30. januar 2012.14 god. comment_21594 [b]Čelsi nudi 60 miliona funti za Falkaa!?[/b] [url="http://www.sportklub.info/celsi-nudi-60-miliona-funti-za-falkaa"]http://www.sportklub...funti-za-falkaa[/url] Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21595 Sumnjam da je istina a i da jeste mene bi bilo stid da sam na mjestu Abramovicha da dam preko 30 mil za nekog igraca nakon ovog zadnjeg faila a i Shevchenka Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21596 Ma novinarska patka, cuj 60 mil funti. Realno vishe od 35 ne vrijedi, za te pare dovest dva igraca iste klase Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21645 Mene zanima jedna stvar - kakav je plan kluba od 1.2 do 1.6??? Jel nam plan hibernacija ovaj proljetni dio sezone? Jer ako je to, razočaran sam. Vidim sve kupujemo neke igrače koji će od ljeta biti u nas tek. Pa šta je ovo. Ko da nitko u klubu nema ambicije ovaj drugi dio sezone barem pošteno pokušati osvojiti FA kup ili Ligu prvaka. Nego svi gledaju da što prije taj period prođe :/ e to mi se ne sviđa. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21651 ma napast će avb opet 5 do 12, kao i prošli prijelazni rok...bez brige evo izgleda i kevin de brine ga više ne brine...njega doveo..al tek za sljedeću sezonu kako čitam... i još nekog klinca da se dovede, nismo dugo ,,,, jbt dovedu ono troje novorođenčadi iz lutona, dobro da nisu komplet familiju kupili.. al ok, možda ja griješim, vidjet ću za 10, 15 godina.. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21659 Nevezano za Chelsea: Espanyol doveo Interovog Coutinha na posudbu i Nigerijca Uchea. Inter doveo Brazilskog 20-godišnjeg stopera Internacionala Juana. Marquinho na posudbu u Romu, Diakite na posudbu u QPR. Bilyadetinov se iz Evertona vratio u rodnu Rusiju, točnije Moskovski Spartak. Mame Biram Diouf napustio Man United, prešao u Hannover. Martin Caceres iz Seville u Juventus na posudbu. Bobadilla napustio Borussiju M'Gladbach, otišao u Young Boyse. Moussa Sow iz Lillea u Fenerbahče. Wigan kupio Birminghamovog Beasejoura. Vagner Love iz CSKA u Flamengo. Ibišević iz Hoffenheima u Stuttgart. Amauri konačno napustio Juventus, potpisao za Fiorentinu. Taye Taiwo otišao na posudbu u QPR iz Milana. Erding iz PSG-a otišao u Rennes. Barcelona prodala napdača Jonathana Salzburgu. Pappis Cisse iz Freiburga u Newcastle. Fucile iz Porta na posudbu u Santos. Tomislav Dujmovic na posudbu u Zaragozu. Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21668 Porto me iznenadio sa ovom posudbom Fucile je jako dobar igrac QPR se dobro pojacao ocekujem da ostanu u PL ove sezone Prijavi
30. januar 2012.14 god. Autor comment_21707 Pa QPR doveo 2-3 igraca ali na posudbu . A jbg Cae nemozes dovesti mnogo igraca , a da su dobri , "jeftini" i da mogu igrati Lp . Doci ce Kevin (ostat ce u Genku na posudbi) , doveli su Cahilla , trebali bi dovesti jos jednog . Ali koga ? Hazard ide tek na ljeto kao i Gotze , Hamsik produzio ugovor , Modrica vise niko nespominje kao ni Di Mariu . Prijavi
30. januar 2012.14 god. comment_21713 Za 25 sati ce biti neko pojacanje, uto sam ubijedjen. Naravno tu neubrajam Bruyne-a jer on je prakticki dosao i ide nazad Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21773 Treci belgijanac koji je potpisao za Chelsea od dolaska AVB, [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]De Bruyne, Lukaku i Courtois. ima li sanse da sleti i cetvrti? [/font][/color] Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21777 [color=#101010][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4][left]Chelsea have made a £1.5million bid for Nottingham Forest striker Patrick[/left][/size][/font][/color] [color=#101010][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4][left]Bamford, according to Forest boss [/left][/size][/font][/color] Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21781 [size=4][i][b]BREAKING NEWS: Michael Balack Chelsea loan from Leverkusen [January 31st, 2012 / 11:37 AM, SKY SPORTS][/b][/i][/size] Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21785 [color=#393A3F][font=arial, helvetica, sans-serif][size=3]AC Milan have snapped up teenage Austrian striker Philipp Prosenik from Chelsea after the two clubs agreed an undisclosed fee[/size][/font][/color]Da li ima istine u vezi Ballacka, ja cisto sumnjam?! Prijavi
31. januar 2012.14 god. Autor comment_21800 Da li cemo dovesti jos jednog igraca ? I ko bi to mogao biti ? Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21804 [quote name='Blues_95' timestamp='1328017576' post='21800']Da li cemo dovesti jos jednog igraca ? I ko bi to mogao biti ?[/quote]Dovest ocemo, u to sam siguran, a koga msm da ni AVB nezna Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21820 To za Ballacka se Cero malo igra, on će ostati u Leverkusenu do kraja sezone iako je bilo glasina da ga traži Montreal (ekipa iz MLS lige). Zasad se ništa posebno ne dešava izgleda, dosta aktivnosti manjih klubova ali 'veliki' šute. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_21823 Moram reći da uživam čitati naš Shed kad je deadline day, raja je nevjerovatna kako provaljuje pa to je pišanje od smijeha. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.