7. februar 2012.14 god. comment_24132 Samo Hazarda da dovedu, bice tu i Kevin, ubaciti u prvi tim i jednog od mladih sa posudbe (Kalas, Bruma), bice i McEachran, mnogo vaznije je prodati navedene: Malouda, Bosingwa, Kalou. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24138 Na golu ništa. Odbrana- stoperi i novi lijevi bek nisu potrebni. Možda samo desnog beka u slučaju odlaska Bosingwe. Spominjao se Azpilicueta, VD Wiel. Moja bi želja bila Mensur Mujdža ..Salim se, možda Kyle Walker, ali on vjerovatno je nedostupan, zbog toga što je u Tottenhamu. Znamo kako nam ide s njima, kad su u pitanju transferi. Sredina- prodao bih jednog veznjaka, a uz Josha (koji će nadam se napredovat u Swansea-ju), doveo bih Bannana iz Wille. Nenormalno mi se sviđa taj igrač. Stabilan, brz, brzo razmišlja, dobar pregled igre. Ma odličan veznjak, te nije skup. Krila- normalno prodati Kaloua, Maloudu, te doveo bih Hazarda (što li ), da ostane De bruyne i to bi bilo to. Mada moguć je dolazak Williana, tako da dobrodošao je i on. Napad- tu stvarno ne znam šta bih uradio. Najradije bih da nam ovaj trenutni proigra i da nikoga ne dovodimo. U slučaju da nekoga prodaju (Torres, Drogba) onda je moja želja Doumbia. Nebi bio puno skup, najbolji igrač CSKA-ja, ja bih rekao i cijele ruske lige, a što je najvažniije simpatizer je Chelsea-ja. Eto toliko od mene. Mislim da nebi bilo loše ovako. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24144 @Kalouda , slažem se svi su dobri, ali previše ih je al opet ih je previše netrebaju nam, nemogu svi igrat, stoga če bit žalbi i nezadovoljstva a to nm netreba u svlačionici jer sad kad pogledam situaciju samo nam to još fali pa da padnemo na dno jer rezultati i igra nisu nešto , tako da je ovo možda i jedina svjetla točka , a i nepotreban trošak , i ovako i onako a onda ako ćemo ić dublje i uzet u obzir taj FFP.... @Chelseathebest da što ne , jesi ga gledao jučer protiv Poola ??? bio je najbolji na terenu a u Tottenhamu je na polvremenu bio 3. po pretrćanim metrima a u 2. djelu ga je bilo još više, i s iskustvom i znanjem kojeg ima za prihvatljivu cjenu što sam npomenuo bi bio odlična zamjena, baš kao Lamps nas on je vadio Tott u par utakmica svojim golovima, ja takve cjenim i u mom Chelsiju bi za njega bilo mjesta. Sloćio vi se s Dudom oko Dzogaeva i Doumbie i nadovezao bi se na How Yes no-a i dodao Dumbii u prilog to da bi ga dočekalo i par sunarodnjaka što bi vjerujem pomoglo oko uklapanja. Napravit ću se pametan pa ću spmenut jednog relativno nepoznatog igrača :PP šala mala. Al stvarno McClean je igrač kojeg preporučujem za pogledat i klupski kolega Larsson igrači Sunderlanda , ne tolko zvučni ali kvalitetni kakvih da se potrudi bi se moglo nač i bili bi mi puno draži engo da se doveode novi "Torresi" I spomenut ću Shaquiria kojeg čitam Baern pred realizacijom za oko 12 mil eura što nisu neke pare, i još jedan igrač uz Cissea i Zamoru za kojeg bi rekao mogli smo trebali smo Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24147 @Vinko - McCleana mi ne spominji. Larsson je dobar, al McClean je govno koje ni za glavu ne bih volio vidjeti u Chelseaju. Pa taj smećar je protiv Middlesbroa promašio zicer koji me stajao listića vrijednog 2.000 kn :@ Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24151 Možda je malo prerano pričati o ovome. Puno će stvari postati jasnije na kraju sezone. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24165 [quote name='Wisey' timestamp='1328631686' post='24151']Možda je malo prerano pričati o ovome. Puno će stvari postati jasnije na kraju sezone.[/quote] Slazem se, zato je ja necu pratiti jer ce mi sigurno previse vremena oduzeti na nagadjanja i bespotrebne zakljucke ali ko voli neka izvoli... Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24184 U pravu su Wisey i Adis jos je prerano da govorimo o tome sta ce se desiti na ljeto, ali evo moje misljenje o tome kako sada stvari stoje Golman-Cech sjajan Courtisa u Atletiku ostavit i sledecu sezonu jer je prvi golman, a spanska liga je mnogo jaka i Atletico je klub koji uvjek igra neko evropsko takmicenje Odbrana-Tu smo takodje sigurni mozda dovesti Azpilicuetu,a prodati Bosingwu dok se jos neke pare mogu uzeti za njega, ali takodje tu postoji mogucnos da se prilika pruza mladim igracima sto bi bilo odlicno i tada nam spanac ne bi trebao Sredina-Tu mnogo puse trenutno treba dovesti Hazarda,Dzagoeva ili Hamsika prodati Maludu !!!!! E sad sto se tice mladih igraca ne vjerujem da bi Josh mogao da nam bude zamjena za Lampsa sa 18 godina tu bi ulogu trebao preuzeti Mata ili neko od navedene trojice koju bi trebalo dovesti... Napad-Sta napisati, ako Torres ne udje u formu onda htjeli ili ne moramo ga prodati zbog njegovih primanja Drogbu ostavit da Lukaku uci od njega,a sto se kupovine tice mozda Cavani Falcaa ne vjerujem da cemo dovesti tek je dosao u Atletico... Tu je i opcija da se Torres vrati u formu sto bi bilo najbolje za nas jer ne bi trebali davati 40 M za novo pojacanje Prijavi
7. februar 2012.14 god. Autor comment_24222 [quote name='Wisey' timestamp='1328631686' post='24151'] Možda je malo prerano pričati o ovome. Puno će stvari postati jasnije na kraju sezone. [/quote] Nije "malo" prerano nego PUNO prerano , ali lijepo mastati Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24227 po meni nepotrebna tema, ionako će opet biti "tresla se brda rodio se miš" , tako da... Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24228 [quote name='drogba 11' timestamp='1328651720' post='24227']po meni nepotrebna tema, ionako će opet biti "tresla se brda rodio se miš" , tako da...[/quote] kao što je blues rekao, lijepo je maštati Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24244 Vidim vec krecu pripreme za ljetni prijelazni rok . Ovako to ja zamisljam: Golman-Tu nema potrebe za bilo sta,osim da Courtis ostane jos jednu sezonu na posudbi u Atleticu. Odbrana-Dolaskom Cahilla smo dobili na sirini i kvalitetu.Nema potrebe za nekim novim odbrambenim igracem jer imamo mlade nade(Bruma,PvA,T.Kalas..).Prodat' Bosingwu Sredina-Prodat' Maloudu i Meirelesa.Dovest' krilo ( Hazard - moj odabir ),Matu u tom slucaju gurat u sredinu jer se tu najbolje snalazi.Zatim,Josha ostavit' jos jednu sezonu/polusezonu na posudbi da bude TOP play.Vjerujem da ce se naci mjesta i za Piazona u nekim utakmicama.Spominje se jos dosta igraca ali ja bi dao sansu mladim,mada bi volio i A.Taarabata(QPR) vidjet u plavom dresu. Napad-Ako Torres proradi ( u sta cisto sumnjam ) nema potrebe za kupovinom.Suprotno,prodat' ga i dovest World Class napadaca.Kalou out. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24267 Sve sto sam pročitao otprilike se slažem sa većinom. Kao sto je većina rekla da veliku rupu imamo u veznom redu, ja bi tu na ljeto pokušao dovesti Hazarda (moj san), Dzagoeva/Wiliana. Mata može otići u vezu tako da na lijevoj stani ostane prostora za KdB ili Wiliana. Za napad ne trebam ništa govoriti sem jedne stvari, a to je zašto većina vas hoće da se otarasi Kaloua ? On je meni odličan igrač i mislim da bi vise pokazao od Torresa kad bi mu se dalo minutaže, dok s druge strane mislim da je on izvrstan joker s klupe. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24278 e sad vidim da je nekima želja Falcao pa bi se moglo razmišlajt ovako , Torres nije još proradio , a legenda je Atletica a Falcao u Atleticu hmm.... mogla bi se tu neka razmjena dogodit al kad bi "naša" uprava uopće razmišljala.... a kamoli u pravom ili bolje rečeno konstruktivnom smjeru... @Dudo da se mene pita nebi se gledali uopće igrači na tržištu osim Luke i Zamore ovo ostalo sve naši klinci da pokriju uz naravno prodaju navedednih. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24301 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1328627680' post='24128'] Obrana je riješena, u vezu ako itko treba želio bih da to bude[b] Alan Dzagoev [/b]kojem ugovor ističe na kraju sezone i moglo bi ga se dovesti do 15 milijuna. Što se špica tiče, moja želja je netko od sljedećih umjesto Torresa: [b]Radamel Falcao, Alexandre Pato, Edinson Cavani, Seydou Doumbia, Fernando Llorente, Demba Ba.[/b] [/quote] Jesi siguran da je Pato baš špica? Svi ostali mogu proći Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24303 [quote name='Tinmar' timestamp='1328662968' post='24301'] Jesi siguran da je Pato baš špica? Svi ostali mogu proći[/quote] Njegova prirodna pozicija je spic, ali moze vrlo dobro odigrati po strani sto vrlo cesce vidjamo... Dobar je igrac ali sklon povredama... Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24337 Realno gledajuci on je meni jedan od kompletnijih igrača današnjice, jak, brz, dobar dribler, a ima samo 22/23 godine. Što se tiče staklenih nogu, tamo bi i Chuck Norrisa polomili, takav im je nacin igranja, grub i jak. Prijavi
8. februar 2012.14 god. Autor comment_24338 [quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1328697986' post='24337'] Realno gledajuci on je meni jedan od kompletnijih igrača današnjice, [b]jak[/b], brz, dobar dribler, a ima samo 22/23 godine. Što se tiče staklenih nogu, tamo bi i Chuck Norrisa polomili, takav im je nacin igranja, grub i jak. [/quote] Pato je sve samo ne JAK Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24363 [quote name='Vinko' timestamp='1328658088' post='24278'] e sad vidim da je nekima želja Falcao pa bi se moglo razmišlajt ovako , Torres nije još proradio , a legenda je Atletica a Falcao u Atleticu hmm.... mogla bi se tu neka razmjena dogodit al kad bi "naša" uprava uopće razmišljala.... a kamoli u pravom ili bolje rečeno konstruktivnom smjeru... @Dudo da se mene pita nebi se gledali uopće igrači na tržištu osim Luke i Zamore ovo ostalo sve naši klinci da pokriju uz naravno prodaju navedednih. [/quote] Istina da je Torres legenda Atletica ali aj se upitaj dali bi oni njega htjeli? Sada Torres-a nebi pola Evrope htijelo jer igra onako kako igra. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24451 Ma htjeli bi Toresa oni zečevi bogati. Nek grunu 30-35 miliona i ća, a, a, a, o amore. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24465 Po mom misljenju niko nam ne treba. Imamo dosta dobrih mladih igraca koji su zasluzili vise prilike. Imamo dobar tim, spoj iskustva i mladosti, samo AVB treba fino posloziti kockice. Vise prilike davati Betranu, Lukaki i ostalim. Ali Chelsea ne bi bio Chelsea da ne dovede barem jedno pojacanje u prelaznom roku. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24468 @Marchelo kao što rekoh on je za njih legenda i ako se malo mućne glavom pa oni na njemu mogu zaradit bogatstvo i onda ga za sezonu ako ne proradi opet uvalit Malagi i arapima makar bi ga možda i Pool vratio a tu je uvjek i City. Al kad pogledaš Atletico na njegovim dresovima i ostlaim rekvizitima može zaradit bolje nego Chelsea, bar je to meni logično ispravi me ako sam u krivu. @pidy slažem se - kratko jasno točno ! Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24474 [quote name='Vinko' timestamp='1328724767' post='24468'] @Marchelo kao što rekoh on je za njih legenda i ako se malo mućne glavom pa oni na njemu mogu zaradit bogatstvo i onda ga za sezonu ako ne proradi opet uvalit Malagi i arapima makar bi ga možda i Pool vratio a tu je uvjek i City. Al kad pogledaš [b]Atletico na njegovim dresovima i ostlaim rekvizitima može zaradit bolje nego Chelsea[/b], bar je to meni logično ispravi me ako sam u krivu. @pidy slažem se - kratko jasno točno ! [/quote] Obrazloži. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24498 [quote name='pidy' timestamp='1328724130' post='24465']Po mom misljenju niko nam ne treba. Imamo dosta dobrih mladih igraca koji su zasluzili vise prilike. Imamo dobar tim, spoj iskustva i mladosti, samo AVB treba fino posloziti kockice. Vise prilike davati Betranu, Lukaki i ostalim. Ali Chelsea ne bi bio Chelsea da ne dovede barem jedno pojacanje u prelaznom roku. [/quote] Uredu, svi imamo želju da gledamo u timu momke koji su ponikli u klubu, umjesto ovih zvijezda i tako to. A jesil se kad zapitao da li oni imaju kvalitet za Chelsea (osim Bertranda i Josha koji su to pokazali) ? Zašto gotovo sve i jedan iz naše akademije kad ode na posudbu ne izbori mjesto u timu?? Iako je u puno, puno slabijoj ekipi od Chelsea-ja. Do koga li je? Ne moguće da je do svih tih trenera, koji ih dovedu. Tako da, ne treba da iznenađuje nas to što ne igraju isti za prvi tim. Kažem Bertrand i Josh bi mogli, možda i Lukaku, ali bgm ostali su daleko od toga. Sturridge je otišao na posudbu i razvalio. Eto ga sad u ekipi. Romeu je dobio šansu i odlično se pokazao. Često je u ekipi. Meni sve to govori da ti momci očigledno nisu za našeg prvog tima. Trenutno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.