Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

HAHAHAHAHAH O JBT  ko da je genocid počinio, čuj nikad zaboravit oprostiti

Ja prvi ovde volim Lamparda više od svih vas zajedno, ali ja sam realan za razliku od vas koji mislite da Lamps i Fabregas kad se vide u gradu da se pokolju odma, mogu sad stavit 1000eura da su posle utakmice se izgrlili i da mu se Fabregas izvinuo, jer ipak je to bila utakmica polufinala lige jebenih šampiona ,barcelona je gubila i normalno da je čovek nervozan. jebote šta nikad oprostiti ko da ga je izbo nožem jbt samo se pogledali popreko

Fabregas je odličan igrač, dokazan u Engleskoj, za 30-35 miliona - MOŽE !

Realno, imati Fabregasa, Matića, Hazarda, Williana i Schurlea u veznom + Oscar,Ramires,Salah.. više nego dobro, ispred njih Lukaku, i dovesti Mandžukića šta će ti više

Sve ja to znam, ali moramo održavati napetost na temi  :D

Ubij, zakolji da Fabregas ne postoji! 

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Ni meni nije jasno kako mozes reci da nam Fabregas ne treba pogotovo sad kad je Lampard otisao.
Sto opet hocete uz Matica gledati Mikela ili Ramiresa!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bi ovog čovjeka objeručke dočekao, klasa. ;)

Ali kakav bi to Fabregas bio čovjek kada bi otišao u gradskog rivala nakon što ga je Arsenal odgojio ? Pa ja iz poštovanja prema klubu ne bih mogao. A on mi je oduvijek bio drag bez obzira na kačenje s nekim našim igračima .Pa pobogu kakav bi to čovjek bio kad se ne bi borio za svoj klub !? Zato mi je sad Jack Wilshere drag jer mali je mudonja s svojih nekih dvadesetak godina ..pravi nasljednik Fabregasa, s ponosom novi Arsenalov grb. 

I zato mislim da Fabregas neće doći, ako ima imalo obraza .. a znam da ima. 

Ako je Cesc na prodaju, Barca hoće Kokea a Arsenal ne želi da plati traženu svotu za Cesca onda se ne može reći da nema obraza.

Vjerovatno bi prešao u Arsenal da ga oni žele.

Nema to veze ako ga Arsenal ne može vratiti. Ima stotine klubova, desetke milijarderskih koji su spremni izdvojiti novac za njega i ako mu je stalo do Arsenala Chelsea će preskočiti . 

Glupost, onda znaci da mora svaki klub iz Premiershipa (Liverpool, United, City) preskociti, a zasto to da radi kad mu ocito na otoku odgovara igrati i svi znamo kakve je partije pruzao, ako je A. Cole dosao kod nas zasto ne bi Fabregas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Otiš'o bih i napio se po prvi put u životu kad bi danas bilo službeno objavljeno da dolazi :D Od sreće, naravno :D

Kurvo prodana. I to duplo!

Ne vidim ja ovdje neko zaćeravanje Arsenalu kao većina vas. On je njih već jednom prodao kad je kukao ko pičkica za Barcelonom. Dovesti recimo Wilsherea ili Ramseya bi bilo mećanje, ovo nije ništa drugo nego dovođenje jednog plaćenika koji ne znači ništa Arsenalu, a evo bogami ni Barceloni.

Ovaj klub se pretvara u nešto potpuno suprotno od onoga što je bio kad sam ja počeo navijati za njega. Ovaj me osjećaj drži još od otkaza Robbieju, mislio sam da će dolaskom Josea stvari krenuti u pravom smjeru ali ne čini se tako. Čak i kada bismo sa ovim igračima poput Fabregasa osvajali sve, ja se ne bih mogao povezati s Chelseajem na pravi način.

Trenuci kad s ponosom nosiš majicu Franka Lamparda, kad se kuneš u Johna Terrya, Didiera Drogbu, Michaela Essiena, Ashleya Colea, Michaela Ballacka... to nema cijenu. Nažalost, još malo pa ćemo ostati bez ijednog igrača sa ovakvim karakterom u svlačionici. Ja to ne vidim u Hazardu, ne vidim to u Oscaru, možda jedino Cahill i Dave su dva igrača, od ove nove garde, koji stvarno s ponosom igraju za grb. Kako očekivati tako nešto od jednog Fabregasa, Eto'oa, Torresa i ostalih?

Nije problem imati kvalitetne igrače koji neće sa istim žarom igrati za Chelsea, nego je problem, i to ogroman, što nemamo više one kičme ekipe, nemamo igrača koji će u najvećim i najtežim trenucima potegnuti nekom snagom duha, nečim što nema veze s fudbalom i igrom, povući ostatak tima za sobom.

Ne, ovo ne može ni Jose Mourinho uraditi jer on sjedi na klupi i ne učestvuje na terenu aktivno.

Osjećaj je kao kad se zaljubiš u neku djevojku, provedeš neko prelijepo vrijeme s njom i onda se ona počne pod uticajem nekih vanjskih faktora mijenjati, počne raditi nešto što ti nikad ne bi pomislio da će napraviti. I onda, iako je voliš, nekako se zasitiš svega toga i svakim novim njenim potezom tebi ostaje gorak ukus vlastitog poraza.

Wisey ovaj tvoj post bi trebao imati naslov "Smjena generacija"..

Jbg stvari se jednostavno moraju postepeno mijenjat i meni je prva asocijacija na Chelsea Terry,Lampard,Drogba,Cech ali moramo nastaviti dalje.Smatram da su svi ovi igrači koje si ti nabrojao otišli kada više nisu mogli pokazati ništa više i maksimum je postojao sve manji.Sa druge strane dobro je što se sve ovo dešava postepeno jer sjetimo se kako je Milan puko ko petarda jer su gomilu "velikih odluka" donijeli u isto vrijeme.

Fudbal se mijenja a igrača kao što su Cech, Lampard, Cole, Drogba, Maldini, Canavaro, Raul, De Rossi, Del Piero više nema. Oni su vrsta u izumiranju. Danas su zvijezde razni Neymari i njemu sluični.

Razumiejnm Wiseya apsolutno ali moram konstatovati da će ovo biti sve prisutnije i prisutnije. Fudbal za deset ili dvadeset godina neće ličiti na ništa. Pare će biti jedini važan faktor a ove legende koje sam pomenuo mladi igrači će gledati kao paćenike koji nisu znali iskoristiti svoj potencijal umjesto kao uzore.

MARCA:Fàbregas ya tiene decidido abandonar el Barcelona y el Chelsea de Mourinho parece su próximo destino. De hecho, la semana pasada el futbolista podría haber pasado revisión médica para el club de Stamford Bridge. Cesc estuvo en Londres y diversas informaciones apuntan a que el Chelsea fletó un avión privado para llevarle a la capital inglesa en un viaje relámpago.

tumblr_n6k3yyznfv1rtm5jko1_500.gif

Zapamtite kad ste bili Chelseajev navijač dok su za njega igrali ovakvi ljudi (da ljudi, ne igrači). Kažem zapamtite, jer veliko je pitanje kada ćete ponovo imati priliku svjedočiti nečemu sličnom.

Pa šta bi ti Wisey, da Lamapard, Drogba, Terry, Čech igraju do šezdesete za Chelsea. Igrači dolaze i odlaze, Drogba je otišao, Lamaprd otišao. Otiće i Terry i Čech, vreme prolazi, godine prolaze. Igrači stare, dolaze mlađi. Šta ćeš sad.. I Giggs je otišao, Zaneti, Maldini, otiće i Gerrard jednog dana.

tumblr_n6k3yyznfv1rtm5jko1_500.gif

Zapamtite kad ste bili Chelseajev navijač dok su za njega igrali ovakvi ljudi (da ljudi, ne igrači). Kažem zapamtite, jer veliko je pitanje kada ćete ponovo imati priliku svjedočiti nečemu sličnom.

Sve to stoji.

Samo, kakve to veze ima sa Fabregasom?

Sve to stoji.

Samo, kakve to veze ima sa Fabregasom?

Samo dopuna mom prethodnom postu. Pročitaj taj pa ćeš shvatiti kakve veze ima.

Isto važi i za ostatak ekipe. Nisam ni očekivao da će neki razumjeti poentu, jer to, kao što jučer rekoh, ima veze sa time šta Chelsea bilo kome predstavlja i na koji se način može bilo ko od nas s klubom povezati, što je naravno potpuno subjektivna stvar.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.