31. august 2012.14 god. comment_76189 Kraj prijelaznog roka. Niko više neće potpisati, upravo potvrđeno na službenoj televiziji. Gotovo. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76196 Moja ocjena je također 8/10 moglo je bolje, ali i puno lošije, jako sam zadovoljan, jedina zamjerka je ta sto nismo doveli Luku Modrića ili nekog drugo kreativca i smatram da smo previše dali za Oscara jer je još mlad, al opet takvo je tržište trenutno Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76230 Rezime ovog ljetnog prelaznog roka: [b]Signings:[/b] Eden Hazard (Lille), Marko Marin (Werder Bremen), Oscar (Internacional), Thorgan Hazard (Lens), Victor Moses (Wigan), Cesar Azpilicueta (Olympic Marseille) [b]Permanent moves away:[/b] Didier Drogba (Shanghai Shenhua), Salomon Kalou (Lille), Jose Bosingwa (QPR) [b]First team players loaned:[/b] Michael Essien (Real Madrid), Yossi Benayoun (West Ham) [b]Prospect loans:[/b] [u]Sam Walker[/u] (Bristol Rovers), [u]Matej Dela[/u]c (Vitoria SC), [u]Thibaut Courtouis[/u] (Atletico Madrid), [u]Tomas Kalas[/u] (Vitesse Arnhem), [u]Patrick van Aanholt[/u] (Vitesse Arnhem), [u]Jeffrey Bruma[/u] (HSV), [u]Kenneth Omeruo[/u] (ADO Den Haag), [u]Rohan Ince[/u] (Yeovil Town), [u]Archange Nkumu[/u] (Yeovil Town), [u]Ben Gordon[/u] (Birmingham), [u]Sam Hutchinson[/u] (Nottingham Forest), [u]Nathaniel Chaloba[/u]h (Watford), [u]Josh McEachran[/u] (Middlesbrough), [u]Conor Clifford[/u] (Portsmouth), [u]Gael Kakuta[/u] (Vitesse Arnhem), [u]Ulises Davila[/u] (Sabadell), [u]Milan Lalkovic[/u] (Vitoria SC), [u]Thorgan Hazard[/u] (Zulte Waregem), [u]Amin Affan[/u]e (Roda JC), [u]Kevin De Bruyne[/u] (Werder Bremen), [u]Romelu Lukaku[/u] (WBA) Po meni veoma dobar prelazni rok. 9/10. Fina pojačanja smo doveli, sjajne posudbe odabrali za naše mlade igrače samo smo možda trebali poraditi na tome da se prodaju Florent Malouda te da Yossi Benayoun zastalno ode iz kluba a ne posudba. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76251 Jedino mi žao što je Malouda i dalje s nama, a otišao Essien. Ostalo je ajmo reć jako dobro što se tiče naših kupovina i prodaja ovog prijelaznog roka. Da je iz Yossija otišao i Malouda, a ostao Bizon, definitivno bi to bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji prijelazni rok ikad. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76257 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346462613' post='76242'] Ja nisam zadovoljan prijelaznim rokom. Jbg. [/quote] Slazem se. Poslati Essiena na pozajmicu je los potez, ne prodati Maludu takodje, ostati samo sa Torresom i Staridzom je veoma rizicno, jos jedan napadac je morao da se dovede! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76268 Da dam i ja svoj sud... Sve rupe u timu su zakrpljene. Mozda je mogao jos jedan napadac, klasicna 9ka da uskoci, ali neka bude da su Torres i Stooge dovoljni... Sto se imena tice Hazarda je suvisno i spominjati, Oscar pokazao da zna fudbal i da moze doneti potrebnu svezinu igri, o ostalima - kad zaigraju. Ocekivao sam i da Stooge napusti klub, ali samo u slucaju da dodje Hulk, jer Moses nije toliko bolji, da se tim osloni samo na njega. Ne razumem razloge Maloudinog ostanka u klubu, ama bas nikako... Drago mi je da je Benayoun otisao, jer taj covek stvarno nema sta da pruzi klubu. Nema ni Malouda, ali ko zna sta je tu po sredi, pa nikako da ga se resimo... Odlaskom Essiena sam iznenadjen, posebno jer je u pitanju pozajmica... Bolje da su spustili cenu Feneru, ako ce vec da ga daju negde... Sta je uradjeno - uradjeno je... Popravni tek u januaru, tako da se nadam da je ovo dovoljno. KTBFFH !!! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76286 zalim odlazak essiena mislim da ga se trebalo cekat on je igrac velikih kvaliteta i drogbe naravno Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76309 Da je Essien ostao, a Malouda otisao ovaj prijelazni rok bi za mene bio savrsen, ovako nije ali sam jako zadovoljan. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76344 Ja sam relativno zadovoljan. Bili bi ljepše da je Hulk postao plavac, al hajde de... Svi igrači koji su stigli, su mladi, poletni, kvalitetni, smiješi se svijetla bbudućnost.. Ako se naravno budu forsirali, a ne djedovi umjesto njih. Benayoun otišao, super mada jos Malouda je morao. Essiena mi žao što je otišao, još na posudbu... Niđi veze.. Nema šta, sad smo fino popunjeni, po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji, dakle sad samo treba igrati... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76371 Sto reko kolega soxx,pa nije ovo ljudi menadzer,stvarno sto jest jest,a i da jeste sa ovakvom ekipom na menadzeru bi se mogli boriti za naslov bilo koje lige ili kupa......e sad sto me izrazito raduje,veseli kako god,je to da nema vise pretrpavanja bice zdrava atmosfera nema previse ljutnji svi ce dobijati sanse i doprinositi klubu i naravno svi ce biti zadovoljni.....to nije bio slucaj prosle sezone kod AVB-a.....jedini FAIL se desio na kraju prelaznog roka kad pustise Essia na pozajmicu;koliko je dobro(mada se to dobro ogleda u tome sto ce igrati i nece stvarati guzvu kod nas,mada bih rado njega gledao kao zamjenu nego Raula ili Oriola) toliko i nije,jer nema bolje zamjene od naseg bizona,i citao sam i slusao intervju kako licno kaze da nije nikad imao problema oko pozicije,gdje god da kaze trener on ce igrati,kao prije kad je igrao desnog beka kod Moua.......... Sve u svemu dobar prelazni rok,kako zbog kupovine tako i bez nje same,draze mi je da nije bilo nekih ishitrenih poteza i gomilanja igraca...... OCJENA.....[b]9/10[/b] Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76432 Šta je ovo......!!!! http://i.imgur.com/1kjdH.jpg Jel ovo netko zaj***je ili stvarno. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76525 [quote name='delijakv' timestamp='1346520190' post='76433'] on je otisao u vitese,a to mu dodje nasa filijala [/quote] ...koja prodaje igrace Manchester Unitedu!!! Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76588 [quote name='ADiS' timestamp='1346539003' post='76525'] ...koja prodaje igrace Manchester Unitedu!!! [/quote] Verovatno ga Chelsea nije hteo DA ne bude zabune, pricamo o Alexandru Buttneru, 23o godisnjem levom beku Vittesea, koji je ovog leta presao u United. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76824 [quote name='Wisey' timestamp='1345582406' post='72633'] Odjeljak za video-igre je u drugom podforumu. [/quote].Ajde sta se gubis samo treba abramovic dati pare Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76832 imam prava prvenstva kupovine.e sad ako nama ne treba mogu da puste igraca gde hoce Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77000 Ne bas najbolji potez za Hulka, barem sto se tice igrackog smisla, sto se tice novca vise nego odlican... Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77033 Ajde neka netko napravi rezime ovog transfer roka, pa da zatvorimo temu. Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77037 rezime prijelazni rok je do 30.8. bio uspjesan nakon toga je taj uspjeh sjeban glupim potezima Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77043 Sad posle prodaje Esiena, Meiralesa, Mc echrana i De bryinea na pozajminicu i cinjenice da Ramires igra desno, da Oskar jos fizicki nije spreman za engleski fudbal i da se setka gore levo desno dole, i da Romeu nije igrao niti jedan minut, poceo sam da se brinem ko ce igrati u sredini sem Lampsa i Obija. Da ne spominjem sta ako se neko povredi. Tek mi sad nista nije jasno koju ideju ima RDM. Da li sad ovo znaci da menjamo sistem u 433 jer 442 ne mozemo igrati jer imamo jednog spica i jednog krilnog neklasicnog napadaca. Meni sada deluje da bi sledeci tim bio po meri: Bane - Luis - Teri - Cole Ramis - Obi - Mata Moses-Tores-Hazard Azpi, Sturidge, Lamps, Marin, Cahil, Oscar, Bertrand (klupa ili rotacija) i sve se svodi na zakljucak da su ostatak igraci koju mogu da daju jako mali doprinos (Fereira ili Maluda-ako i on ne ode na pozajmnicu) ili igraci koji nemaju prvoligaskog iskustva. Sad ne smem ni da pomislim sta ce biti ako se neko povredi ili pojedinci igraju u jako slaboj formi sto je vec primetno. Suma sumarum imamo 18 igraca koji u ovoj sezoni mogu dati neki doprinos. Zakljucak-prelazni rok i nije uradjen nesto posebno s obzirom da se najavljivalo mnogo toga Jedino sto je dobro jer sad igramo PL i LS + diznilend kup koji nije bitan a od zime kada nam dolazi Tigar pocinje FA kup i bitne tekme u LS. Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77050 nisam bio nekoliko dana na forumu i sad ulazim na portal kad bub vijest Esien presao u Real nemogu da vjerujem stvarno,za Meirelesa se znalo da ce prijeci negdje i eto on je izbrao Fenerbahce ako nista bar ce se najest baklava u Turskoj sretno mu bilo Fenerbahceu Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77056 [quote name='cobinho' timestamp='1346774982' post='77043'] ...Jedino sto je dobro jer sad igramo PL i LS + diznilend kup koji nije bitan a od zime kada nam dolazi [b]Tigar[/b] pocinje FA kup i bitne tekme u LS. [/quote] Vrlo kvalitetan komentar osim ove zadnje recenice... Tigar AKO i dodje ce nam pokrpat "rupu" u sredini? Prijavi
4. septembar 2012.14 god. comment_77059 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346781454' post='77056'] Vrlo kvalitetan komentar osim ove zadnje recenice... Tigar AKO i dodje ce nam pokrpat "rupu" u sredini? [/quote] rupu u sredini ce pokriti m vila Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.