Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1327139725' post='19189']
I ako kupe Williana, nije ni to lose

____Essien__________Romeu
Sturridge____Mata________Willian
___________Torres____________
[/quote]

Da se razumijemo, ja bih (a i velika vecina vas) zelio da nam dodje Hazard. Ali evo vec 2 dana se nista ne pominje i sve vise vjerujem da je to bila novinarska patka. Tako da nemam apsolutno nista protiv da nam dodje Willian, prefinjeni Brazilac odlicne tehnike. Mogao bi on biti dobro pojacanje... A zeljan je dokazivanja, jos nije igrao za neki veliki klub tako da bi bas zbog toga mogao biti odlicna stvar za nas.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327143114' post='19193']

Da se razumijemo, ja bih (a i velika vecina vas) zelio da nam dodje Hazard. Ali evo vec 2 dana se nista ne pominje i sve vise vjerujem da je to bila novinarska patka. Tako da nemam apsolutno nista protiv da nam dodje Willian, prefinjeni Brazilac odlicne tehnike. Mogao bi on biti dobro pojacanje... A zeljan je dokazivanja, jos nije igrao za neki veliki klub tako da bi bas zbog toga mogao biti odlicna stvar za nas.
[/quote]

Dijelimo isto mišljenje.
[quote name='Kalouda' timestamp='1327143385' post='19197']
Dijelimo isto mišljenje.
[/quote]

Vjerujem da ce vecina djeliti. ;)

Fino si ti gore sastavio dio ekipe, konkretno mislim na 4 ofanzivna igraca (Sturridge-Mata-Willian i Torres), nadam se da bismo igrali 4-2-3-1. Willian kao i Mata moze igrati krilo a i 10-ku, naravno Mata bi isao na tu 10-ku jer covjek sa veliki osjecajem salje pasove i nije sebican, idealan za tu poziciju. Willian i Sturridge nevjerovatno brzi fudbaler, odlicni tehnicari, sigurno bi pravili dosta problema protivnickim odbranama + u toku meca bi se Mata i Willian mogli naravno rotirati a Sturridge po strani urtcavati u prostor, tu je i Torres koji sa ovakvom formom i zalaganjem sigurno ne bi ostao bez golova.

Samo da on dodje a da ne bude 31. januar.
To bi bilo idealno, jos Essien i Romeu koji su perfektni igrači, Romeu mlad ali odličan, Essien iskusan i pokrio bi neku 'eventualnu' grešku Oriola.
Mata bi, naravno, igrao tog kreativca. Dečko ima kvalitet, savršen pas, drigbling, tajming.. Koliko sam vidio zna i 'opaliti' sa 20-25 metara... Samo, ukoliko bi se ovo se ostvarilo, ne bih mogao opisisati koliko bi mi žao bilo Frenkija.
[quote name='Adis988' timestamp='1327153342' post='19230']Hazard je izmisljen za njega...[/quote]

Cini ti se... :)

Ali Hazard nece doci, tako da bih bio zadovoljan sa Willianom. Bolje on nego da ne dodje niko...
najvece pojacanje bilo bi odlazak Malude , Meirelesa i Kalua , barem bi mladji igrali a siguran sam da bi odigrali bolje od pomenutih :)
Sljedecu itakmicu bi ubacio Piazona od prve minute, mali bi se extra uklopio u trio Torres-Mata-Sturridge ubijedjen sam !
[quote name='sisa01' timestamp='1327180510' post='19308']
Sljedecu itakmicu bi ubacio Piazona od prve minute, mali bi se extra uklopio u trio Torres-Mata-Sturridge ubijedjen sam !
[/quote]

Poznavajuci Boasa, Piazon nece biti ni na klupi u sledecoj utakmici.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327189390' post='19409']
Joj vi i Piazon, sve zato što je momak zvučno ime i jer je medijski napumpan. Što je s Lalkovičem? Momak se više nego dokazao u rezervama i na posudbama, ali očito neće dobit šansu jer je Piazon veća zvijezda.
[/quote]
Ja koliko znam Piazon i Lalkovic nisu ni slicni igraci. Lalkovic je igrac tipa Sturridge, brz prodoran... dok je Piazon vishe tehnicki potkovan, i vishe slici Mati / Hazardu (eto ti opet hazarda, nisam ja kriv sto ti njega ne simpatises il sta, al primjer je samo takav)
[quote name='sisa01' timestamp='1327190973' post='19427'] Ja koliko znam Piazon i Lalkovic nisu ni slicni igraci. Lalkovic je igrac tipa Sturridge, brz prodoran... dok je Piazon vishe tehnicki potkovan, i vishe slici Mati / Hazardu (eto ti opet hazarda, nisam ja kriv sto ti njega ne simpatises il sta, al primjer je samo takav)[/quote]

Istina, nisu slični igrači ali realno, s obzirom da kod nas ima mjesta samo za jednog igrača između sredine veze i samog vrha napada, njih dvojica će se boriti za to mjesto.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327191800' post='19434']

Istina, nisu slični igrači ali realno, s obzirom da kod nas ima mjesta samo za jednog igrača između sredine veze i samog vrha napada, njih dvojica će se boriti za to mjesto.
[/quote]
Dacemo mi viditi bilo kojeg igraca iz academije u prvi 11, pa makar to bio i njub Savile. Al sto se mene tice to ove sezone tesko da cemo vidjeti, mozda tek sljedece :(
Ja se samo nadam da će nam još [u][b]barem 2 nova igrača (jedna svjetska klasa i jedan odlična klasa)[/b][/u] doći u klub. Nije više važno tko, samo da nije otpad iz Liverpoola i da donese malo svježine u našu igru, jer ono danas i zadnjih nekoliko utakmica što smo pokazivali više liči na golf i šah nego na nogomet.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327199389' post='19458']
Ja se samo nadam da će nam još [u][b]barem 2 nova igrača (jedna svjetska klasa i jedan odlična klasa)[/b][/u] doći u klub. Nije više važno tko, samo da nije otpad iz Liverpoola i da donese malo svježine u našu igru, jer ono danas i zadnjih nekoliko utakmica što smo pokazivali više liči na golf i šah nego na nogomet.
[/quote]
Ma neka je i iz Lučkog samo da nije opet iz Liverpoola..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327199389' post='19458']
[/quote]
Jucerasnja igra je bila ravna igri sah, nevjerovatno ali istinito :(
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327228411' post='19481']
Jeste vi primjetili da mi svakog transfernog roka svršavamo na jednog igrača? Ista stvar je bila s Modrićem na ljeto, ista stvar je sada s Hazardom...baš me interesira ko će biti na idućem transfernom roku..
[/quote]
Bolje i njih dvojica nego neki drugi. Da ih je barem dovesti...
Nista od Hazarda, taj ide tek na ljeto. A to ce biti Real 95% a ovo ostalo otpada na Barcelonu ili Arsenal.

Fino, fino nema sta... Sad ce se otegnuti pregovori sa Willianom i na kraju nece doci niko!
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327233363' post='19508']
ako ima imalo pameti neće u Arsenal...pa već i ptice znaju da se tamo ne osvajaju trofeji
[/quote]

Iskreno mislim da smo i mi tim Arsenalovim putem "praznih vitrina" pošli :S ova trenutna politika kluba o nedovođenju pravih pojačanja u nas ne miriše na dobro.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.