Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Atletico Madrid 0 - 0 Chelsea (22.04. uto) [D]

Istaknuti odgovori

Atletico XI: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Gabi, 

Mario, Koke, Diego, Raul Garcia, Costa

Subs: Aranzubia, Alderweireld, Thiago, Turin, Sosa, Rodriquez & Villa

Chelsea XI: Cech; Azpilicueta, Cahill, Terry (c), Cole; David Luiz, Mikel, Lampard; Ramires, Torres, Willian

Subs: Schwarzer, Kalas, Ake, Van Ginkel, Oscar, Schurrle, Ba

Mogu reci da nisam previse zadovoljan prvih 11. Trebao je Schurrlea od prve. Ovo je bas bas defanzivno.

• Odgovori 104
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

dobijamo 1-2 (Koke ,Torres i Lampard strijelci ) 

da mogu Bane i Matic da igraju postava bi bila ovakva 

Ceh
Aspi ,Bane ,Teri,Geri,Esli

Lampard Matic Mikel 

Ramires           Luiz

Ode nam i Cech. Sretno Mark!

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Armirani beton veceras, ne smijemo kapitulirati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Previse smo defanzivni,Oscara umjesto Mikela,i probati napraviti nesto inace necemo se moci odbraniti cijelu utakmicu.

Molite Boga da nam Terry bude spreman za revans jer sa Luizom u odbrani smo kao na ledu!

Ali Murinjo je Bog,Isus,Allah,Dzamija,Crkva sve i svasta sto se taktike tice.Pa ljudi valja uspjeti sacuvati mrezu na jednoj utakmici lige prvaka,a on je po to dosao i ostvario.Vjeruje u domac teren vise nego u mater svoju.A ima i razloga,vidjeli smo to protiv Galate i PSG-a,a kad pogledamo i druge utakmice,kao Real-dortmund takodjer se moglo vidjeti koliko znaci domaci teren....POGOTOVO STAMFORD BRIDGE!!!

Druže, cilj opravdava sredstva. Bane suspenzija, Hazarda (najboljeg igrača sezone u Chelseaju) nema, a ni Eto'oa (najboljeg napadača), Salah i Matić nemaju pravo nastupa, a i ÄŒech se povrijedi u ranoj fazi meča. Atletico je ekipa na vrhuncu, dok se Chelsea ponovnim dolaskom Mourinha tek ponovo izgraÄ‘uje, tako da je moralo biti ovako, tvrdo, na rezultat. 

komentar sa sportkluba 

i koga zaboli kurac za ove dežurnjake što laju loše o chelseaju sada i uvijek..

pa sagnite mi se mamaru vam vašu, jbt sve legalno sve poštenski..

al ne, samo da im je pikati...ljubomora valjda šta li..

eto i ortaci idioti počeli me jebati, doduše kroz poluzajebanciju, al pošto dns zbilja nemam živaca (već ih potrošio na poslu, i slušanjem nekih patničkih frendičinih priča) ugasio sam notifikacije u zajedničkom inboxu do jutra..

nemam volje da objašnjavam onom tko ne konta...

pa neka laju, drogba 11 ode spavati, prezadovoljan X-om, obzirom na sve okolnosti prije i za vrijeme tekme...

do trofeja braćo, no one can stop us now

Odigrali onako kako većina ekipa igra protiv nas. Slični su oni nama, tako da je bilo očekivano da će imati problema da probiju naš bedem. Za sto minuta igre, iako su 10 puta šutnuli u okvir gola, samo je jedan bio ozbiljan i to nakon slobodnog udarca. Nadam se da će se svi oporovati do revanša, moramo da im damo gol, a to će biti teško bez Azara i Etoa. Zadovoljan sam rezultatom, sve je otvoreno.

Inače uživam u komentarima na netu, bunkerica, autobus i ostalo. :D Neka ga duvaju.

Sto se htjelo to se i uradilo, neporazeni odlaze iz Madrida. Nadam se da je sa Cecha sve u redu, jos kad se vrati Hazard, pa i Etoo u uzvratu bice to lakse za pobjediti.

Zadovoljan sam rezultatom i vjerujem u prolazu na SB, kapa dole svim igracima danas za borbu. Jos samo da se Cech i Terry oporave do uzvrata ( za Terrya mislim da oce, a za Cecha nisam bas siguran )

http://www.youtube.com/watch?v=rY1nngCSNuY

Zadovoljan sam rezultatom. Chelsea je igrao na 0:0 i uspeo je. Sada se maksimalno posvetiti revansu, igramo na tvrdjavi i imamo veliku sansu da udjemo u finale. Nadam se da ce se Cech i Terry oporaviti i da nije nista ozbiljno. Takodje, ocekujem Hazarda i Etoa u revansu, a i vraca nam se Bane. Nece biti lako u revansu, ali Mou je doktor za ovakve utakmice tako da verujem u njega!

Odličan rezultat za nas ali veliki minus su kartoni Lamparda i Mikela koji će propustit uzvat... trebali bi igrati Luiz-Ramiz ali ako se netko ozlijedi pojeli smo govno .. 

I sad joÅ¡ samo trebam nekim čudom nabaviti kartu za uzvrat...  [-O<

Ako se neko povredi jedna opcija je Oscara vratiti nazad ili Van Ginkel. Ali ne treba o tome razmisljati.

Ako se neko povredi jedna opcija je Oscara vratiti nazad ili Van Ginkel. Ali ne treba o tome razmisljati.

Sta si pio brate slatki :D Kakav Van ginkel njega je i majka zaboravila kako izgleda a ne da mi igra polufinale lige sampiona .

zadovoljan, ovo bi potpisao i prije utakmice, šteta što će nam dosta igrača falit u uzvratu ali nema veze, siguran sam da na stamford bridgeu pobjeđujemo!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.