Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Jest on dobar igrac, ali nije za Chelseaja - Chelsea koji pretenduje da bude jedan od najboljih klubova u svijetu.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='pidy' timestamp='1328891991' post='25052']Jest on dobar igrac, ali nije za Chelseaja - Chelsea koji pretenduje da bude jedan od najboljih klubova u svijetu.[/quote]

na osnovu čega si to zaključio?
momak rastura u PL-u, a dali je za Chelsea ili ne nećemo znati dok ne dođe kod nas
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328892307' post='25056'] na osnovu čega si to zaključio? momak rastura u PL-u, a dali je za Chelsea ili ne nećemo znati dok ne dođe kod nas[/quote]

A na osnovu cega si ti zakljucio da Zajko Zeba nije dobar za Chelsea xD
[quote name='pidy' timestamp='1328870201' post='24928']
Nije mi jasno sto zelite Dembu u Chelsea? Svaki igrac koji je malo u formi zelite ga u Chelseaju. To mi nije jasno :S

Onda zazelite i Zajko Zebu iz Zelje, i on je u top formi :s
[/quote]

Dobra forma nije ako igrač rastura u Hofenhajmu, West Hamu i Newcastleu. To je dobar igrač. I čovjek je drugi strijelac najjače lige na sviju iako je odsustvovao 4-5 kola zbog reprezentacije. I ne znam zašto misliš da nam ne treba. Pa i ManUtd je Valenciu kupio iz Wigana, ne zbog dobre forme, nego zbog toga što je dobar igrač.
Demba Ba će iskoristiti 99% lopti koje naš ljepotan ne bi ni dotakao. Zato pogledaj malo momka kako igra, pa onda reci. Ako već jesi, izvini.
Samo Demba je rekao da mu je najvažnije biti sretan - da je sretan u Newcastleu i nema namjeru ići. A i naša uprava glupa 100% i ne razmatraju mogućnost kupovine ovog momka za 15-20 miliona. Radije će dati 50-60 miliona na 'novog Torketa'
Demba Ba + [url="http://www.nufc.co.uk/page/Teams/PlayerProfile/0,,10278~40907,00.html"]Papiss Cisse[/url] . Trenutno nezaustavljivi!

Odličan gol Cisse-a u proslom kolu.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1328896615' post='25092']
bogami newcastle se nesali mnogi su mislili kad su usli da ce se borit za opstanak al su dobri
[/quote]

Mnogi su znali kad je Newcastle ispao da će se vratiti za jednu sezonu.
[quote name='pidy' timestamp='1328894118' post='25071']

A na osnovu cega si ti zakljucio da Zajko Zeba nije dobar za Chelsea xD
[/quote]

nek se on prvo makne iz bosanske lige u neku jaču pa ćemo onda vidjet :P
[quote name='Kalouda' timestamp='1328895182' post='25083']

Dobra forma nije ako igrač rastura u Hofenhajmu, West Hamu i Newcastleu. To je dobar igrač. I čovjek je drugi strijelac najjače lige na sviju iako je odsustvovao 4-5 kola zbog reprezentacije. I ne znam zašto misliš da nam ne treba. Pa i ManUtd je Valenciu kupio iz Wigana, ne zbog dobre forme, nego zbog toga što je dobar igrač.
Demba Ba će iskoristiti 99% lopti koje naš ljepotan ne bi ni dotakao. Zato pogledaj malo momka kako igra, pa onda reci. Ako već jesi, izvini.
Samo Demba je rekao da mu je najvažnije biti sretan - da je sretan u Newcastleu i nema namjeru ići. A i naša uprava glupa 100% i ne razmatraju mogućnost kupovine ovog momka za 15-20 miliona. Radije će dati 50-60 miliona na 'novog Torketa'
[/quote]

Ok, hajd nek je on dobar i za Chelsea nema veze. Al` opet sto ce nam. Imamo Drogbu, Lukakua, Sturridga pa i Torresa i Kaloua.

[quote name='chelseathebest' timestamp='1328898271' post='25098']

nek se on prvo makne iz bosanske lige u neku jaču pa ćemo onda vidjet :P
[/quote]

I Modric se kalio u Zrinjskom xD Ma salio sam se samo, to sam samo za primjer naveo Zebu.
[quote name='pidy' timestamp='1328903884' post='25119']

Ok, hajd nek je on dobar i za Chelsea nema veze. Al` opet sto ce nam. Imamo Drogbu, Lukakua, Sturridga pa i Torresa i Kaloua.

[/quote]

Vrlo jednostavno. :D Prodati Torresa i Kaloua - i onako su beskorsisni.
[quote name='Kalouda' timestamp='1328904833' post='25122']
Vrlo jednostavno. :D Prodati Torresa i Kaloua - i onako su beskorsisni.
[/quote]

ja bih Kalou-u dao još šanse sad kad se vrati...ako je Torres, koji ništa nije pokazao, mogao tolke šanse dobivati, mislim da i Kalou zaslužuje još šansi, pa ako se ne pokaže, na ljeto neka ide (ili neka ostane ako je spreman sjedit na klupi, pošto se pokazao kao dobar đoker)
Ljudi ja vam mogu garantovat da bi igrač po imenu Salomon Kalou više pokaza od Torresa! Samo što po meni po tom pitaju AVB griješi i ne ubaciva ga, a može da ubaci onog debila Maluodu, a ne može Matu staviti kao veznog i Kaloua na krilo, kao što je igrao protiv Newcastlea, pokazao bi dosta više. ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1328908117' post='25127']
Ljudi ja vam mogu garantovat da bi igrač po imenu Salomon Kalou više pokaza od Torresa! Samo što po meni po tom pitaju AVB griješi i ne ubaciva ga, a može da ubaci onog debila Maluodu, a ne može Matu staviti kao veznog i Kaloua na krilo, kao što je igrao protiv Newcastlea, pokazao bi dosta više. ;)
[/quote]
pa e to i mene cudi
[quote name='Kalouda' timestamp='1328904833' post='25122'] Vrlo jednostavno. :D Prodati Torresa i Kaloua - i onako su beskorsisni.[/quote]

E hajd ti to kazi onima u upravi :wacko:
@chelsea4evercr - valjda si gledao onu utakmicu sa Newcastleom. Momak je usao 20-15 minuta pred kraj i dao gol. Po meni bolje je meni njega stavit u špic sa Torresom nego nekog drugog, mislim da bi se dobro snalazili. ;)
Wis drug moj griješiš, ja sam ga samo u nekoliko navrata kritikovao kao sto sam to radio i za Terry-a kad se okliznuo protiv Arsenala. Ali da sam mu govorio da je majmun i vrijeđao ga, vala nisam. ;)
A pa o tome ne treba ni pricati, sijevalo je ko iz kabla. Al se mogu sjetiti jedne kad smo igrali protiv Valencije u LP: "Ovo što su ljudi uradili za svih 80' minuta, on je sve s*ebao u 5 minuta". ;)
Ma može pričati tko šta hoće, on je za mene igrač (joker) kakvog na daleko nema, možda zvuci kao preveliko uzdizanje al ja kažem realno. Samo jedno pitanje, treba li igrača osuditi ako pogriješi u nekoliko navrata? Pa više je Kalou doprinjeo timu nego Torres.
[quote name='Wisey' timestamp='1328912468' post='25157']
Hajd to probaj objasniti ljudima kad on idući put odigra lošu partiju.
[/quote]
kalou nije igrac prvog plana al ga vidim da zabije i pri rezultatu 5-0 za cfc i 1-0 za protivnike

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.