Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stipe Perica (2013-2016, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 132
  • Pregledi 15,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kucamo na vrata zaboravljenih asova.   Igra za Maccabi Tel Aviv i danas je zabio jedini gol u pobjedi nad Nicom u kvalifikacijama za LK.

koja hrpa jebenih kretena na ovom forumu, pa to je nevjerojatno...

je je on je konjina, on je bandera, on je seljačina ovo ono...a 99% vas nije ni čulo za njega do prije neki dan, a kamoli da ga je gledalo na tv-u ili uživo..

tu su se pojavila 1,2 posta o tome kako je seljačina itd da ne ponavljam, koje je mogao napisati bilo tko (ne kažem da nije istina što je napisano jer NE ZNAM, a ne znate ni vi, ali svejedno serendate gdje i kako stignete...

a i ne čudim se toliko tome kada i pojedine mange chelseabalkana idu čak i dalje od komentara na forumu, pa samog igrača blate i pljuju objavama na portalu i fb...

a bandere ste svi vi koji tako pričate, nije meni bitno što je hrvat pa da ga zato branim, pa i onaj lazar marković se spominjao kao možebitni transfer chelseaja pa nisam ni sekunde pljuvao po njemu, iako još nije ni postao igrač nama dragog kluba, dok perica recimo je što je velika razlika i kao takav zaslužuje da ga se ne blati DOK JOŠ NIJE NI POKAZAO ŠTA MOŽE..

popeli ste mi se stvarno na onu stvar, odem sad vidjeti baÅ¡ jesu li normalniji komentari na ovoj temi, kad vidiÅ¡ izjavu telembusa da je perica bandera...eto on je bandera a ti si inžinjer niskogradnje, čovjek živi od jebenog nogometa trenirajući ga u nama najdražem klubu,  a sad gdje će baÅ¡ igrati, to ostaje za vidjeti gdje će ga poslati, ako će ga slati...

stvarno terajte se više u kurac s tim glupim i primitivnim komentarima

P.S. oni kojima smetaju psovke neka oproste a ja sada opet apstiniram od foruma do daljnjega, previše je ovo glupo sve

Niko nije obavezan da se slaze sa tvojim mišljenjem niti si ti obavezan da se slazeš sa nekim misljenima na forumu..i ne znam cemu tolika frka.Neko je napisao da je Stipe Perica bandera i tebi je to razlog da ti napuštaš forum.

Pogledaj temu Torresa i na toj temi su poređenja sa banderom svakodnevica i niko se ne ljuti a kada se neki tamo Perica uporedi sa banderom odmah je neki problem.

Niko nije obavezan da se slaze sa tvojim mišljenjem niti si ti obavezan da se slazeš sa nekim misljenima na forumu..i ne znam cemu tolika frka.Neko je napisao da je Stipe Perica bandera i tebi je to razlog da ti napuštaš forum.

Pogledaj temu Torresa i na toj temi su poređenja sa banderom svakodnevica i niko se ne ljuti a kada se neki tamo Perica uporedi sa banderom odmah je neki problem.

Reći za Torresa da je bandera je isto kao reći za Mosesa da je crnac, ovdje je drukčija priča, Perica još nije dobio apsolutno nikakvu šansu a već se proziva banderom.

Reći za Torresa da je bandera je isto kao reći za Mosesa da je crnac, ovdje je drukčija priča, Perica još nije dobio apsolutno nikakvu šansu a već se proziva banderom.

Pa ako nije jos dobio šansu onda su šanse da se pokaze kao odlican igrac 50% a šanse da je bandera su takođe 50% i svako moze da kaze svoje mišljenje jer ima pravo na to.

tu nisi u pravu meni baca vise na one zambe :P

Ja cu odsjeci svoj "ponos" ako se ovaj dalekovod proslavi u Celziju. Novi Di Santo, garantujem. Maximalno ali maximalno moze dostici kvalitet Croucha al to je nedovoljno za Chelsea.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ja cu odsjeci svoj "ponos" ako se ovaj dalekovod proslavi u Celziju. Novi Di Santo, garantujem. Maximalno ali maximalno moze dostici kvalitet Croucha al to je nedovoljno za Chelsea.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Stručna procjena koristeći se statističkim podacima nakon stotine i stotine odgledanih utakmica Zadra.

Nisam imao potrebe da koristim statistiku jer je oskudna... ;)

Nisam ja rekao da je loš, ali neće biti dobar za Chelsea FC.

Ne ovakva vrsta mršavog izduženog 18godisnjaka visine 192 cm koji ce jos da naraste.

al pogledajte ga samo kakav je pa mi recite da mislite dae kalibar 

po izgledu se ne sudi a dae tako onda bi bia s curon i drza se za rukicu aha look at me im alone 

tako da razumin adisa u potpunosti

Sad se sudi prema fizičkom izgledu kakav će neko igrač biti. Sigurno su i Messiju vikali da neće uspjeti jer je patuljak.  :|

Cekaj pa zar on ne ostaje u timu?

Uprava jos jednom pokazala svoju nesposobnost ovaku igracinu šalje na posudbu a Lukaku ostaje u Chelsea..stvarno bruka.

Ako nemaš šta pametno za napisat, bolje nemoj ništa.

Cekaj pa zar on ne ostaje u timu?

Uprava jos jednom pokazala svoju nesposobnost ovaku igracinu šalje na posudbu a Lukaku ostaje u Chelsea..stvarno bruka.

Mene bi bilo sramota ovako nesto napisati!

Dobro je da nema obrve ko jedan drugi Stipe gospodin Stipe Mesic.

http://www.youtube.com/watch?v=vFnGklzuQjE

Da ne bude toliki spam da kazem da ne znam mnogo o njemu i da nisam upoznat sa njegov kvalitetima. Nikada nisam cuo za njega prije posto ne pratim HNL al ime mu se ubilo za proboj medju legende.

Nasa legenda za 10 godina Stipe Perica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.