Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Chelsea 2 - 0 Paris Saint-Germain (08.04. uto) [W]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mourinho je promenio plocu,od autsajdera i bez ikakve sanse za bilo koji trofej,izjavio je kao sto znamo da sutra izbacujemo PSG. 

Dakle prvo on kao trener treba da sutra pokaze Balls,Cojones ili m***a i onda da prebaci na igrace. 

On je majstor igre,manipulacije,motivacije,zajebancije i svega sto je potrebno da naparavis vrhunske rezultate sa vrhunskim timom. Opet kao i u mnogim utakmicama,onim vecim,za mene nisu sutra bitni ni Hazard,ni Torres,ni Eto,Willian ili Eva,najbitniji mi je sutra Mourinho,on moze da donese prevagu i on moze da donese prolaz,on je sutra glavni igrac Chelsea.

Mourinho je promenio plocu,od autsajdera i bez ikakve sanse za bilo koji trofej,izjavio je kao sto znamo da sutra izbacujemo PSG. 

Dakle prvo on kao trener treba da sutra pokaze Balls,Cojones ili m***a i onda da prebaci na igrace. 

On je majstor igre,manipulacije,motivacije,zajebancije i svega sto je potrebno da naparavis vrhunske rezultate sa vrhunskim timom. Opet kao i u mnogim utakmicama,onim vecim,za mene nisu sutra bitni ni Hazard,ni Torres,ni Eto,Willian ili Eva,najbitniji mi je sutra Mourinho,on moze da donese prevagu i on moze da donese prolaz,on je sutra glavni igrac Chelsea.

Zar misliš da on neće učiniti sve što je u njegovoj moći i sposobnostima da najbolje pripremi ekipu?

Al na kraju krajeva njih će 11 istrčati na teren, a Jose će imati malo bolju poziciju gledanja utakmice od mene i tebe. I tako je oduvijek bilo.

• Autor

Bolje njega da stavimo u špic nego toresa a? šta misliš ?

:D

Ne razumete sta sam hteo da kazem. Kao sto je publika na balkanu 12 igrac,a ne igraju,tako je nesto slicno i sa Joseom sutra.

Zasto kazem da je on sutra nas glavni igrac? Zato sto zna da motivise igrace,zato sto zna da ih usmeri i da izvuce od njih 150 %,o tome pricam kao njemu kao glavnom igracu,motivatoru,onom koji ce povuci ekipu,onom koji ce kraj aut linije im reci nesto sto ce im kvrcnuti u glavi. 

Zasto je onda usao u svlacionicu i samo izasao,bez ijedne reci,ne mogu da se setim protiv koga smo igrali,nije bni bitno,o tome upravo pricam,o njegovoj moci da iz njih izvuce ne 150% nego 200%. 

A sada sto vi citate kako pise i ne citate izmedju redova,tu ne mogu nista. :P

Pa u to niko ne sumnja, svi znaju da će Jose odraditi ono što ga čini najboljim trenerom na svijetu. Ali kažem ti da se ne razočaraš ako ne bude dovoljno, nema on nadnaravne moći i ne igra on na terenu.

Nesto razmisljam,da li bi mi mogli ubaciti Matica u crnu farbu,istu onu kao za reklamu,prosvercovati ga kao Mikela? 

Ne,a?

Jbg.

"It's show time" 

Ajmo momci ne mogu docekati utakmicu :D

A trenerka je brutalna.

Objavio Eden na instagramu sa naslovom "Trio magique"

http://instagram.com/p/mgPYDkkm7a/#

Večeras ćemo vidjeti da li ova ekipa ima taj potrebni mentalitet za velike i magične utakmice.Očekujem da svi igrači daju 200% od sebe i da pokažu želju i borbu na terenu.Nadam se da mi idemo dalje,ali ako ispadnemo onda neka ispadnemo onako muški i da možemo reći "dali smo sve od sebe".

Sastav:Cech,Ivanović,Terry,Cahill,Azpilicueta,Luiz,Lampard,Hazard,Willian,Oscar,Eto.

:sal:

Nocas ce svi da velicaju Baneta ,Eto'o-a i Lamparda :D 

Neznam zasto, al nekako sam optimistican pred vecerasnji mec. K'o da smo doblili, a ne izgubili 3:1.

José Mourinho, Chelsea manager: We need the supporters but you know that without us performing it's difficult for them to support. Normally at home we play well so I think they have hope that we can do it, and I think they understand that if they can push us a little then that push is welcome – but I think everything starts with us. If we can show that we can do it then they will come with us.

Ajmo PSG :D 

Sad u drugom zesce pritisnut ako do 65 min ne damo drugi gol ,treba uvest Dembaru umesto Lamparda .

Oscar odlican. Igra kao sto zna. Will se ne vidi. Luiz solidan, grijesi ali i dobre stvari radi :D IDEMOOO!

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Aplauz za 1. poluvrijeme. Nismo imali mnogo sansi, ali zelja je ogromna. Mnogo su se energetski potrosili, u drugom ce biti tesko ovakav tempo odrzati ali idemo pa sta bude.

Fali nam Eden, steta

Ajmoo plavi samo jakoo!! Možemo proći, nemamo neka ofenzivna sredstva na klupi, ali u zadnjih 15-20min ako ne bude islo uvest i Dembu i Torresa, a ako povedemo tu je A.Cole i naravno John Stijena Mikel!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.