Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Everton 1 - 0 Chelsea (14.09. sub) [0]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 91
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovako

Cech

Ivanovic                Luiz            Tery                     Cole

Ramires              Ginkel

Schurle                     Mata                      Hazard

Eto/Tores(neko od ovih napadaca da pocne utakmicu)

• Autor

__________________Cech_______________________

Azpi_________Cahill_________Terry___________Cole

____________Ramiz______Van Ginkel_____________

Willian_____________Mata________________Hazard

__________________Torres____________________

Jedva čekam tekmu, zaželio sam se našeg CFC-a. Nadam se da Mata, Willlian i posebno Van Ginkel počinju, ostalo manje-više. Po pobjedu, momci. COYB !

ja bi ovako starta:

cech

ivanović luiz terry cole

lampard mikel

schurlle/oscar mata hazard

eto'o

Sto se tice danasnje utakmice,ocekujem neku pozitivu,nekih 2-0 i veliku borbu,posto nam nikad nije bilo lako na Gudisonu,takodje ne ocekujem neku leprsavu igru tamo,bice to teska utakmica,ali volio bih da nas nasi iznenade,naravno pozitivno.

Ocekujem standardan sastav,uz Matu da upadnem u prvih 11.Volio bih vidjeti Eto-a i Williana nekih pola sata u slucaju bilo kakvog vodstva.

Napokon Mata pocinje utakmicu,zanima me sto mozemo ocekivat od Eto-a!

:sal1: :sal1:

Katastrofa!!! Da se može odmah bi izvadio onu četvoricu iz napada. Vidili se nisu, akcije nisu napravili. Sramota za ovakvu ekipu.

Vidi se koliko Fellaini fali u sredini ali mi opet iz akcije napravimo poluakciju. Ja sam razočaran. Neka je gostovanje ali vidi se da smo jači ali su naši opet bez volje i želje. 

Gde je Van Ginke? Jel moguce da ovo stablo staticno Mikel igra pre Van Ginkela,Esijena???? Igra ocajna,sa ovim igracima se melju protivnici igra visok presing a ne fudbal koji mi igramo na polu-kontre.....Eto bice odlican vidi se da zna fudbal,malo na kondiciji da poradi!

Nismo imali srece da  iskoristimo jednu od silnih prilika pogotovo tu mislim da priluku Schurrlea koji je naobjasnjivo kriminalno lose sutirao.

Go smo primili kada nismo smjeli i za to krivim Ramiersa iskljucivo koji moze biti dobar igrac ali u glavi je drvo obicno. Grijesi u dodavanju u 46 oj na svojoj polovini vracajuci nazad protiv sjajno posavljanog Evertona. Veoma neinteligntan igrac, nije prvi put da se to pokazalo.

Martinez je dobio sto je htio.

Vec u 4.kolu, karakter je na ispitu...Da nas vidimo.

Mozemo ovo da se okrenemo.

Kriminalan promasaj Surlea, Eto po meni jako dobar, puno ucestvuje u igri.

Everton 2 sanse i gol. Jelavic na pocetku glavom i od tada apsolutno nista. Trce, trude se i to im je maksimum. A kod nas Eto'o 2 sanse od cega je onu na gresku Howarda morao da pospremi, da zaobidje Barryja i cao. Schurrle poslao loptu na Anfield. I onda pred kraj, onako da poludis. Mozda i bolje da im se Mou najebe majke jer Cole cesto ispada jer ga Eden ne porkiva i onda ima situacije 2 na 1 i zato je nervozan. Schurrle je morao vise utrcavati iza njihove odbrane, kao i Eto'o na kojem se vidi da ce mu trebati koja utakmica da osjeti duele, puno razmislja kad ima loptu.

Agresivnije jednostavno. Jak presing odmah na pocetku, vise kretnji bez lopte, utrcavanja, sanse ce doci.

najmanje smo trebali voditi 2:0,onakve sanse se moraju iskoristiti,prva sansa Eto a druga Schurle,kljuc Evertona je sto dobro pokrivaju nase igrace a Hazard se mora pokazati bolje.

najmanje smo trebali voditi 2:0,onakve sanse se moraju iskoristiti,prva sansa Eto a druga Schurle,kljuc Evertona je sto dobro pokrivaju nase igrace a Hazard se mora pokazati bolje.

Brate mi nemamo nikave sanse,igramo na polu-kontre fudbal sa ovakvim tehnicarima grota ....umesto da igramo visok presing 90.minuta napadamo kao sto cine Bajern ili Dortmund!

Brate mi nemamo nikave sanse,igramo na polu-kontre fudbal sa ovakvim tehnicarima grota ....umesto da igramo visok presing 90.minuta napadamo kao sto cine Bajern ili Dortmund!

Otakd si ti navijac Chelsea?

slazem se i Everton je malo napravio i nije zasluzio vodstvo ali ko nam je kriv sto nasi masaju ciste sanse.

Pa sad nam treba gol Surle, majku mu, ne treba nam na 5-0 protiv Palasa. Ajde bre!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.