Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Još da scouseri dobiju Cardiffa i da zaokruže ovu nedjelju. <_<
ManU sljedeće kolo mora dobiti Spudse, a mi WBA i eto nas na 4 boda. Onda će se 3 londoska kluba ganjati do samog kraja. Biće svašta. :) Liga je strašno zanimljiva.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

[quote name='Zxenox' timestamp='1330270293' post='30274']Svim srcem uz Cardiff. Jebem li ti manchester da ti jebem manchester mrtvi, kenjaju se kao foke.. Sledeće nedelje 2 derbija. Taman da pobedimo i da se penjemo gore :)[/quote]uzima Lpool kup 100 % to im je jedina prilika da uzmu nesto ove sezone tako da ne vjerujem da ce se kockati...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330270674' post='30281']
uzima Lpool kup 100 % to im je jedina prilika da uzmu nesto ove sezone tako da ne vjerujem da ce se kockati...
[/quote]
nevjerujem da će Liverpool ga osvojit, Cardiff je preprosječna momčad da bi propustio kup koji je i namjenjen za takve momčadi, ko da je Carling kup nešta, al' opet L'pool to želi, ipak ja neako nevjerujem da će ga uzet danas
[quote name='Elao' timestamp='1330271775' post='30287']
Ma ne moze Tottenham izdrzati ovim tempom, plafon ce im biti 4. mjesto na kraju.
[/quote]
Daj Bože, a imaju sad jeben raspored. Nama treba jedna dobra serija, od 3-4 pobjede i vjerujem da će stvari izgledati drugačije. Sve je do nas.
Arsenal veličanstveno došao do pobjede. Fantastično su igrali i nisu psihološki pali nakon primljenog 2. gola. Nažalost, opet smo 5. ali evo Liverpool gubi za malu utjehu.
[img]http://cache3.asset-cache.net/xc/139944944.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF8789215AB089EE596C65888C6813ED70CA6C62F20A8021A5E3160B968EA118C8C399BC[/img]

Scouseri. :angry:
Protiv WBA ne smijemo kiksat 3 boda vrlo vazna.. jerrrr

Igraju:

Lpool - Arsenal ( navijamo za lpool nazalost :D )
Tottenham - MUFC ( navijamo za manchu )

Joj kako bi nam leglo da se priblizimo tottenhamu na 4 a pobjegnemo arsenalu na 3 uff :P
[quote name='soxx' timestamp='1330282669' post='30329']Protiv WBA ne smijemo kiksat 3 boda vrlo vazna.. jerrrr Igraju: Lpool - Arsenal ( navijamo za lpool nazalost :D ) Tottenham - MUFC ([b] navijamo za manchu[/b] ) Joj kako bi nam leglo da se priblizimo tottenhamu na 4 a pobjegnemo arsenalu na 3 uff :P[/quote]nikad ! navijamo za remi !
Šta ti je fudbal i Engleska liga. Do ovoga kola izgledalo je nemoguće uhvatit treću poziciju.

Danas Arsenal dobi kokoške, priđosmo im na 7 bodova. Mi sljedeću protiv WBA (očekujem pobjedu ovdje), kokoške manchi (još jedan poraz) i eto nas na 4 boda. Arsenal nas toliko i ne zanima.

Ubrzo nam i sam Tottenham dolazi na noge, na Stamford.. Ako budemo u formi (a mislim da hoćemo), tu ih možemo dobiti, pokazali smo to i u zadnjoj tekmi protiv njih, na Lane-u. Tad mi u krizi, oni u formi, pa nam takoreći ništa nisu uradili.

I tako uz tu pobjedu smo na bod od njih, dodaj njihovo neiskustvo u takvoj borbi, dakle ima nade i za nas i za Arsenal.

Mada ima nešto važno, a to je da idemo na noge Cityu i Arsenalu. Tu je nerealno očekivati bodove, ali nije nemoguće ih osvojit.

Uglavnom sve je moguće, samo da uhvatimo zalet, da se vratimo na stari nivo.
Koliko mi je bilo krivo što je izgubio Cardiff, stvarno su zaslužili da osvoje Carling, ali šta je tu je.

Sve ostale utakmice osim Chelsea neka budu X, to je realno.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330287489' post='30399']Liverpoolovi navijači su najveći seljaci u Engleskoj, imaju kopleks jer 20 i nešto godina nisu osvojili titulu.[/quote]Misevi gledam onu sliku sto je Wisey postavio sve nakurceno kao oni neki huligani treba postat ove nase pa da bude malo po pičici :)
Nisu svi navijaci isti :
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420128_333620403351275_123053141074670_1009583_284281783_n.jpg[/img]
RESPECT za ovog gospodina !!!
[quote name='Blues_95' timestamp='1330288335' post='30418']
Nisu svi navijaci isti :
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420128_333620403351275_123053141074670_1009583_284281783_n.jpg[/img]
RESPECT za ovog gospodina !!!
[/quote]
eto dosao je vidjet kako mu voljen klub uzima trofej nakon dosta vrimena
[quote name='Blues_95' timestamp='1330288335' post='30418']Nisu svi navijaci isti : [img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420128_333620403351275_123053141074670_1009583_284281783_n.jpg[/img] RESPECT za ovog gospodina !!![/quote]

Jel ovo navijač Cardiffa s njim?
Da, ovo je navijac Cardiffa sa njim. ;)

Sada ce navijaci Liverpoola pricati o ovom trofeju narednih 20 godina. Imaju neki vid kompleksa. Postoji odlican engleski termin koji se na ostrvu ali i u svijetu koristi za njih - delusion.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.