Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Euro 2016

Istaknuti odgovori

A morao je onaj zabar Zoff izvuci Belgiju.Steta.I ovako imamo veoma.lijepe sanse za drugo mjesto koje vodi direktno u Francusku.Na papiru je Belgija veliki favorit u ovoj grupi,po meni u Top5 reprezentacija Europe ali opet nikad se ne zna,lopta je okrugla.
  • Odgovori 480
  • Pregledi 34,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A sta je trebao, svedjane izvuci?
Grupa je taman, ne brine me belgija koliko ove ostale drzave koje nam mogu lako ugroziti odlazak u francusku

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

S obzirom na formu repke, Srbija će se grčevito boriti sa Dancima za drugo mjesto. Portugal lagano ide dalje. 

Hrvatska osim Italije nema ozbiljnog protivnika, drugo mjesto drama iako smo tu negdje ... kao i BiH.

Ali pazi mrtvih Engleza uvijek ista situacija. 

S obzirom na formu repke, Srbija će se grčevito boriti sa Dancima za drugo mjesto. Portugal lagano ide dalje. 

Hrvatska osim Italije nema ozbiljnog protivnika, drugo mjesto drama iako smo tu negdje ... kao i BiH.

Ali pazi mrtvih Engleza uvijek ista situacija. 

Ma realno trebala bi se većina balkanskih repki naći na tom prvenstvu. I još nekoliko onako egzotičnih ekipica, koje prije nisu imale šansu za to. Vidjećemo kako će funkcionirati to sve, pa jbt sad trećeplasirani mogu proći.

Ma realno trebala bi se većina balkanskih repki naći na tom prvenstvu. I još nekoliko onako egzotičnih ekipica, koje prije nisu imale šansu za to. Vidjećemo kako će funkcionirati to sve, pa jbt sad trećeplasirani mogu proći.

Gibraltar

• 6 mjeseci kasnije...
  • Autor

Večeras se igraju prijateljske pred kvalifikacije za EURO 2016. Najzanimljivja tekma Njemačka 2 - 4 Argentina.

A što se Engleza tiče. Uvijek kad treba popljuvati reprezentaciju Engleske bit ću prvi u redu. Pa tako i ovaj put nakon tekme protiv Norveške.

Ljudi blage veze s vezom nemaju, a trener im je jedan obični diletant. Bolje da ugase reprezentaciju, nego da se ovako ''bruče'' bezveze. Pa to je tuga jedna, ta njihova igra to ni na šta živo ne sliči. S Hodgsonom će biti opet debakl na velikom natjecanju.

Treba biti realan i reći da je Engleska jedna jako prosječna reprezentacija, daleko od svjetskog i europskog vrha. Snaga Premiershipa leži u stranim igračima i kapitalu, a ne akademijama i engleskim talentima. I ovi Englezi što dobro igraju (Sturridge npr) igraju dobro u svojim klubovima, a neki su i u tim klubovima u staganciji (Wilshere npr). A što se Rooneyja tiče taj nije odigrao poštene utakmice već neko vrijeme. Otkako je potpisao astronomski ugovor s ManU to više nije onaj igrač. Kakva je to ubojica bila prije recimo 4-5 godina. Tuga na šta je Engleska spala. I debakl u Brazilu ih ničemu nije naučio.

To kako lose igraju govori da im je juce bilo najmanje navijaca ikad na Wembliju.Oni mogu stavit katanac sad kad nemaju Dzerarda i Lamparda, jes da ni prije nisu igrali nesto :D ali sad su ga totalno ugasili.

Sve utakmice kvalifikacija za EURO 2016 na Sportklubu..

Osim SRbije,Hrvatske,Bosne i Crne Gore :D 

Večeras se igraju prijateljske pred kvalifikacije za EURO 2016. Najzanimljivja tekma Njemačka 2 - 4 Argentina.

A što se Engleza tiče. Uvijek kad treba popljuvati reprezentaciju Engleske bit ću prvi u redu. Pa tako i ovaj put nakon tekme protiv Norveške.

Ljudi blage veze s vezom nemaju, a trener im je jedan obični diletant. Bolje da ugase reprezentaciju, nego da se ovako ''bruče'' bezveze. Pa to je tuga jedna, ta njihova igra to ni na šta živo ne sliči. S Hodgsonom će biti opet debakl na velikom natjecanju.

Treba biti realan i reći da je Engleska jedna jako prosječna reprezentacija, daleko od svjetskog i europskog vrha. Snaga Premiershipa leži u stranim igračima i kapitalu, a ne akademijama i engleskim talentima. I ovi Englezi što dobro igraju (Sturridge npr) igraju dobro u svojim klubovima, a neki su i u tim klubovima u staganciji (Wilshere npr). A što se Rooneyja tiče taj nije odigrao poštene utakmice već neko vrijeme. Otkako je potpisao astronomski ugovor s ManU to više nije onaj igrač. Kakva je to ubojica bila prije recimo 4-5 godina. Tuga na šta je Engleska spala. I debakl u Brazilu ih ničemu nije naučio.

Apsolutno se slazem sa svim sto si rekao pogotovo sa ovim boldiranim u citatu.Oni i nekako mogu igrati sa ekipama koje su tehnicki lose,medjutim kada im dodje ekipa koja iole malo zna baratati loptom,tu nastaje problem.Takodjer ponekad mi djeluju kao da igraju zonsku odbranu,nema ni najmanjeg presinga a i kada pokusaju ispadaju kao bezmozgovici...STRASNO na sta su spali.

Nema te sta dobro iznenaditi kod Engleske reprezentacije jer nisu uspjeli napraviti neki uspjeh dok su tu bili Tery, Ferdinand, Beckham,Gerard, Owen, Lampard, A.Cole, Caragher i da ne nabrajam vise.

Pa mislim nije da je teško zaključit da je reprezentacija Engleske u kurcu, mislim čudno je to da reprezentacija jedne takve lige je toliko loša, al kad vidite koliku zapravo ulogu u Premiershipu imaju sami domaći igrači onda vam je sve jasno. Kad pogledaš imena u njihovoj ekipi nisu oni toliko ni loši na papiru, al realno imaju pun kurac istih ili sličnih igrača. Mislim da im prije svega nedostaje playmaker ali dobro to su njihovi problemi..

Danas mnogo iznenadjenja.Danska se namucila sa neugodnom Jermenijom.Sjeverna Irska napravila preokret u Madjarskoj i savladala domacu selekciju sa 2-1.Marica donio pobjedu Rumuniji na gostovanju u Grckoj, a Albanci iznenadili i dobili Portugal u gostima i vec su zestoko zakomplikovali grupu.

Danas najzanimljivija utakmica je Švicarska-Engleska, mislim da je bliži 1X nego X2.

Inače sinoć Njemačka pobijedi Škote onako na silu jedva, Portugal sinoć katastrofa, bruka mislim ne znam kako bi opisao tu reprezentaciju. Ovaj sistem kvalifikacija će omogučiti svim reprezentacijama da se bore za EURO, u prošlim kvalifikacijama ako si drugi ideš u play off a u tamo možeš dobit reprezentaciju poput Francuske. Sada idu prve dvije ekipe direktno a treća u play off, to će sigurno smanjiti nivo kvalitete utakmica play off-a ali će zato mnoge manje zemlje dobiti šansu. Mislim ako reprezentacija ima bar malo želje i kvaliteta može se nadati plasmanu na EURO, možda je čak lakše plasirati se na prvenstvo nego ispast.

Dok god budemo upisivali bodove unapred nećemo pobijeÄ‘ivat ni Kipar. Nećemo da shvatimo da se fudbal igra u svim dijelovima svijeta i da BiH nije fudbalska velesila. Prvi gol je primljen amaterski, u petercu pored dva Å¡topera i golmana, protivniči igrač skače i pogaÄ‘a a drugi gol je Å¡kolska kontra. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.