9. august 2013.13 god. comment_138102 Perica se zove, nema buducnosti, osim u vicevima. Jedino da promijeni prezime :D Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138114 koja hrpa jebenih kretena na ovom forumu, pa to je nevjerojatno... je je on je konjina, on je bandera, on je seljaÄina ovo ono...a 99% vas nije ni Äulo za njega do prije neki dan, a kamoli da ga je gledalo na tv-u ili uživo.. tu su se pojavila 1,2 posta o tome kako je seljaÄina itd da ne ponavljam, koje je mogao napisati bilo tko (ne kažem da nije istina Å¡to je napisano jer NE ZNAM, a ne znate ni vi, ali svejedno serendate gdje i kako stignete... a i ne Äudim se toliko tome kada i pojedine mange chelseabalkana idu Äak i dalje od komentara na forumu, pa samog igraÄa blate i pljuju objavama na portalu i fb... a bandere ste svi vi koji tako priÄate, nije meni bitno Å¡to je hrvat pa da ga zato branim, pa i onaj lazar marković se spominjao kao možebitni transfer chelseaja pa nisam ni sekunde pljuvao po njemu, iako joÅ¡ nije ni postao igraÄ nama dragog kluba, dok perica recimo je Å¡to je velika razlika i kao takav zaslužuje da ga se ne blati DOK JOÅ NIJE NI POKAZAO Å TA MOŽE.. popeli ste mi se stvarno na onu stvar, odem sad vidjeti baÅ¡ jesu li normalniji komentari na ovoj temi, kad vidiÅ¡ izjavu telembusa da je perica bandera...eto on je bandera a ti si inžinjer niskogradnje, Äovjek živi od jebenog nogometa trenirajući ga u nama najdražem klubu, a sad gdje će baÅ¡ igrati, to ostaje za vidjeti gdje će ga poslati, ako će ga slati... stvarno terajte se viÅ¡e u kurac s tim glupim i primitivnim komentarima P.S. oni kojima smetaju psovke neka oproste a ja sada opet apstiniram od foruma do daljnjega, previÅ¡e je ovo glupo sve Niko nije obavezan da se slaze sa tvojim miÅ¡ljenjem niti si ti obavezan da se slazeÅ¡ sa nekim misljenima na forumu..i ne znam cemu tolika frka.Neko je napisao da je Stipe Perica bandera i tebi je to razlog da ti napuÅ¡taÅ¡ forum. Pogledaj temu Torresa i na toj temi su poreÄ‘enja sa banderom svakodnevica i niko se ne ljuti a kada se neki tamo Perica uporedi sa banderom odmah je neki problem. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138115 Niko nije obavezan da se slaze sa tvojim miÅ¡ljenjem niti si ti obavezan da se slazeÅ¡ sa nekim misljenima na forumu..i ne znam cemu tolika frka.Neko je napisao da je Stipe Perica bandera i tebi je to razlog da ti napuÅ¡taÅ¡ forum. Pogledaj temu Torresa i na toj temi su poreÄ‘enja sa banderom svakodnevica i niko se ne ljuti a kada se neki tamo Perica uporedi sa banderom odmah je neki problem. Reći za Torresa da je bandera je isto kao reći za Mosesa da je crnac, ovdje je drukÄija priÄa, Perica joÅ¡ nije dobio apsolutno nikakvu Å¡ansu a već se proziva banderom. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138117 Reći za Torresa da je bandera je isto kao reći za Mosesa da je crnac, ovdje je drukÄija priÄa, Perica joÅ¡ nije dobio apsolutno nikakvu Å¡ansu a već se proziva banderom. Pa ako nije jos dobio Å¡ansu onda su Å¡anse da se pokaze kao odlican igrac 50% a Å¡anse da je bandera su takoÄ‘e 50% i svako moze da kaze svoje miÅ¡ljenje jer ima pravo na to. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138130 Reći za Torresa da je bandera je isto kao reći za Mosesa da je crnac, ovdje je drukÄija priÄa, Perica joÅ¡ nije dobio apsolutno nikakvu Å¡ansu a već se proziva banderom. tu nisi u pravu meni baca vise na one zambe :P Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138148 Ja cu odsjeci svoj "ponos" ako se ovaj dalekovod proslavi u Celziju. Novi Di Santo, garantujem. Maximalno ali maximalno moze dostici kvalitet Croucha al to je nedovoljno za Chelsea.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138155 Novi Di Santo, garantujem. Å¡ta fali di santu,meni dobar igraÄ,samo ne kontam kako tolko malo golova daje :( Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138165 Ja cu odsjeci svoj "ponos" ako se ovaj dalekovod proslavi u Celziju. Novi Di Santo, garantujem. Maximalno ali maximalno moze dostici kvalitet Croucha al to je nedovoljno za Chelsea. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 StruÄna procjena koristeći se statistiÄkim podacima nakon stotine i stotine odgledanih utakmica Zadra. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138184 Nisam imao potrebe da koristim statistiku jer je oskudna... ;) Nisam ja rekao da je loš, ali neće biti dobar za Chelsea FC. Ne ovakva vrsta mršavog izduženog 18godisnjaka visine 192 cm koji ce jos da naraste. Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138185 al pogledajte ga samo kakav je pa mi recite da mislite dae kalibar po izgledu se ne sudi a dae tako onda bi bia s curon i drza se za rukicu aha look at me im alone tako da razumin adisa u potpunosti Prijavi
10. august 2013.13 god. comment_138186 Sad se sudi prema fiziÄkom izgledu kakav će neko igraÄ biti. Sigurno su i Messiju vikali da neće uspjeti jer je patuljak. :| Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139103 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZylkEuEytnKVkVmz&tmpl=coranto_eng_news Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139358 Prebaciti u posudbe. ÄŒuo sam priÄe da je Perica obećao klincima iz kvarta da će svima donijeti lopte iz Celseaja kada doÄ‘e tamo sljedeći put. :D Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139406 Cekaj pa zar on ne ostaje u timu? Uprava jos jednom pokazala svoju nesposobnost ovaku igracinu šalje na posudbu a Lukaku ostaje u Chelsea..stvarno bruka. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139418 Cekaj pa zar on ne ostaje u timu? Uprava jos jednom pokazala svoju nesposobnost ovaku igracinu šalje na posudbu a Lukaku ostaje u Chelsea..stvarno bruka. Ako nemaš šta pametno za napisat, bolje nemoj ništa. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139432 Cekaj pa zar on ne ostaje u timu? Uprava jos jednom pokazala svoju nesposobnost ovaku igracinu šalje na posudbu a Lukaku ostaje u Chelsea..stvarno bruka. Mene bi bilo sramota ovako nesto napisati! Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139459 jebes to hrvatski se mediji raspisali o njemu gore nego o modricu hahaha Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139504 Kaj vam je momak se zeza. Ljudi ne znaju prepoznat ironiju... Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139524 Dobro je da nema obrve ko jedan drugi Stipe gospodin Stipe Mesic. http://www.youtube.com/watch?v=vFnGklzuQjE Da ne bude toliki spam da kazem da ne znam mnogo o njemu i da nisam upoznat sa njegov kvalitetima. Nikada nisam cuo za njega prije posto ne pratim HNL al ime mu se ubilo za proboj medju legende. Nasa legenda za 10 godina Stipe Perica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.