Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Everton 1 - 0 Chelsea (14.09. sub) [0]

Istaknuti odgovori

Frank+Lampard+Everton+v+Chelsea+Premier+

EVERTON VS CHELSEA

subota, 14.09.2013. godine, 18:30h

----------------------------------------------------------------------

ocekivanja, prognoze ?

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 91
  • Pregledi 3,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Oduvijek jedno od najtežih gostovanja je upravo gostovanjene Goodison Parku,tamo se nikad nismo naigrali.Očekujem tešku utakmicu bez neke spektakularne igre.Ovo je idealna utakmica da se odigra pod parolom "igru briši bodove piši" jer 3 boda sa Goodisona su velika.Ja lično očekujem remi ali naravno nadam se pobijedi.Što se tice sastava tu bi se moglo desiti sve i svašta.Everton ni malo naivan protivnik tako da vidjecemo šta ce biti..

Nakon odlaska Fellaini-a Everton je dosta oslabljen. Pa on im je bio glavna marioneta. Dakako i bez njega Everton ce bit vrlo zahtjevna ekipa. Ali odlazak Moyesa s klupe i sada još i Fellaini-a, mislim da ce bit težak udarac za sam klub tako da ce trebat vremena da se oni ponovo dignu na razinu iz prošlih sezona.

Moramo iskoristit priliku i uzet sva 3 boda. Prisustvo straha ovdje ne smije biti. Pa mi smo Chelsea i imamo najboljeg trenera. Pa necemo se i ove godine bojat prosjecnih ekipa.

Uz naravno uzimanje sva 3 boda, nadam se da ću u prvih 11 vidjet Matu i Van Ginkela.

vrlo teško gostovanje gdje bi bod bio ko kuća ali naravno nadam se pobjedi. također se nadam da će i mata napokon zaigrat...

Najvise cekam da vidim Williana il Eto'o-a. Kakvi ce biti itd.

Sve osim pobjede je lose. Osao im Fellaini, Lukaku im ne moze igrati, odlicno po nas.

Mourinho nek stisne odbranu kako nebi primili gola te ce ispasti da su igrali bez efikasnog napadaca i gurnutu lukakua sljedecu tekmu u vatru :P

pobjeda lakse nego sto se ocekivalo,glatko cemo ih dobiti jer je Everton odlaskom Moyesa znatno slabiji a u medjuvremenu su prodali i Felainia a doveli Barya tako da su jos slabiji nego na pocetku sezone.

Pobjeda ne smije doci u pitanje. Znaci samo 3 boda, koliko god mi gledali sa strane i govorili o Evertonu kao protivniku koji bi nam mogao pomrsiti planove i uzeti 3 vrijedna boda, moramo znati ko je Chelsea. Ljudi nismo mi nižerangiran klub koji mora strijepiti od protivnika, svi moraju strijepitit od Chelsea ! 

Ocekujem jaku utakmicu, gol ne bi trebali primiti, u ovoj utakmici najvise ocekujem od Mourinha koji ce postaviti dobru formaciju, koji ce dati par profesionalnih savjeta nasim igracima i motivirati ih, Hazarda i Mate. 

Sto se tice novih pojacanja volio bi da se predstave u najboljem izdanju i da dokazu da mogu nosit dres svetinje. 

Imam neki osjecaj da ce Willian odigrati strasnu utakmicu.

Prognoza rezultata 0-2 ... 

PrizeljkivaNi sastav:

ÄŒech

Ivan Cahill Terry Cole

DavidLuiz Lampard

Willian Mata Hazard

Eto'o

Virtuozi! Lomili bi.

Drugo poluvrijeme: Oscar umjesto Lamparda, De Bruyne umjesto Mate.

Nekoliko gostovanja ne volim u Premiershipu. Trafford, Anfield, St. James i Goodison park. Uvijek nas Everton i Newcastle zajebavaju od ovih manjih klubova. Ja ne očekujem pobjedu iako je Everton slabiji za Fellainija. Martinez će se zatvoriti, očekujem utakmicu sličnu onoj protiv Citya u kupu s Wiganom, fino zatvoriti sve prilaze i morat ćemo imati dosta sreće da dobijemo ovo. Jači smo sigurno, ali ovo je zeznuto gostovanje.

Jbt život al me je pravo strah ove utakmice..više se bojim naše slabe igre nego Evertona kao ekipe.Utakmicu cekam vec dvije sedmice i nadam se da ce sve biti dobro.

cech

ivanovic    cahill               terry      cole

essien/van ginkel 

oscar                        lampard 

schurrle                                        hazard

torres

Po meni ovo je najbolja moguca formacija za ovu utakmicu.Ja inace favorizujem 4-2-3-1,ali sam u ovom slucaju morao izabrabi 4-3-3 ili 4-5-1 kako ko hoce nek stavi.Objasnio bi ovu postavu jer nam daje mnogo vise kreacije i slobode na sredini,a Lampard i Oscar ce to jako dobro iskoristiti.Essien je prosto covek stvoren da kvari protivnicku igru to jest krpi rupe u defanzivi sto je jednom prilikom i Ballack spomenuo u svom intervju gde je pricao o tome kako se moze potpuno posvetiti kreiranju napada i odlasku napred kad ima nekog kao sto je Essien da sve pokrije nazad.Sad sto se tice Schurrle-a znam da mnogi bi rekli da bi trebao igrati Mata ili Willian,ali ja mislim da je Mata kreativac i nije stvoren za prodore,a sto se tice Williana njega ne treba tako brzo ubacivati u prvu postavu vec polako uvoditi.Torres u napadu je trenutno u najboljoj formi,Demba je po meni jako spor,a sto se tice Eto-a za njega vazi isto sto i za Williana ne treba odma ubacivati u prvu postavu i stavljati preveliki pritisak na covek-a.

Nadam se da cete razumeti sve sto sam napisao ili barem procitati.Za kraj ocekujem dobru utakmicu i KTBFFH  :sal:  :sal2:  :sal1:

Ja znam da vam to suludo zvuci i da Torres ne daje golova kolko bi trebalo,ali sa razlogom je covek bio prvi izbor kod 4 razlicita trenera.

Nemoj misliti da je ovaj post tebi namjenjen bio i to sarkasticno jos.

Onako naumpao mi Torresov gol protiv Evertona kad mu je eden petom asistirao :D,

Nemoj misliti da je ovaj post tebi namjenjen bio i to sarkasticno jos.

Onako naumpao mi Torresov gol protiv Evertona kad mu je eden petom asistirao :D,

Ne znam kakav je gol dao Evertonu u zadnem kolu, al znam da mu je Eden namestio petom gol protiv Toona.

Utakmica posle reprezentativne pauze, ne ocekujem neko blistavo izdanje. Bicu zadovoljan bilo kakvom pobedom. 

Ne znam kakav je gol dao Evertonu u zadnem kolu, al znam da mu je Eden namestip petom gol protiv Toona.

Utakmica posle reprezentativne pauze, ne ocekujem neko blistavo izdanje. Bicu zadovoljan bilo kakvom pobedom. 

Eh pomijesao sam onda, al zabio je i evertonu za 2-1 :D

Nije lako godtovanje kod Evertona, ali i kod njih su se dogodile neke promjene, kao i kod nas. Mislim da će Mou igrat napadačku igru, a Everton će biti zatvoreniji. Posebice mislim da će se jako osjetit nedostatak Fellainija na terenu, što je dobro za nas.

Očekujem sva tri boda, iako je i velika mogućnost remija, ali da ćemo izgubit ne vjerujem nikako. Mislim da će od naša tri napadača Eto'o započeti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.