Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Everton 1 - 0 Chelsea (14.09. sub) [0]

Istaknuti odgovori

Nisam postao 100 godina  :))  pa malo da prokomentarisem utakmicu.
Po meni, glavni krivac je Mou.Krenuo je malo defanzivnije.Onda u drugom dijelu kad je trebao izbaciti Edena a ubaciti Oscara on izbacuje Matu koji je bio koliko-toliko bolji od Edena.
S obzirom da Eto'o igra prvu utakmicu mozemo biti zadovoljni.Dok se malo navikne bit' ce to puno bolje.
Nista, prvi poraz od uvijek nezgodnog Evertona.Nastavljamo dalje.Moramo izvuci najbolje iz ovog poraza i uvidjeti svoje greske. :D

• Odgovori 91
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja ne mogu da verujem koliko su ovde ljudi nezahvalni,jedina nasa greska je bila sto nismo prvi dali gol.Takticki smo kontrolisali celo prvo poluvreme oni su imali par suteva,ali nista da ozbiljnije pripreti,a mi smo sami krivi sto nismo iskoristili sanse.Kako neko moze da krivi Jose-a  covek je nasao svaku slabost protivnika da bi mi stigli do tih sansi,jel neko primetio kako smo svaki put kad njihov golman dobije loptu vrsili pritisak,mislite da je to slucajno.Mourinho je nasao svaku njihovu slabu tacku i odlicno postavio nase da je iskoriste,ali ocigledno zbog nedostatka srece ili sposobnosti mi to nismo uradili nek svako gleda na to kako hoce.Dakle dolazimo do zakljucka da smo totalno kontrolisali igru i trazili nasu sansu,a oni su dali gol iz jedine prave prilike za njih,ekipa koja primi gol ne moze vise kontrolisati utakmicu,a Mou je uradio sve kako bi mi stigli do izjednacenja.Izvadio je Cole-a i ubacio Torres-a jer je Bane mozda igrao na poziciji desnog beka,ali moze i da igra na stoperu i samim tim mi smo promenili formaciju u 3-5-2 i nismo mogli imati kontrolu,ali da nije Mou uradio sve kako bi postigli gol to ne mogu da dozvolim da neko ovde govori.

Ja ne mogu da verujem koliko su ovde ljudi nezahvalni,jedina nasa greska je bila sto nismo prvi dali gol.Takticki smo kontrolisali celo prvo poluvreme oni su imali par suteva,ali nista da ozbiljnije pripreti,a mi smo sami krivi sto nismo iskoristili sanse.Kako neko moze da krivi Jose-a  covek je nasao svaku slabost protivnika da bi mi stigli do tih sansi,jel neko primetio kako smo svaki put kad njihov golman dobije loptu vrsili pritisak,mislite da je to slucajno.Mourinho je nasao svaku njihovu slabu tacku i odlicno postavio nase da je iskoriste,ali ocigledno zbog nedostatka srece ili sposobnosti mi to nismo uradili nek svako gleda na to kako hoce.Dakle dolazimo do zakljucka da smo totalno kontrolisali igru i trazili nasu sansu,a oni su dali gol iz jedine prave prilike za njih,ekipa koja primi gol ne moze vise kontrolisati utakmicu,a Mou je uradio sve kako bi mi stigli do izjednacenja.Izvadio je Cole-a i ubacio Torres-a jer je Bane mozda igrao na poziciji desnog beka,ali moze i da igra na stoperu i samim tim mi smo promenili formaciju u 3-5-2 i nismo mogli imati kontrolu,ali da nije Mou uradio sve kako bi postigli gol to ne mogu da dozvolim da neko ovde govori.

Ja ne znam gde ti vidis takticku kontrolu utakmice... 

Pa bre svaki put kad su nas pritisli nismo imali pojma gde udaramo. Ivanovic i Luiz nam organizuju napade, vezni red se ne krece uopste, stoje ko stubovi na Partenonu. Na terenu su bili(ne svi zajedno) Mata, Hazard, Lampard i Oscar i niko od njih nije uspeo da napravi nista vredno pomena, i sve to jer Mourinho nije imao pojma sta da radi kad mu se prvobitni plan srusio ko kula od karata.

Nema tu velike price, Everton nas je iznenadio i takticki potpuno unistio. 

Ja ne znam gde ti vidis takticku kontrolu utakmice... 

Pa bre svaki put kad su nas pritisli nismo imali pojma gde udaramo. Ivanovic i Luiz nam organizuju napade, vezni red se ne krece uopste, stoje ko stubovi na Partenonu. Na terenu su bili(ne svi zajedno) Mata, Hazard, Lampard i Oscar i niko od njih nije uspeo da napravi nista vredno pomena, i sve to jer Mourinho nije imao pojma sta da radi kad mu se prvobitni plan srusio ko kula od karata.

Nema tu velike price, Everton nas je iznenadio i takticki potpuno unistio. 

Druze ti pricas o posedu lopte jeste mi mozda nismo imali pojma sta radimo kad nas oni pritisnu,ali isto tako ni oni kad je kod njih bila lopta nisu uspeli nista da urade,a mi smo pametno cekali da lopta dodje do nekih igraca kao sto je njihov golman ili Mirallas i onda vrsili ogroman pritisak.Ako pogledas statistiku videces da je verovatno najvise faulova napravljeno bas na njemu,sto znaci da mi mozda nismo imali pojma sta da radimo sa loptom,ali smo sigurno znali gde i kada da pritisnemo kad oni imaju loptu.Taktika se ne zasniva samo na tome kako ti imas posed lopte i tvoj Playmaker dodaje dobre lopte napadu,ne vec znaci raditi sa onim sto imas i traziti rupu kod njih,a sto se tice rupa mi smo ih sve nasli,ali nekad nije dovoljno samo naci rupe i stvoriti sanse vec i imati malo srece kao sto je to imao Everton,mi bi barem trebali znati sta znaci iskoristitu jedinu sansu i onda oteti kontrolu meca protivniku kao sto je smo to mi uradili protiv Barcelone u polufinali lige sampiona kad je Drogba iskoristio mozda cak jedini nas sut.

Poštena i zaslužena pobjeda Evertona, stvarno su lijepo odigrali, osobito na kraju kada smo krenuli u ofenzivu, stvorili su nam dosta kontri, čudo što nam nisu još koji zabili.

Ne baš dobra predstava naših, no nije Mou jedini krivac. Previše neraspoloženih igrača u timu. Cole, Hazard, Mata...Ključni igrači loše odigrali.

Nije da smo imali puno šansi, ali ona šansa Eto'oa morala se iskoristiti. Ista stvar dogodila se u utakmici s Bayernom i na kraju nam se osvetilo.

Ono što me veseli je da je Mou pokazao želju da preokrene rezultat. Slažem se da mu nije uspjelo, da mu zamjene nisu baš na bolje promijenile igru, ali bitno da je ambicija tu.

Benitez bi kod takvog rezultata napravio 1 izmjenu, i to bi ubacio Cahilla umjesto Luiza, ili tako nešto.

Mou je pokazao da želi pobijediti, sada nije uspio preokrenuti, sljedeći put hoće.

Nezahvalno je očekivati neku perverziju od igre, po meni ova ekipa će imati neku svoju jebačku igru tek za 2 sezone. Do tada će to protiv jačih protivnika više-manje ovako izgledati, a tu nemaš baš previše šanse kada ti je toliko napadački orijentiranih igrača neraspoloženo.

I za kraj, Eto'o možda nije odigrao baš najbolje, imao je i dosta izgubljenih lopti i to, ali pokazao je da razumije igru, da razumije kako se napadač treba kretati, da ima instinkt. Za razliku od Torresa koji ne zna koji kurac da radi na terenu.

Ima li netko hq link produženih highlightsa?

kontrolirali smo utakmicu u smjeru da nam je bod dovoljan, a kad smo primili gol i kad se ta taktika srušila nismo znali što dalje... tu je kraj cijele priče, mou je htio ić na bod na teškom gostovanju to mu nije uspio a očito nije imao rezervni plan ili naša ekipa nije znala/mogla provesti ga...

Kako mozes reci da smo isli na bod ovo je utakmica gde smo imali najveci posed ove sezone,21 prilika,oni celo prvo poluvreme nisu nista mogli.Dali su nam gol bukvalno u poslednjoj sekundi na srecu i onda su oni preuzeli kontrolu igre jer smo mi morali juriti rezultat.Znaci voleo bi da neko napise u kom segmentu su oni imali bolju taktiku od nas i ja cu mu za svaku dati 3 kako smo mi bili bolji.

Nisam gleda utakmicu prvi put nakon par godina ali po ovom videu gore postavljenom da se iščitat dosta toga... Prvo šta mi nije drago šta previše luta sa sastavom i to skoro svaku utakmicu... Ne razumin izostavljanje lamparda a pogotovo stavljanje etooa od prve..,. Samo me interesira kakvi bi komentari bili da je torres falija one 3,4 šanse....

Mislin da ponašanje etooa nije pošteno prema ostatku ekipe i mislin ako jose to ne sreže u startu neće bit dobro........ toliko

Nije postavka utakmice bila losa. nismo imali srece da primimo go u zadnjoj minuti nakon neshvatljve greske Ramia. Vecu glupost od nekog igraca nisam odavno vidio i izmjene su bile lose. Everton je dobro stajao pokrivao pozadi ali prema naprijed nisu bili konkretno sve do promjne formacije, da je Schurrle malo bolji igrac sigurno nebi izgubili.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.