Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Chelsea 2 - 0 Paris Saint-Germain (08.04. uto) [W]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ĐEZ BA ĐEZ BA, ĐEZ BA ĐE SI TI

A 2 dana govorim Djes ba...Djez Va... bez ikakovg znacaja,derem se po kuci....  jbt opet mi se pokazuju vidovnjacke moci... BA covek odluke,pa bem ti sunce,imam moci.

Inače Deco i Belletti na Bridgeu večeras navijali za svoj klub.

Kakva kurčeva Barca, jednom blue, forever blue !

- Jozo nikada nije eliminisan u 1/4 finalu LÅ 
- Jozo je večeras prvi put nadoknadio 2 gola zaostatka
- Jozi je ovo valjda 4 polufinale zaredom, a 7 polufinale u 11 godina za Chelsea
- Stamford Bridge (Everton, Tottenham, Arsenal, Galatasaray, Newcastle, Stoke, PSG) 7-0-0 ( 21:0 )

10246632_683994281648977_621425559375454

uNrqYNs.gif

Al kad ga Demba zabi, 5 sekundi gledam i sutim. Kontam offside sad ce prikazat sudiju ali nista od toga. Kakvo olaksanje boze.

Inače Deco i Belletti na Bridgeu večeras navijali za svoj klub.

Kakva kurčeva Barca, jednom blue, forever blue !

Ima li gdje slika? Uvijek su njih dvojica bili ljudine.

E da, moram pohvaliti daleko najboljeg sudiju na svijetu, gospodina Pedra Proencu i njegove pomoćnike. Samo jedna sitna greška u prvom poluvremenu, kad nije na vrijeme Lavezziju dodijelio žuti karton, ali ostalo apsolutno besprijekorno. Sudija za 10!

A ko se sjeća, ovaj je čovjek dijelio pravdu i u Minhenu, famoznog 19.05.2012. godine. :D Pošten i sretan za Chelsea, ne može bolje.

Jebena magija! Onolika zelja i zapinjanje, onoliki inat da se stvar ispravi, onoliko nagomilanih emocija. Na kraju je sve otislo u picku materinu, eksplodiralo jednostavno. Poseban klub. Samo zbog njih mogu dobiti aritmiju srca za vrijeme tekme. Mogu da nam sisaju bolzove znojave, nema ovakvog kluba i ovakvog prkosa, NEMA!

COYB!

Kad smo mogli Uefaloni dati 2 na Nou Campu sa igracem manje mozemo i ovim ufuranim francuzima. Stvarno mi nije jasno kako tako brzo gubite nadu i vjeru u momke...

Sta sam rekao!!!

Znao sam da ce nasi gristi kao i mnogo puta do sada, znao sam da ce onaj nas inat proraditi, da ce momci ostaviti srce na terenu i boriti se lavovski!

Niti jedan klub nema ovo sto mi imamo. Kakva Uefalona, kakav Shity, Real...

We never give up!

KTBFFH!

http://www.kurir-info.rs/bizarnost-ls-parizanin-golom-presudio-pariskoj-ekipi-u-kojoj-nema-parizana-clanak-1315371

„PSŽ je sinoć u startnih 11 imao svega dva francuska fudbalera, Matuidija i Žalea ali oni nisu rođeni u gradu iz kojeg je njihov klub. Treći Francuz, Johan Kabaj ušao je na teren tek u drugom poluvremenu, ali pogađate, ni on nije rođen u prestonici Francuske.

Time dolazimo do zaključka da je Parižanima među kojima nema Parižana presudio Parižanin, koji čak nije ni Francuz. To je današnji fudbal.”

411596dz.jpg

Na utakmici protiv PSG-a od bivših Chelseajevih igrača su bili:

Juliano Belletti

Deco

Andrij Ševčenko

Paulo Ferreira

Hernan Crespo

Claude Makelele

Dennis Wise

Koji vam je od ovih igrača najdraži, realni budite...

Na utakmici protiv PSG-a od bivših Chelseajevih igrača su bili:

Juliano Belletti

Deco

Andrij Ševčenko

Paulo Ferreira

Hernan Crespo

Claude Makelele

Dennis Wise

Koji vam je od ovih igrača najdraži, realni budite...

Ovo samo pokazuje da ona parola 'once a blue, forever blue' nije bezvezni kliše i samo neka marketinška fora. Mnogi od ovih igrača su najsvjetlije trenutke i možda najbolje igračke godine proveli u drugim klubovima, pa čak rivalskim klubovima Chelseaju, ali svi oni su ostali vjerni plavoj boji, te bodre tim dan-danas. Na ovo sam ponosan i zato mi je uvijek drago vidjeti naše bivše igrače na tribinama. Neki od njih bi trebali biti u upravnim strukturama kluba.

Makelele je u PSG-u recimo pomoćnik, zašto to isto ne bi mogao raditi kod nas?

Naravno zna se ko mi je najdraži od navedenih. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.