Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stipe Perica (2013-2016, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 132
  • Pregledi 15,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kucamo na vrata zaboravljenih asova.   Igra za Maccabi Tel Aviv i danas je zabio jedini gol u pobjedi nad Nicom u kvalifikacijama za LK.

još jedan u nizu mladih jako talentiranih igrača koje chelsea gomila, a šta će biti od perice ostaje za vidjeti..

mnogima se predviđala sjajna karijera i mjesto u prvom timu chelseaja, pa su na kraju završili po nekim pripizdinama, tako da he teško i glupo bilo šta sada govoriti...

jednostavno, samo nam ostaje za vidjeti šta će napraviti ovaj mladac od sebe te kako će chelsea s njim postupati, što na kraju krajeva i ima najveći utjecaj u većini slučajeva..

kako god, perica sretno :d

Koji ce nam kurac? Zar nije bolje da bamford i feruz igraju kao napadaci, a tu jos im i izzy brown :S

Kako ti znaÅ¡ da će oni uspjeti. Možda niti jedan ne prismrdi prvoj ekipi. Samo da nema previÅ¡e posudba u različite klubove, tu se većina izgubi. 

Kako ti znaÅ¡ da će oni uspjeti. Možda niti jedan ne prismrdi prvoj ekipi. Samo da nema previÅ¡e posudba u različite klubove, tu se većina izgubi. 

Zato sto znam da ce Feruz uspjeti 100%, Bamford je nenormalno dobar finisher i to ce mu posluziti dosta. A ovaj, ovaj se zove perica jebo ga hljeb.

Zato sto znam da ce Feruz uspjeti 100%, Bamford je nenormalno dobar finisher i to ce mu posluziti dosta. A ovaj, ovaj se zove perica jebo ga hljeb.

Pa jebem mu sunce pustite momka. Nije važno kakao se zove, odaklen dolazi, samo da nije derpe.  Ostvario je san, neka se trudi i ako uspije uspije ako ne ne. Ni doÅ¡ao nije odmah ga razapinjete. 

Koji klinac će onda uopće tema o Trollesu. Treba je zaključati odma. 

perica, perica, on the dribble, oh what a move by perica, great goal by perica, outstanding perica, ne ide nikako jebo ga hljeb onaj :D

hahahahahahaha. Vidit ćemo :D Možda mu bude nadimak El finisher :D

Sretno mali, ovo je naÅ¡ momak i treba ga podržati. 

PS. mogli bismo kako intervju sa njim probat :D

Ne brini prika već se radi na tome 

hahahahahahaha. Vidit ćemo :D Možda mu bude nadimak El finisher :D

Bit će njemu nadimak El_Pero

Što se tiče njegovih kvaliteta, ima kvalitete, ali nekako imam osjećaj da neće uspjet kod nas, iako se nadam da oće

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.