected to leave this summer. times Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271397 potpisuje za Liverpul , patiće onaj tribunal fee sretno u nastavku karijere Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271408 http://www.goal.com/en/news/8/main/2017/05/30/35968952/official-liverpool-reach-agreement-for-solanke-signing-from?ICID=HP_BN_1 Nadam se da ima neka opcija u ugovoru da ga vratimo Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271410 nije njega ÄŒelzi prodao, potpisao je kao slobodan igraÄ, tzv tribunal fee nam pripada zato Å¡to je igraÄ iz naÅ¡e akademije a prelazi u drugi tim u okviru prema da je primera radi potpisao za Seltik ili RB Lajpcig koji su se dovodili u vezu sa njim, niÅ¡ta ne bi dobili Prijavi
30. maj 2017.9 god. comment_271422 Ne znam stvarno sta bih rekao za covjeka,razumijem zelju za redovnom igrom,kod nas to nikad ne bi dobio realno,ali zasto onda liverpool u kojem također nece redovno igrati,jos ce ljigavac navodno zaradjivati manje od 20 000 sedmicno,a od nas trazio 50 000. Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271424 Pored Firminha, Origija i Sturidža(ako ostane)ne vidim šansu da će i kod njih imati minutažu. Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271426 Pa i nije bas neka konkurencija. Ni Firmino ni Oridji nisu nista pokazali prethodne sezone. Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271427 da li si ozbiljan, ajde za Origija se slažem ali Firmino rastura, Äovek je za klasu bolji od naÅ¡eg Vilijana i Pedra, nije bolji jedino od Azara Äovek je pod Klopom napredovao neverovatno, pa nema ofanzivca u premu koji radi presing kolko i on, ono je bolesno da je Liverpul imao manje povreda i neÅ¡to Å¡iru klupu siguran sam da bi imao i brojke bolje od Azara, Äovek je ubica Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271462 Ah, taj presing... Igra prvog spica dao 11 golova za sezonu, za preko 3000 odigranih minuta. Igra on, trudi se, ne sporim ja to ali Liverpul nema klasicnog golgetera od Suareza i to im nedostaje najvise. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271472 Mislio sam da ce uraditi nesto u karijeri sa nama, ali nije, sretno u nastavku karijere. Imo je samo jedan nastup protiv Maribora, upisite mu kao i kod ostalih bivsih igraca. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271479 Ah, taj presing... Igra prvog spica dao 11 golova za sezonu, za preko 3000 odigranih minuta. Igra on, trudi se, ne sporim ja to ali Liverpul nema klasicnog golgetera od Suareza i to im nedostaje najvise. pa nema zato Å¡to Klop ne veruje Staridzu mislim nemaju oni toliko problema sa tom ofanzivnom trojkom, Firmino, Lalana, Kutinjo i Mane su priliÄno ubojiti, viÅ¡e ih jebe to Å¡to su veÄito povredjeni, Mane ide na AKN a ovo za klasiÄnu Å¡picu, nemam pojma, to je neka Klopova zamisao, pa njima Äak i Origi nije prva opcija a kolko sam ispratio njima Äak ni sad(kad igraju kval za LÅ ) napadaÄ nije prioritet nego CM, Å¡toper i bek druga stvar, moram da priznam, da se meni Äini da se njihovi bekovi u fazi napada ne kreću neÅ¡to sjajno, Klajn iako je defanzivno zver u napadu ne pravi neki viÅ¡ak, isto važi i za Milnera nije to tek tako sluÄajno da se oni muÄe protiv bunkera gde onda veliki teret pada praktiÄno na 3-4 igraÄa dok god nas ovi naÅ¡i "bogalji" Alonso i Mozes ipak zavrÅ¡avaju posao Liverpul viÅ¡e leži kad igraju protiv ekipe koja je otvorena Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271483 pa nema zato Å¡to Klop ne veruje Staridzu mislim nemaju oni toliko problema sa tom ofanzivnom trojkom, Firmino, Lalana, Kutinjo i Mane su priliÄno ubojiti, viÅ¡e ih jebe to Å¡to su veÄito povredjeni, Mane ide na AKN a ovo za klasiÄnu Å¡picu, nemam pojma, to je neka Klopova zamisao, pa njima Äak i Origi nije prva opcija a kolko sam ispratio njima Äak ni sad(kad igraju kval za LÅ ) napadaÄ nije prioritet nego CM, Å¡toper i bek druga stvar, moram da priznam, da se meni Äini da se njihovi bekovi u fazi napada ne kreću neÅ¡to sjajno, Klajn iako je defanzivno zver u napadu ne pravi neki viÅ¡ak, isto važi i za Milnera nije to tek tako sluÄajno da se oni muÄe protiv bunkera gde onda veliki teret pada praktiÄno na 3-4 igraÄa dok god nas ovi naÅ¡i "bogalji" Alonso i Mozes ipak zavrÅ¡avaju posao Liverpul viÅ¡e leži kad igraju protiv ekipe koja je otvorena Klopov problem je sto mu napad igraju sve sami carinici. I Kutinjo i Mane i Firmino vole loptu, tesko se odvajaju od nje a to nekada dovede do izostanka prave zavrsnice. Klop je bio najjaci kad je imao Levu kao klasicnu 9ku i sistem izgrdjen oko njega. Solanke je cistokrvni napadac, nije polutan kao gore pomenuti. Upravo zbog toga i ima sansu da uspe u Liverulu. Talenta ima dovoljno, za zelju i radnu etiku tek treba videti Mene zacudjuje to sto Milner, iako je po vokaciji krilo ne zna kako da kotisti prostor po sirini i da se duplira sa saigracem ispred sebe. S druge strane Klajn je klasican pravolinijski bek, moze da se ponavlja do besvesti ali je slabo napadacki potentan. Najjaca karika ovog Liverpula je veliki voljni momenat na nivou ekipe, cinme su uspesno maskirali nedostatke. Izvukli su 120% sebe ove sezone, ali za nesto vise trebace im i jos kvaliteta medju redovima. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271503 Njima je najveća mana nedostatak kreacije u veznom redu, Can, Henderson Wijnaldum niko od nabrojanih nije pretjerano kreativan,zato se i muÄe protiv bunker ekipa. Nema ko dodati loptu do maÄ‘ioniÄara u napadu. Treba im jedan pravi kreativni CM pa onda tek sve ostalo. TakoÄ‘er i golman im je velika rupa, prvi kao i drugi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.