Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Sta reci lose o igracu koji izgara do zadnje kapi znoja na terenu?Jos mi je vise prirasto srcu nakon sinocnje 'prepirke' s Murinjom kada i vise nego ocigledno govori da igraci istrce visocije i da prave presing,kao u fazonu previse smo se povukli...Slazem se da je u slabijoj formi ali igrac koji je klasicna 9-ka bez nekih famoznih driblinga i tehnickih sposobnosti ne moze puno uciniti ako nema upotrebljivih lopti.A on u zadnje vrijeme ih i nema bas mnogo.Malo je izgubio takmicarski ritam sa onim suspenzijama i nakon njegovog povratka i ekipa je malo zakazala sto se odmah rezultira i na njegovu igru.Treba podvuci crtu i shvatiti da on nije Messi,Ibrahimovic,Aguero ili Suarez koji s loptom mogu sta im se prohtije.On je tu da zabija golove a kako ce ako nema upotrebljivih lopti.

Bolje Drogbu s 50 godina da gledam na terenu, nego ovoga nesrecnika sto svu svoju snagu trosi na svadju i na udaranje s protivnicima.

Jebala ga ta zadnja kap znoja u dupe kad se ponasa k'o neotesani drvosjeca sa Kupresa. Juce je pogazao potpuno novu dimenziju atributa ljigavac i idiot.

Ova bezmuda ekipa bi odavno gledala Cityju u leđa da nemamo napadača kao što je Costa.

PRODATI GA ODMAH I DOVESTI DRUGOG OD 50 MILIJONA

kad je tores bio govorili ste picka ne smije odgovorit nikom

doso ovaj mudonja, na pocetku je fazon bio, sve u full.. ispadnemo iz cl ajmo ga otjerat

ne odobravam ni ja tolika sranja, ali posle torresa ovo nam je trebalo a na kraju krajeva nije costina krivica sto smo out
licjemerni ste pomalo

Ma neka njega, samo nek se smiri jebo mu pas mater. Sinoć je barem 3 puta bio na granici crvenog kartona, stalno se unosi u facu igračima, udara, podbada, gura se... Ima žuti karton odgurnu lika baci ga na zemlju ko smeće... Gledam koji kurac, pa imaš žuti majmune jebote. Al' najgore je što se on ne može smiriti, to je njemu u krvi, od malena je takav i ostaće takav... Zaviće nas u crno kad nam najviše bude trebao.

Ma neka njega, samo nek se smiri jebo mu pas mater. Sinoć je barem 3 puta bio na granici crvenog kartona, stalno se unosi u facu igračima, udara, podbada, gura se... Ima žuti karton odgurnu lika baci ga na zemlju ko smeće... Gledam koji kurac, pa imaš žuti majmune jebote. Al' najgore je što se on ne može smiriti, to je njemu u krvi, od malena je takav i ostaće takav... Zaviće nas u crno kad nam najviše bude trebao.

nije bio na granici nego da je sudac bio posten dao bi mu crveni karton, tj. drugi zuti!

Meni nije smetalo nista sto je uradio sve dok nije gurnuo Marquinhosa. Momka je ladno gurno bez ikakvog razloga i pokazao da je seljačina nad koga nema većeg.

Jao jadni Markinjos, pa onakvo guranje ne bi nikog na svijetu oborilo do fudbalskih glumaca. Jebem ti sunce Costa je sasvim normalno usao u mec i onda slijedi Luizov lakat?! Sta ocekivat od momka?! Znam da je prgav, ali sam siguran sto posto da pola onih stvari od juce ne bi radio tek onako, nicim isprovociran. A tek ona scena poslije laktanja Luiza kad mu Mou nesto govori. Bas me zanima sta. . . ;)

Ma Kuipers se izgubio juče, očajno suđenje, nedosuđen penal nad Costom, prije toga dopustio laktanje Luiza i dopustio da i Costa isto to radi jer to igrači rade kad vide da mogu, greškom isključio Ibrahimovića, pustio da mali Verratti vršlja po terenu maltene do samog kraja.

Da je na vrijeme podijelio kartone ničega ne bi bilo.

Jedno je imat muda, drugo je biti retardirani idiot iz amazonske prašume. Muda su imali Ballack, Drogba, Terry.. Niko od njih nije gazio igrače, gurao i bacao kao ovaj.  Lik je glup i nema tu pomoći. 

Sve ovo dolazi do izražaja kad ne daje golove jer je to praktički jedino što za nas radi dobro. Tako da ta priča 'prije vam je valjo, sad ga pljujete' ne stoji. Ja sam mu to tolerisao, nisam ga nikad zavolio i prihvatio u potpunosti kao Chelseajevca, jednostavno mi se ne sviđa njegov karakter. 

Najgluplje je pisanje da nam ovo fali poslije Torresa. Kurca nam fali ciganluk i udaranje, nisu to muda već idiotluk. Nama treba kvalitet, karakter i klasa u napadu. I to nam najviše treba kad je najvažnije.

Ne kažem da je krivac za jučer ili za neke druge poraze, ali je podbacio i ne vidim razloga da Remy ne počne protiv Sotona.

Je li ja jedini mislim da on nije toliko lose odigrao? Na stranu sto se ponasao kao cigan napravio slalom kada je trebao biti penal.Kada je dosao u klub znalo se da njemu treba jedan igrac koji ce mu stvarati prilike on jednostavno nije dobio nijednu adekvatnu loptu od suigraca koja ga je dovela u gol sansu.

Je li ja jedini mislim da on nije toliko lose odigrao? Na stranu sto se ponasao kao cigan napravio slalom kada je trebao biti penal.Kada je dosao u klub znalo se da njemu treba jedan igrac koji ce mu stvarati prilike on jednostavno nije dobio nijednu adekvatnu loptu od suigraca koja ga je dovela u gol sansu.

A nije ni on dao ni jednu. Sjebo nam je barem 3 odlična kontra napada. Ukratko, samo je smetao.

A nije ni on dao ni jednu. Sjebo nam je barem 3 odlična kontra napada. Ukratko, samo je smetao.

Pa dobro nisam ni ja prezadovoljan predstavom ali imao je svojih momenata.Ali je trebao ici pas Fabregasu kada je pucao lijevom i pogodio Empire state building.

Lik stalno trci,vrsi presing,stalno trazi loptu.Ponekad mi ga zao jer drugi ne prate njegov presing pa ispada da dzaba trci.Ponovo solidna partija,dobio sansu i odmah i zabio.Takodjer je danas lijepo spustao loptu,igrao duple pasove i stalno se ubacivao u prazan prostor ali nema lopti.Sve u svemu dobra partija.

Lik stalno trci,vrsi presing,stalno trazi loptu.Ponekad mi ga zao jer drugi ne prate njegov presing pa ispada da dzaba trci.Ponovo solidna partija,dobio sansu i odmah i zabio.Takodjer je danas lijepo spustao loptu,igrao duple pasove i stalno se ubacivao u prazan prostor ali nema lopti.Sve u svemu dobra partija.

Borac veliki fajter,ali u bunker sistemu  Murinja dobro da je postigao gol danas...

Costa definitivno ne zasluzuje pljuvanje koje imamo na prethodnim postovima. Ma ni blizu. Cudi me kako to da danas nije nikog laktao, nije nikog udarao i nije nikom jebao majku ko sto nekad radi. Vjerovatno jer nije bio isprovociran. Kad bi ostali imali ovakav pristup, ogromnu zelju i kad bi grizli i jeli teren poput njega bilo bi fantasticno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.