Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals: Atletico Madrid 0 - 0 Chelsea (22.04. uto) [D]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 104
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio veceras na klupi :-D

...i vrlo vjerovatno će igrati protiv Liverpoola uz Schwarzera, Mikela, Lampsa, Colea, Salaha i Matića.

Vrlo dobar rezultat pred uzvrat, sada ispadanje više nije opcija. Dobar osjećaj je odigrati ovako dobru defanzivnu igru, pogotovo kad se uzme u obzir tko je sve falio i još one dvije današnje ozljede.

Trebat će opet pokrpat ekipu za uzvrat, čini mi se. Nadam se da će Hazard biti spreman, a svakako i Eto'o. U Torresa se bogami neću pouzdati.

I da, nabijem onog komentatora na SK-u na kurac, i njega i njegovo anti-Chelseajevsko komentiranje.

Jos nismo prosli!

Bice veoma tesko u Londonu, pogotovo ako Cech ne bude spreman. Odlucice detalji i sreca. Ceka nas vrlo neizvesna utakmica.

Hejteri sagnite se, postavite Å¡ampionske latice po mjestima gdje će hodati plavi Å¡ampioni. 

Ajde, nismo joÅ¡ proÅ¡li ali na dobrom smo putu. Ova utakmica nam je odnijela Cecha, za Terryja se joÅ¡ niÅ¡ta ne zna. 
Bit će teÅ¡ko i u uzvratu gdje takoÄ‘er očekujem tvrdu utakmicu ali ipak manje nego večeras. 

"Dekadentna utakmica". Mater mu dekadentnu. To je moj komentar ove utakmice.

Sad na Stamford Bridge svim snagama se dokopati finala.

Na Bridgeu ocekujem jos tezu utakmkicu. Ovoj ciganstini od njihove ekipe bice dosta lakse igrati takav jedan mec. Zato ne daj boze primiti prvi gol u uzvratu.

Veceras zadovoljan, od 1. minute armatura postavljena pred gol. Ni Hitlerove trupe ne bi veceras prosle kraj nasih, kamol kakav kurcevi Atletico Madrid

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Autor

Atletico bolje igra kad se napadne. Tako da ce biti ybno na SB-u. A znamo kako mi iskoristavamo prilike svoje..

Sreća pa reLo nije slao svoje trupe, jeba je se Hitler za našeg Fuhrera. :D

Legitimni nasljednik. :D

Skupo plačen aktivan rezultat,ostali samo bez Cecha,Terrya,Lamparda i Mikela jbg ali moramo nastaviti dalje.

Ja sam zadovoljan rezultatom i još jednom su se stvorili uslovi za veliku noć na Stamford Bridgeu. :sal:

i koga zaboli kurac za ove dežurnjake što laju loše o chelseaju sada i uvijek..

pa sagnite mi se mamaru vam vašu, jbt sve legalno sve poštenski..

al ne, samo da im je pikati...ljubomora valjda šta li..

Slažem se. Mene pak  gadno nerviraju ovi sportski komentatori Å¡to prenose utakmice Chelsea. Od svih utakmica koje sam gledao ove sezone na Areni i SK samo sam u 2 navrata čuo objektivno komentiranje ili pomalo navijački za nas. Sve ostalo su drukali očigledno za protivnika ili neku treću ekipu. Recimo onaj majmun od komentatora na Areni me sinoć toliko iznervirao da sam cijelo drugo poluvrijeme odgleda bez tona... 

Siguran sam da bi Mou u zadnjih pola sata odradio planirane izmjene i krenuo ofanzivnije ali citav koncept su sjebale one povrede. Cech, Terry, Ramires, Lampard - svi nedostupni za revans. Ja se jos nekako nadam da ce se Terry oporaviti. Bice jebeno sastaviti ekipu s ovoliko otpisanih igraca. NIsta nije gotovo, moguce da ispadnemo vrlo lako ali nema trenera koji je u stanju umrtviti svaku ekipu na planeti, doci po rezultat, sjesti na onaj zidic ispred trenerskog osoblja i otici s rezultatom koji je htio. Atletico nije ekipa koja ima opasne ideje s loptom. Kontam da su sinoc imali 50 ubacaja, kao United. Samo da se oporave Hazard i Eto'o pa da se kidamo, malo je reci da nam trebaju.

• Autor

Svarcer - Azpi - Bane - Cahill - Cole - Luiz - Ramires - Hazard - Oscar - Willian - Torres

Klupa: Etoo, Ba, Schurrle,Kalas,Ginkel,Hilario

Na klupi jedino schurrle koji moze unijeti zivosti ukoliko bude potrebno. Dok ako budemo imali povoljan rezultat i bude Mou htio zatvarat utakmicu nema sa kime .....

Nije ovo ni toliko dobar rezultat jer ako Atletiko zabije jednom u Londonu Chelsea mora zabiti 2 puta.

Slažem se. Mene pak  gadno nerviraju ovi sportski komentatori Å¡to prenose utakmice Chelsea. Od svih utakmica koje sam gledao ove sezone na Areni i SK samo sam u 2 navrata čuo objektivno komentiranje ili pomalo navijački za nas. Sve ostalo su drukali očigledno za protivnika ili neku treću ekipu. Recimo onaj majmun od komentatora na Areni me sinoć toliko iznervirao da sam cijelo drugo poluvrijeme odgleda bez tona... 

ja sam gledao rumunje pa nisam razumio :)

mene inače samo još dodatno motivira da navijam za chelsea kad su svi protiv njih, jer da svi svršavaju na chelsea ko na barcu ne bi bilo nimalo zanimljivo...

Ne mogu da skontam da ljudi govore kako 0:0 nije dobar rezultat?Jeste dobar,itekako dobar,bolji od bilo kakvog minimalnog zaostatka.Jer vecina je govorila kako bi bili zadovoljni i minimalnim porazom kao 2:1 ili 3:2...nije ni to lose ali je 100x bolje 0:0 nego ti rezultati jer to ipak nije zaostatak,pa ni onaj minimalni.Gol se mora postici sljedecu utakmicu,u sto ne sumnjam u potpunosti  pa bolje ganjati gol pri 0:0 iz prve utakmice nego znati da gubis pa ko bez glave napasti od samog pocetka iako nam ni to nije bio problem kao sto se vidjelo protiv PSG-a.

Sve u svemu sinoc sam konacno shvatio iako sam i prije tako mislio,da je umjetnost znati se braniti citavu utakmicu a pri tome ne primiti ni jedan gol.Cak sta vise nisu  imali ni jednu 100 % priliku,vec su to bile  sve neke polusanse zbog kojih mi strepimo jer neizmjerno volimo ovaj klub.Kada se pogleda utakmica hladne glave,bez nervoze i slicnog,tek onda shvatimo koliko smo se mi samouvjereno branili i da Murinjo zna sta i kako radi!

Sve u svemu sinoc sam konacno shvatio iako sam i prije tako mislio,da je umjetnost znati se braniti citavu utakmicu a pri tome ne primiti ni jedan gol.Cak sta vise nisu imali ni jednu 100 % priliku,vec su to bile sve neke polusanse zbog kojih mi strepimo jer neizmjerno volimo ovaj klub.Kada se pogleda utakmica hladne glave,bez nervoze i slicnog,tek onda shvatimo koliko smo se mi samouvjereno branili i da Murinjo zna sta i kako radi!

Definitivno. Ono sto je neutralcima neka mala poluprilika, to mi prozivljavamo kao pakao dok ne prodje opasnost. Valjda zbog toga i navijamo za ovaj klub, sa njima stvarno nikad nije dosadno.

• Autor

Reci mi da se šališ, molim te.

Zavisi hocel se etoo oporavit. Nevjerujem da ce ga odmah Mou gurnuti u vatru.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.