Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Chelsea 2 - 0 Paris Saint-Germain (08.04. uto) [W]

Istaknuti odgovori

CHELSEA-VS-PSG-08-april-2014-prediction.

Uvodničar: Kun Aguer0

Vaša očekivanja?

Plavci imaju deficit od dva gola nakon poraza na Parku Prinčeva rezultatom 3:1 prošle sedmice. Sličnu situaciju smo imali prije dvije sezone nakon poraza od Napolia u gostima uslijedila je velika pobjeda na Stamfordu a poslije toga i istorijski trenutak na Allianz Areni.

Parižani će biti bez svog glavnog napadača i najveće zvjezde tima Zlatana Ibrahimovića, dok se kod plavaca po svemu sudeći Samuel Eto'o nije oporavio za revanš, dok je Ramires suspendovan.

2wdfSyO.png

Najbolji strelci u Ligi Å ampiona ove sezone

Chelsea

QZQXY3D.png

Paris Saint-Germain

l5Kgz96.png

Forma u Ligi Å ampiona ove sezone

Chelsea

F4qPLsd.png

Paris Saint-Germain

TEHx6zn.png

Poređenje timova u dosadašnjem dijelu takmičenja

kzK8iQ6.png

Poređenje ključnih igrača

Xi9JuE1.png

Glavni sudija:

Pedro Proenca(POR)

Pomoćne sudije:

Bertino Miranda (POR)

Tiago Trigo (POR)

ÄŒetvrti sudija:

Paulo Alexandre Santos Soares (POR)

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jeste, imaju 3:1 iz prvog meca, ali svako ko je isti gledao ne moze reci da je ta razlika i zasluzena(sem Wajza, al on je i dalje na "seen" kod Ibre). 

Nismo znali kako da se nosimo sa njihovim losim veznim redom, i to je najgore od svega. I kad nisu imali ideju sta ce sa loptom i dodavali se izmedju sebe, nismo napravili pravi presing i iskoristili konfuziju. 

No, treba se okrenuti revansu. 

2:0 nije veliki rezultat za uhvatiti, posebno ako igras kod kuce, i ako si Chelsea(znamo kakav rekord Mou drzi, i da su na SB-u padali i najveci), ali fokus igraca, borbenost i htenje moraju biti na 110%

Uopste me ne zanima na koji nacin ce se doci do golova, i ko ce ih postici, ali mora se poginuti za ovu pobedu, na terenu i na tribinama(da nam je Delija bilo bi 5:0). 

Treba nam novi Napoli, i novi heroji ! 

Bude li u prvom poluvremenu barem 1:0 za nas, prolaz je moguc. Ali bude li 1:0 za njih - tesko. Takodjer ako bude 2:0 za nas u prvom pol. a ne primimo gol u 2nd half idemo dalje. Ako pak bude 1:1 na poluvremenu, tad u drugom trebamo dati dva gola samo za produzetke koji nisu garancija prolaza, ali su sansa.

Formula je jednostavna.

((1:1) + (1:3) x 1 ) < 1

Bas juce razmisljam da nas recimo 1000 balkanaca odavde,pusti Roman na tribine tj plati karte i prevoz,kontam da bi ih lagano dobili,kada bi napravili atrmosferu,navijanje i ludilo :D Most bi se tresao,kao i mreza PSGa :D 

Bude li u prvom poluvremenu barem 1:0 za nas, prolaz je moguc. Ali bude li 1:0 za njih - tesko. Takodjer ako bude 2:0 za nas u prvom pol. a ne primimo gol u 2nd half idemo dalje. Ako pak bude 1:1 na poluvremenu, tad u drugom trebamo dati dva gola samo za produzetke koji nisu garancija prolaza, ali su sansa.

Formula je jednostavna.

((1:1) + (1:3) x 1 ) < 1

O jebem ti matematiku. 1.33 je veće od 1. :P 

Hendikep i gol napadaca koji pocne. Ne znam dal cu i hazarda.
Vise zutih treba igrat bit ce lomljenja

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Jedva čekam utakmicu jer od kako navijam za Chelsea ovakve utakmice su nešto zbog čega se osjećaš ponosnim.

Ja vjerujem u prolaz,prosto nemam razloga da nevjerujem jer ipak smo mi Chelsea i onda kada nas svi otpišu mi ustanemo iz pepela.

Nadam se da će igrači odigrati borbeno onako kako mogu i znaju i pokloniti nam još jednu magičnu noć.

Gol u prvih 10-15 minuta bi nas pogurao kao naprijed..

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

AKO Bog da (a Bog često neda :D ) u noći s utorka na srijedu bit će opet himna foruma na ripitu...a pored mene i laptopa piva, dvije, tri....

IDEMOOOOOOOOOOOO CHELSEAAAAAAAAAAAAAAA

ako i ispadnemo, neka to bude momački, muški, čelsijevski, kako treba...

Sanjao sam da smo pobjedili 1-0. Willlian ga zabio tamo nekad izmedju 60-70 minute. Yebo sam mater Sirigu koliko je vrijeme cuvao. No na kraju pobjeda nije bila dovoljna..

Očekujem 3-1 i prolaz posle produžetaka, znači 4-1. Penali su uvek bili lutrija, a mi smo samo jednom imali sreće u finalu LŠ. Sve ostalo smo izgubili, United u Moskvi, 2 puta nas je Liverpool izbacio na penale u polufinalu čini mi se, Superkup ove godine, čak smo jednom čini mi se ispali u FA Cupu ili Carling Cupu od neke ekipe iz nižeg ranga i to na Bridžu. Nikad nisu znali šutirati penale. :D

Ovo je sastav, tačnije trojka iza napadača i napadač koja bi uništila PSG presingom. Cech, Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta, Luiz, Lampard, Hazard, Oscar, Willian, Schurrle. Ipak, bojim se da nema ništa od toga i da ćemo gledati ''He scores when he wants'' u napadu.

Nesto razmisljam,da li bi mi mogli ubaciti Matica u crnu farbu,istu onu kao za reklamu,prosvercovati ga kao Mikela? 

Ne,a?

Jbg.

"It's show time" 

1002666_675101395858890_2066640339_n.jpg

Ajmo momci ne mogu docekati utakmicu :D

A trenerka je brutalna.

Ja sam siguran da im sutra deremo gaće, znači 100% .. a oni koji ne vjeruju u prolaz neka ni ne gledaju utakmicu  :sal1:

Na ovim utakmicama ćemo vidjeti koliko imaju muda ovi novi momci u CFC-u, i koliko su složni kao ekipa. Imaju Josea, imat će Terrya, Lampsa, Cecha i Baneta tu da im pomognu, ali oni moraju odraditi najvažniji dio posla. Vrijeme je da ponovo osjetimo onu magiju. Sretno nam bilo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.