Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stipe Perica (2013-2016, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne pratim tako puno HNL tako da nisam cuo za njega . 

Momku zelim sve najbolje ako je moguce da dodje ako nista do prvog tima Chelsea :P 

• Odgovori 132
  • Pregledi 15,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kucamo na vrata zaboravljenih asova.   Igra za Maccabi Tel Aviv i danas je zabio jedini gol u pobjedi nad Nicom u kvalifikacijama za LK.

Iz Zadra sam gledao sam ga uživo poznajem momka, i ne vidim kako bi se mogao probiti do prvog tima.

Poznato je da su on i njegov otac došli kod Mamića potpisati ugovor, da ih je Mamić pitao "momci što će te popiti?", a njegov otac je odgovorio "daj dvi pive" hahaha...

Momak je pravi seljak i u gradu je sprdnja, i ne znam stvarno tko je uspio riješiti mu ovaj transfer, ali osobno sam šokiran da je završio kod nas.

Znam da je na plaži jedan dan pričao da ide u Milano i nosio je šugaman od Milana uvijek na plažu.

Da i kad je potpisao za Chelsea rekli su mu da kupi odijelo za predstavljanje ili tako nešto, a on je odgovorio "ma je u Rusiji je ledeno."

Iz Zadra sam gledao sam ga uživo poznajem momka, i ne vidim kako bi se mogao probiti do prvog tima.

Poznato je da su on i njegov otac došli kod Mamića potpisati ugovor, da ih je Mamić pitao "momci što će te popiti?", a njegov otac je odgovorio "daj dvi pive" hahaha...

Momak je pravi seljak i u gradu je sprdnja, i ne znam stvarno tko je uspio riješiti mu ovaj transfer, ali osobno sam šokiran da je završio kod nas.

Znam da je na plaži jedan dan pričao da ide u Milano i nosio je šugaman od Milana uvijek na plažu.

Da i kad je potpisao za Chelsea rekli su mu da kupi odijelo za predstavljanje ili tako nešto, a on je odgovorio "ma je u Rusiji je ledeno."

Hahhahahha znam i ja dvojicu iz Lokomotive, viđali smo se po turnirima u mlađim uzrastima i družili se tu i tamo. Stvarno realan komentar, apsolutno sam zgrožen ovim transferom i čisto sumnjam da će ikad zaigrati u prvoj ekipi kod Mourinha. Ne znam čija je ideja bila da dođe ovdje, ali ajde, neka bar trenira ovdje ako neće već igrati. Hebo ja sebe ako Reno Sinovčić ne uzme koji eurić na ovom transferu :d.

Dobar zasad, moze 10 kila podici.

momak je i napisao ispod slike da je uteg od 46 kg i da napravi 20 ponavljanja

Pa Arnold nije mogao takvu kilažu s tim brojem ponavljanja dizati, rekao bi moj stari "nitko se nikad u laži nije udavio".

Ne znam čemu vrijeđati momka. Naše je loze i gore list, dobar je, skroman je (ne diže puno). Sad i naš igrač. Treba mu dati podršku dok ne zaigra za prvi tim .Nek se razvija.

GO PERICA!

Puno vas nije nikad gledalo momka a vec je bandera?
Ne kazem da je momak svjetska klasa al pricekajte malo sa osudama vi koji ga niste nikad gledali..

koja hrpa jebenih kretena na ovom forumu, pa to je nevjerojatno...

je je on je konjina, on je bandera, on je seljačina ovo ono...a 99% vas nije ni čulo za njega do prije neki dan, a kamoli da ga je gledalo na tv-u ili uživo..

tu su se pojavila 1,2 posta o tome kako je seljačina itd da ne ponavljam, koje je mogao napisati bilo tko (ne kažem da nije istina što je napisano jer NE ZNAM, a ne znate ni vi, ali svejedno serendate gdje i kako stignete...

a i ne čudim se toliko tome kada i pojedine mange chelseabalkana idu čak i dalje od komentara na forumu, pa samog igrača blate i pljuju objavama na portalu i fb...

a bandere ste svi vi koji tako pričate, nije meni bitno što je hrvat pa da ga zato branim, pa i onaj lazar marković se spominjao kao možebitni transfer chelseaja pa nisam ni sekunde pljuvao po njemu, iako još nije ni postao igrač nama dragog kluba, dok perica recimo je što je velika razlika i kao takav zaslužuje da ga se ne blati DOK JOŠ NIJE NI POKAZAO ŠTA MOŽE..

popeli ste mi se stvarno na onu stvar, odem sad vidjeti baš jesu li normalniji komentari na ovoj temi, kad vidiš izjavu telembusa da je perica bandera...eto on je bandera a ti si inžinjer niskogradnje, čovjek živi od jebenog nogometa trenirajući ga u nama najdražem klubu,  a sad gdje će baš igrati, to ostaje za vidjeti gdje će ga poslati, ako će ga slati...

stvarno terajte se više u kurac s tim glupim i primitivnim komentarima

P.S. oni kojima smetaju psovke neka oproste a ja sada opet apstiniram od foruma do daljnjega, previše je ovo glupo sve

koja hrpa jebenih kretena na ovom forumu, pa to je nevjerojatno...

je je on je konjina, on je bandera, on je seljačina ovo ono...a 99% vas nije ni čulo za njega do prije neki dan, a kamoli da ga je gledalo na tv-u ili uživo..

tu su se pojavila 1,2 posta o tome kako je seljačina itd da ne ponavljam, koje je mogao napisati bilo tko (ne kažem da nije istina što je napisano jer NE ZNAM, a ne znate ni vi, ali svejedno serendate gdje i kako stignete...

a i ne čudim se toliko tome kada i pojedine mange chelseabalkana idu čak i dalje od komentara na forumu, pa samog igrača blate i pljuju objavama na portalu i fb...

a bandere ste svi vi koji tako pričate, nije meni bitno što je hrvat pa da ga zato branim, pa i onaj lazar marković se spominjao kao možebitni transfer chelseaja pa nisam ni sekunde pljuvao po njemu, iako još nije ni postao igrač nama dragog kluba, dok perica recimo je što je velika razlika i kao takav zaslužuje da ga se ne blati DOK JOŠ NIJE NI POKAZAO ŠTA MOŽE..

popeli ste mi se stvarno na onu stvar, odem sad vidjeti baš jesu li normalniji komentari na ovoj temi, kad vidiš izjavu telembusa da je perica bandera...eto on je bandera a ti si inžinjer niskogradnje, čovjek živi od jebenog nogometa trenirajući ga u nama najdražem klubu,  a sad gdje će baš igrati, to ostaje za vidjeti gdje će ga poslati, ako će ga slati...

stvarno terajte se više u kurac s tim glupim i primitivnim komentarima

P.S. oni kojima smetaju psovke neka oproste a ja sada opet apstiniram od foruma do daljnjega, previše je ovo glupo sve

Od A-Ž se slažem s tobom.
Al to je takav mentalitet na Balkanu, čim je naše - ne valja. I ne daj Bože da bi momak uspio, previše zlobnika bi bilo ljubomorno. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.