21. januar 2012.14 god. comment_19189 I ako kupe Williana, nije ni to lose ____Essien__________Romeu Sturridge____Mata________Willian ___________Torres____________ Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19193 [quote name='Kalouda' timestamp='1327139725' post='19189'] I ako kupe Williana, nije ni to lose ____Essien__________Romeu Sturridge____Mata________Willian ___________Torres____________ [/quote] Da se razumijemo, ja bih (a i velika vecina vas) zelio da nam dodje Hazard. Ali evo vec 2 dana se nista ne pominje i sve vise vjerujem da je to bila novinarska patka. Tako da nemam apsolutno nista protiv da nam dodje Willian, prefinjeni Brazilac odlicne tehnike. Mogao bi on biti dobro pojacanje... A zeljan je dokazivanja, jos nije igrao za neki veliki klub tako da bi bas zbog toga mogao biti odlicna stvar za nas. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19197 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1327143114' post='19193'] Da se razumijemo, ja bih (a i velika vecina vas) zelio da nam dodje Hazard. Ali evo vec 2 dana se nista ne pominje i sve vise vjerujem da je to bila novinarska patka. Tako da nemam apsolutno nista protiv da nam dodje Willian, prefinjeni Brazilac odlicne tehnike. Mogao bi on biti dobro pojacanje... A zeljan je dokazivanja, jos nije igrao za neki veliki klub tako da bi bas zbog toga mogao biti odlicna stvar za nas. [/quote] Dijelimo isto mišljenje. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19201 [quote name='Kalouda' timestamp='1327143385' post='19197'] Dijelimo isto mišljenje. [/quote] Vjerujem da ce vecina djeliti. Fino si ti gore sastavio dio ekipe, konkretno mislim na 4 ofanzivna igraca (Sturridge-Mata-Willian i Torres), nadam se da bismo igrali 4-2-3-1. Willian kao i Mata moze igrati krilo a i 10-ku, naravno Mata bi isao na tu 10-ku jer covjek sa veliki osjecajem salje pasove i nije sebican, idealan za tu poziciju. Willian i Sturridge nevjerovatno brzi fudbaler, odlicni tehnicari, sigurno bi pravili dosta problema protivnickim odbranama + u toku meca bi se Mata i Willian mogli naravno rotirati a Sturridge po strani urtcavati u prostor, tu je i Torres koji sa ovakvom formom i zalaganjem sigurno ne bi ostao bez golova. Samo da on dodje a da ne bude 31. januar. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19203 To bi bilo idealno, jos Essien i Romeu koji su perfektni igrači, Romeu mlad ali odličan, Essien iskusan i pokrio bi neku 'eventualnu' grešku Oriola. Mata bi, naravno, igrao tog kreativca. Dečko ima kvalitet, savršen pas, drigbling, tajming.. Koliko sam vidio zna i 'opaliti' sa 20-25 metara... Samo, ukoliko bi se ovo se ostvarilo, ne bih mogao opisisati koliko bi mi žao bilo Frenkija. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19235 [quote name='Adis988' timestamp='1327153342' post='19230']Hazard je izmisljen za njega...[/quote] Cini ti se... Ali Hazard nece doci, tako da bih bio zadovoljan sa Willianom. Bolje on nego da ne dodje niko... Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19247 ma i to sto kazes, imam osjecaj da bi nas svaki igrac pojacao.. neki manje a neki vise... pa cak i Krasic... Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19306 najvece pojacanje bilo bi odlazak Malude , Meirelesa i Kalua , barem bi mladji igrali a siguran sam da bi odigrali bolje od pomenutih Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19308 Sljedecu itakmicu bi ubacio Piazona od prve minute, mali bi se extra uklopio u trio Torres-Mata-Sturridge ubijedjen sam ! Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19311 [quote name='sisa01' timestamp='1327180510' post='19308'] Sljedecu itakmicu bi ubacio Piazona od prve minute, mali bi se extra uklopio u trio Torres-Mata-Sturridge ubijedjen sam ! [/quote] Poznavajuci Boasa, Piazon nece biti ni na klupi u sledecoj utakmici. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19409 Joj vi i Piazon, sve zato što je momak zvučno ime i jer je medijski napumpan. Što je s Lalkovičem? Momak se više nego dokazao u rezervama i na posudbama, ali očito neće dobit šansu jer je Piazon veća zvijezda. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19427 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327189390' post='19409'] Joj vi i Piazon, sve zato što je momak zvučno ime i jer je medijski napumpan. Što je s Lalkovičem? Momak se više nego dokazao u rezervama i na posudbama, ali očito neće dobit šansu jer je Piazon veća zvijezda. [/quote] Ja koliko znam Piazon i Lalkovic nisu ni slicni igraci. Lalkovic je igrac tipa Sturridge, brz prodoran... dok je Piazon vishe tehnicki potkovan, i vishe slici Mati / Hazardu (eto ti opet hazarda, nisam ja kriv sto ti njega ne simpatises il sta, al primjer je samo takav) Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19434 [quote name='sisa01' timestamp='1327190973' post='19427'] Ja koliko znam Piazon i Lalkovic nisu ni slicni igraci. Lalkovic je igrac tipa Sturridge, brz prodoran... dok je Piazon vishe tehnicki potkovan, i vishe slici Mati / Hazardu (eto ti opet hazarda, nisam ja kriv sto ti njega ne simpatises il sta, al primjer je samo takav)[/quote] Istina, nisu slični igrači ali realno, s obzirom da kod nas ima mjesta samo za jednog igrača između sredine veze i samog vrha napada, njih dvojica će se boriti za to mjesto. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19435 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327191800' post='19434'] Istina, nisu slični igrači ali realno, s obzirom da kod nas ima mjesta samo za jednog igrača između sredine veze i samog vrha napada, njih dvojica će se boriti za to mjesto. [/quote] Dacemo mi viditi bilo kojeg igraca iz academije u prvi 11, pa makar to bio i njub Savile. Al sto se mene tice to ove sezone tesko da cemo vidjeti, mozda tek sljedece Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19447 ma nama ni dragi bog neće pomoći kada je momčad totalno nemotivirana... Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19458 Ja se samo nadam da će nam još [u][b]barem 2 nova igrača (jedna svjetska klasa i jedan odlična klasa)[/b][/u] doći u klub. Nije više važno tko, samo da nije otpad iz Liverpoola i da donese malo svježine u našu igru, jer ono danas i zadnjih nekoliko utakmica što smo pokazivali više liči na golf i šah nego na nogomet. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19467 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327199389' post='19458'] Ja se samo nadam da će nam još [u][b]barem 2 nova igrača (jedna svjetska klasa i jedan odlična klasa)[/b][/u] doći u klub. Nije više važno tko, samo da nije otpad iz Liverpoola i da donese malo svježine u našu igru, jer ono danas i zadnjih nekoliko utakmica što smo pokazivali više liči na golf i šah nego na nogomet. [/quote] Ma neka je i iz Lučkog samo da nije opet iz Liverpoola.. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19478 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327199389' post='19458'] Ja se samo nadam da će nam još [u][b]barem 2 nova igrača (jedna svjetska klasa i jedan odlična klasa)[/b][/u] doći u klub. Nije više važno tko, samo da nije otpad iz Liverpoola i da donese malo svježine u našu igru, jer ono danas i zadnjih nekoliko utakmica što smo pokazivali više liči na golf i šah nego na nogomet. [/quote] Jucerasnja igra je bila ravna igri sah, nevjerovatno ali istinito Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19481 Jeste vi primjetili da mi svakog transfernog roka svršavamo na jednog igrača? Ista stvar je bila s Modrićem na ljeto, ista stvar je sada s Hazardom...baš me interesira ko će biti na idućem transfernom roku.. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19482 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327228411' post='19481'] Jeste vi primjetili da mi svakog transfernog roka svršavamo na jednog igrača? Ista stvar je bila s Modrićem na ljeto, ista stvar je sada s Hazardom...baš me interesira ko će biti na idućem transfernom roku.. [/quote] Bolje i njih dvojica nego neki drugi. Da ih je barem dovesti... Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19485 Nista od Hazarda, taj ide tek na ljeto. A to ce biti Real 95% a ovo ostalo otpada na Barcelonu ili Arsenal. Fino, fino nema sta... Sad ce se otegnuti pregovori sa Willianom i na kraju nece doci niko! Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19508 ako ima imalo pameti neće u Arsenal...pa već i ptice znaju da se tamo ne osvajaju trofeji Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19560 [quote name='chelseathebest' timestamp='1327233363' post='19508'] ako ima imalo pameti neće u Arsenal...pa već i ptice znaju da se tamo ne osvajaju trofeji [/quote] Iskreno mislim da smo i mi tim Arsenalovim putem "praznih vitrina" pošli :S ova trenutna politika kluba o nedovođenju pravih pojačanja u nas ne miriše na dobro. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.