Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Atletico Madrid 0 - 0 Chelsea (22.04. uto) [D]

Istaknuti odgovori

Izdržati prvih 20 minuta ili pola sata i to je to. Ili ih možda iznenaditi i napasti u prvih 20 minuta do pola sata, pa šta bude. To bi bilo baš lepo od Mourinha posle onog mučenja u nedelju.

• Odgovori 104
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izdržati prvih 20 minuta ili pola sata i to je to. Ili ih možda iznenaditi i napasti u prvih 20 minuta do pola sata, pa šta bude. To bi bilo baš lepo od Mourinha posle onog mučenja u nedelju.

Mourinho retko napada, a da to ne mora. To jednostavno nije njegov stil. 

Simeone zna kakav je domacin Mourinho(ceo svet to zna), i zato ce na njima biti pritisak da pokusaju da naprave rezultat kod kuce.

To je ujedno i njihova najveca slabost. Ako ne budu uspevali da probiju nase redove, postajace sve nervozniji, iskakati iz takticke postavke i praviti rupe koje ce Hazard, Oscar i ostali nasi brzinci docekati rasirenih ruku. 

Ono sto mora biti na nivou je pozrtvovanje celog tima, bacanje na loptu onako kako samo odbrana Chelsea-ja ume, jer i Villa i Costa su strucnjaci za otpadke.

Nije, nakon što su izgubili Palasa izgubili su od Pariza. A nakon poraza od Evertona u prvom delu sezone usledio je poraz protiv Bazela. :D

Ovaj poraz od Sunderlanda sigurno neće utjecati na ekipu u utorak, sigurno !! Å toviÅ¡e ovo bi im i vjerovatno će bit joÅ¡ jedan motiv viÅ¡e da se uglavnom fokusiraju na LP poÅ¡to je liga skoro izgubljena. Ja vjerujem u naÅ¡e lavove !! 

Kako je to lepo... Odjednom svi veruju da Chelsea moze da osvoji LS....

Å ta bi to trebalo značiti ? Da si ti jedini vjerovao u prolaz protiv PSG-a, ne kontam objasni mi ? 

A jbt u kakvim smo govnima pred meč u Madridu, ne mogu da verujem. Kao da nije dovoljno što Ivanović, Matić i Salah ne mogu igrati nego sad još i Eden i Eto'o. Ajde, za Edena se pretpostavljalo ali Eto'o...

Moram priznati da se pribojavam ovog meča, ali tako je bilo i pred Etihad pa znamo kako je završilo. Samo, tada je protivnik bio oslabljen neigranjem Nasrija, Fernandinja i Aguera a sad je Chelsea u sličnoj situaciji ili čak goroj.

Koga očekivati na terenu ? Cole je dobio 15-20 min protiv Stouka, nije igrao protiv Svonsija a protiv Sanderlenda nije bio ni na klupi.

Da li to znači da neće igrati sutra ? Ako hoće, pa zašto koji kurac nije igrao bar 20 min protiv Sanderlenda ? Ako neće to znači Luiz desno, Aspi levo ili Aspi desno Ake levo. U oba slučaja ništa drugo do eksperiment (kao Essien na CB i RB pod Murinjom, i Malouda kao LB protiv Barse kad je Hidink bio na klupi).

Cech, Cahill, Terry, Aspi, Ramires, Willian, Schurrle, Oscar to je valjda 8 sigurnih.

Ko u paru sa Ramiresom ? Nadam se Lampard jer ne vidim kako Mikel i Ramires mogu izdržati presing ''Cholovih ratnika'', to je katastrofa u najavi, svaka izgubljena lopta na sredini je 100% šansa za protivnika. A tu je i mentalni sklop pomenute dvojice, nikad nisi siguran da li će prvi nabiti lakat protivniku a drugi iz čista mira ''polomiti noge'' i dobiti crveni karton. Mikel već ima žuti tako da je njegovo igranje sutra opcija manje u revanšu. Na stranu to što nijedan nije vešt sa loptom.

I na kraju napad... možda je čak ''dobro'' što se Eto'o povredio, jer je Torres bolja opcija na gostovanju kad se igra na kontre, posebno na ovako teškom gostovanju. A opet s druge strane kad ti je Torres ''bolja opcija'' tek onda shvatiš u kakvim si govnima.

Jbt, pa na tako teškom gostovanju gde se očekuje da Chelsea igra na kontre i gde će biti potrebno iskoristiti svaku polušansu ili šansu koja se ukaže nama će u napadu verovatno igrati ''specijalista za promašaje''.

Ako Mou preživi ovo gostovanje i ostvari povoljan rezultat pred revanš, a pre svega uspe da podigne ekipu posle poraza od Sanderlenda onda stvarno ne znam šta više reći za tog čoveka.

A jbt u kakvim smo govnima pred meč u Madridu, ne mogu da verujem. Kao da nije dovoljno što Ivanović, Matić i Salah ne mogu igrati nego sad još i Eden i Eto'o. Ajde, za Edena se pretpostavljalo ali Eto'o...

Moram priznati da se pribojavam ovog meča, ali tako je bilo i pred Etihad pa znamo kako je završilo. Samo, tada je protivnik bio oslabljen neigranjem Nasrija, Fernandinja i Aguera a sad je Chelsea u sličnoj situaciji ili čak goroj.

Koga očekivati na terenu ? Cole je dobio 15-20 min protiv Stouka, nije igrao protiv Svonsija a protiv Sanderlenda nije bio ni na klupi.

Da li to znači da neće igrati sutra ? Ako hoće, pa zašto koji kurac nije igrao bar 20 min protiv Sanderlenda ? Ako neće to znači Luiz desno, Aspi levo ili Aspi desno Ake levo. U oba slučaja ništa drugo do eksperiment (kao Essien na CB i RB pod Murinjom, i Malouda kao LB protiv Barse kad je Hidink bio na klupi).

Cech, Cahill, Terry, Aspi, Ramires, Willian, Schurrle, Oscar to je valjda 8 sigurnih.

Ko u paru sa Ramiresom ? Nadam se Lampard jer ne vidim kako Mikel i Ramires mogu izdržati presing ''Cholovih ratnika'', to je katastrofa u najavi, svaka izgubljena lopta na sredini je 100% šansa za protivnika. A tu je i mentalni sklop pomenute dvojice, nikad nisi siguran da li će prvi nabiti lakat protivniku a drugi iz čista mira ''polomiti noge'' i dobiti crveni karton. Mikel već ima žuti tako da je njegovo igranje sutra opcija manje u revanšu. Na stranu to što nijedan nije vešt sa loptom.

I na kraju napad... možda je čak ''dobro'' što se Eto'o povredio, jer je Torres bolja opcija na gostovanju kad se igra na kontre, posebno na ovako teškom gostovanju. A opet s druge strane kad ti je Torres ''bolja opcija'' tek onda shvatiš u kakvim si govnima.

Jbt, pa na tako teškom gostovanju gde se očekuje da Chelsea igra na kontre i gde će biti potrebno iskoristiti svaku polušansu ili šansu koja se ukaže nama će u napadu verovatno igrati ''specijalista za promašaje''.

Ako Mou preživi ovo gostovanje i ostvari povoljan rezultat pred revanš, a pre svega uspe da podigne ekipu posle poraza od Sanderlenda onda stvarno ne znam šta više reći za tog čoveka.

Pa druze shvatam da si zabrinut ali ne treba toliko ocajavati pa nismo mi Getafe pa da nas nakantaju kako im se prohtije!Znam da je situacija takva kakva jeste ali mi nismo ni sjena one ekipe kada su nas pobjedili 4-1 u Supercupu.Kao prvo sto se od tada promjenilo je to sto imamo Murinja na klupi.Nema vise takvog opustanja ko u pomenutoj utakmici kada su nasi igraci vise hodali nego trcali,nego sada svi grizu,daju i vise nego sto mogu,igraju jedan za sve i svi za jednog...takodjer ti isti igraci koji su igrali su napredovali,imaju i vise iskustva nego tada i sve u svemu nema sanse da odigramo lose kao sto smo tada odigrali.Bice tesko,ali Boga mi bice i njima!

• Autor

Ako Hazard propusta bit cu sa nerijesenim rezultatom PREZADOVOLJAN. Pa u uzvratu ce i on najvjerovatnije biti spreman i poderemo ih.

Steta velika, bez najboljeg napadaca, bez najboljeg krila, bez Ivanovica + dodas Salaha i matica.

Nemamo nikakve sirine.

Pocet cemo 4-3-3 ne budel Edena. Inace nemamo nista sto bi mogli kombinovati te mijenjati kad krene utakmica

Za mene je poraz od 1 gola razlike ili nereseno zadovoljavajuci rezultat sve bolje od toga je po meni siguran prolaz.

Nekako sam totalno van dojma da se danas igra polufinale LS, i to jos da mi igramo to polufinale. Cak nesto nisam ni raspolozen za gledanje tekme.

Bilo kako bilo, sretno momcima i da se abd vratimo kuci sa pozitivnim rezultatom. Come on Chelsea!

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ne znam samo koji mene kurac handri pa iako svjestan svih okolnosti ove utakmice nekako baš baš vjerujem u pobjedu..

očekujem ovakav sastav: cech-azpi-teri-kejhil-luiz-lamps-rami-šurle-oscar-vilijan-torke

priželjkujem nešto drugačijih startnih 11, al jbg ne pita se mene..mada ionako je to sastav u glavi stvoren po simpatiziranju igrača...al jedna od tih zamisli mojih koji bi mogle biti ipak bolje u odnosu na prvi "očekivani" sastav je obi mikel na DMF-u umjesto ramija koji definitivno nije na razini..

neka obi mačka bude na DMF-u, fino zaplombira costu uz pomoć ostalih iz obrane i ćao...vjerujem da nas nebi razočarao na svoj rođoš :D

a ionako je primarni cilj ne izgubiti, jer atletiko ako ne pobjedi u madridu, nema po koju pičku materinu jebanu dolaziti na bridge..tamo će im se druga pjesma pjevati

CHELSEA CHELSEA CHELSEAAAAAAAAAAA

ajmo momci samo čvrsto, pa da opet bude "ova noć" na repeatu :D

o vidi mou skoro pa skroz po mojim željama izveo sastav :D tu je cole, tu je mikel, još samo dembara fali..ajmo momciiiiiiiiiii

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.