Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Chelsea 2 - 0 Paris Saint-Germain (08.04. uto) [W]

Istaknuti odgovori

Ajmo PSG :D

Sad u drugom zesce pritisnut ako do 65 min ne damo drugi gol ,treba uvest Dembaru umesto Lamparda .

haha kako sam pogodio :) Ja i Murinjo imamo iste korijene :D 

ajmo bre stisnite dusa da im ispadne 

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

This is Chelsea !!!

Tekma iz snova!!! Zbog ovog se voli nogomet!!

Pa dali to ponavljamo 2012?!? AJMOOOOO CHELSEA!!!

Svi odigrali perfektno!!! A moram i pohvalit i Luiza koji je bio cesto kritiziran, ali danas je bio jedan od najboljih.

A sta reci za Dembaru?!?! Cijelu sezonu na klupi, dobi priliku i zabije najvazniji gol karijere!!!

KTBFFH!!!

http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

AKO Bog da (a Bog često neda :D ) u noći s utorka na srijedu bit će opet himna foruma na ripitu...a pored mene i laptopa piva, dvije, tri....

IDEMOOOOOOOOOOOO CHELSEAAAAAAAAAAAAAAA

ako i ispadnemo, neka to bude momački, muški, čelsijevski, kako treba...

OVO MOŽE SAMO CHELSEA :D pa koliko ponosa u meni...uh

šteta što radim sutra, inače bi zaljevao sada do jutra..a i ovako ću bar jednu pivu suknuti...

THIS IS CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

E zato volim ovaj tim,zato navija za njih,zato ih OBOZAVAM,zato kada je najteze,oni najvise daju i najvise pokazu. 

BRAVOOO MOMCIIIII BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <3 <3 <3 

O DANOVE TI JEBEM, PA KOLIKO EMOCIJA U MENI...A NEĆU MOĆI PROSLAVITI KAKO VALJA, DO SUBOTE...

PUCA U MENI, GORI BREEEEE ŠTO BI REKLI BRAĆA SRBI, ILI GORI BA BRAĆA BOSANCI....UH...KOLIKO SAMO PONOSA, INATA, BORBENOSTI I POŽRTVOVNOSTI U TOM KLUBU, MA KOJI IGRAČI BILI...

A TO JE ONO ZBOG ÄŒEGA SE VOLI CHELSEA...a hejteri neka hejtuju i dalje, majke im ga nabijem..

OVAAAAAAAAAAAAA NOĆ OVAAAAAAAAAAA NOOOOOOOOOOOOOOOĆ  IIIIMAAAAAA ÄŒUDNU MOOOOOOOOOOOOOOĆ

HVALA TI BOŽE, OD SRCA HVALA...

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

odlična utakmica i zaslužena pobjeda, čestitke svim igračima i mou!

ovo je još jedan pokazatelj da se hrabrom i napadačkom (a ne stalno bunker) može puno toga...

drago mi je i zbog dembe!

a sad u finale!

Oj kakva noc. Drugi dio filma "Cavani i Lavezzi  se ponadali dzabe" izas'o.

Utakmica bez Matica, Ramiresa, Hazarda! I pobjeda od 2-0! Protiv tog Parisa!! Sta reci?

Kad sam vidio one 2 precke schurrlea i oscara mislio sam da je to kraj. Reko nece nas  u gol. Pitanje je hocemol vise ovako sta napraviti. I bgm nakon toga sve losiji i losiji napadi. Gdje i nece, umorila se ekipa al onda Ba veliki! Donosi taj prolaz! Svaka mu cast! Kapa dole majstore kapa dole!

Schurrle nam je donio potreban vjetar u ledja. Njegov gol nas je pravo pogurao, prije toga sve trte-mrte. Ostatak meca odigrao odlicno, ostavio zadnji atom snage na terenu. Borac pravi! Steta za precku

Willian prvo poluvrijeme nevidljiv. U drugom je imao malo vise loptu u nogama, imao onu asistenciju schurrleu kad je precku pogodi. Opet nije htio da sutira sa distance nego bezveze melja loptu. Gledao sam par puta dok je imao loptu niko da mu pridje da pomogne pa ne zna ni on sta bi uradio.

Oscar fantastican. Vukao ekipu dok je 0:0 bilo, jedini nesto pokusavao. Pokazao da ima kvaliteta, igrao onako kako je igrao prvi dio sezone. Mlad je moze jos napredovati a neki bi ga prodali nakon jedne lose polusezone.

Luiz pojeo Cavania moram reci. Vukao ekipu da napada. Samarao protivnike :P

Cech majstor opet brani kad je najpotrebnije. Sacuvao praznu mrezu po koji put ove sezone.

Azpi solidan, njegov sut je i donio tu "asistenciju" Dembi.

Cahill kao i uvijek odlican. itd itd

Verovao sam u momke,pokazali su da imaju MUDA samo kada zele. Znao sam da mogu puno,poklazali su danas,da nema prepreke i da nema rezultata koji ne mogu nadoknaditi. Nova generacija,novi ljudi,isto je ono od cega je satkan Chelsea od emocija,od ljubavi,od zrtve,od volje i od zelje da se nikada ne predaju,to je i dalje tu. 

Dzaba milioni,kada nema neceg posebnog,PSG ima jace igrace od nas,ali mi imamo srce iako nas nazivaju plastikanerima,mi znamo sta je. 

Pozdrav Cavaniu za osvetu i Laveziju,drago mi je sto su imali opet prilike da gledaju iz prvog reda reprizu,kada vec nisu nista naucili.

Zanima me i PSGov twiter nalog,da li i dalje bruje? 

Bravo momci,bravo,pun sam snage,pun sam emocija bre,pisao bih 3 dana.

BOGA TI LJUBIM KAKVA NOĆ, JOJ MAMAAAAAAAAAAAAAA

NAJJAÄŒI SMO NA UNIVERZUMU, PUÅ ITE GA SVIIIIII 

ÄŒELZI !

A sad dernek ljudi moji:

http://www.youtube.com/watch?v=LN6E81M1gWo

Onaj osjecaj kada ga Demba uvali a jbt život ja mislim da sam preskočio preko stola :D 

To je taj Chelsea onda kada je najteže onda smo najjači.Nije bilo lako,ali igrači su odigrali muški i pokazali kako se bori za klub.Hazard već u 17. izađe tad sam već bio sjeban ali Schurrle uđe i pokida.Onda one prečke reko ovo je jedna od onih utakmica kada nam nije suđeno i te dvije šanse su mi se vrtile u glavi skroz do Dembinog gola i onda sam bio u transu.

Cavani i Lavezzi su još jednom prošli kroz pakao :D

Ovo su utakmice zbog čega je ovaj klub poseban :sal:

Na otvorenom se gleda, kakvo slavlje. Ja prije utakmice cili dan govorim Chelsea prolazi, i svi mi se smiju praktički. 
I da vidiÅ¡ kod drugog gola, nas 5 se sklupilo i piva se Joseeee Mourinhooooo, a svi okolo se smiju. Smijite se i puÅ¡ite kurac! Magija je opet tuuuuu! Ajmo momci do tituleeee!! 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.