27. august 2014.12 god. comment_185094 Idi mali u Milan na pozajmicu dok mozes, jer ako ne odes u Milan otici ces u Vittese :D Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185103 Nisam za to da ide na posudbu, mislim da ce imati priliku ove sezone, prosla sezona nije bila njegova zadobio je povredu zbog koje je propustio cijelu sezonu. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185104 Nece da ide. Joj ako Plavusa zbog njega ostane... Ne vidim kako je to povezano. Zašto ne bi ostao? Momak očito razmišlja na taj način da se malo ko uspije poslije posudbi vratiti u Chelsea i draže mu je pokušati još jednom u ovoj sezoni da izbori minutažu, vjerovatno misli da uvijek može otići u tako neki klub koji je ispod Chelseajevog ranga, kao što je Milan trenutno. I upravu je ako je to njegovo mišljenje. Prijavi
27. august 2014.12 god. comment_185126 Wisey mislim da se 12. dovezao na moj post samo :) Naravno da nema veze jedno sa drugim. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185816 Možete ga prebaciti u posudbe. Očito je Mourinho nakon dolaska Remya, odlučio da je Van Ginkel taj jedan prekobrojni stranac... 31/08/2014 22:03 MARCO VAN GINKEL ARRIVES IN MILAN MILAN - Dutch midfielder Marco Van Ginkel arrived at the Milan-Linate Airport at 22.40 local time. Prijavi
4. septembar 2014.12 god. comment_186327 Gledo sam 2.poluvrijeme Holandije U21 i mogu reci da se uopste ne vidi tj. ne primjeti da Van Ginkel igra za jedan takav klub kao sto je Chelsea.Svaki njegov pas je najkraci moguci i to igracu do sebe i najbitnije mu je da loptu ne izgubi.Nimalo ne rizikuje,ne upusta se ni u najmanji dribling a kamoli sut sa distance.I onda se buni sto nema mjesta da igra kod nas.Neko neutralan da ga je danas gledao a da pri tome nema pojma gdje igra,,rekao bi da je on samo osrednji igrac i nista vise. Npr. AKE je stvarno masina,i na ovoj utakmici se to moglo vidjeti. Prijavi
4. septembar 2014.12 god. comment_186334 Gledo sam 2.poluvrijeme Holandije U21 i mogu reci da se uopste ne vidi tj. ne primjeti da Van Ginkel igra za jedan takav klub kao sto je Chelsea.Svaki njegov pas je najkraci moguci i to igracu do sebe i najbitnije mu je da loptu ne izgubi.Nimalo ne rizikuje,ne upusta se ni u najmanji dribling a kamoli sut sa distance.I onda se buni sto nema mjesta da igra kod nas.Neko neutralan da ga je danas gledao a da pri tome nema pojma gdje igra,,rekao bi da je on samo osrednji igrac i nista vise. Npr. AKE je stvarno masina,i na ovoj utakmici se to moglo vidjeti. To je isto radio i u u21 tekmama, samo sto je vise smetao na terenu 'vamo, ali moguce i tamo, samo neces ti da kazes :D Prijavi
4. septembar 2014.12 god. comment_186338 To je isto radio i u u21 tekmama, samo sto je vise smetao na terenu 'vamo, ali moguce i tamo, samo neces ti da kazes :D Otprilike tako nekako :D Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193803 Evo ga napokon u prvoj. Gledam Milan, a svo vrijeme pratim samo njega. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193818 Odigrao solidno, mogao dati i gol u par navrata, samo da je škrti Menez dodao, kakav je ne bi čudilo da loptu ponese kući, a to što nije dodao je sasvim normalno. Što se tiče Ginkela, dobar je, dobro se kreće, fizički je jak kao i u vazduhu. Još malo da poboljša kontrolu nad loptom i biće neki igrač od njega. Imao je tu povredu koja ga je uništila i nije se baš ni snašao ljetos na pripremama, ali mlad je, jasno pokazuje želju da igra za nas i to je dobro. Smatram da bi valjao kao zamjena, da igra neku rolu kao što igra Mikel, da pofata par fazona od Fabregasa i Matića i vjerujem da će biti koristan. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193830 Bio medju najboljim na terenu, izasao iz igre u 87. minuti, smatram da je bolje imati njega kao igraca u klubu jer vidi se da zna s loptom nego Mikela jer bolje moze obavljati te defanzivne zadatke. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193834 Pa da moze obavljati defanzivne zadatke i ne moze, da moze poslati malo duzi pass od 3.5 metra i ne moze, da moze ista uraditi i ne moze, ali vidjet cemo jos kako se bude razvijao, mozda bude mogao oteti loptu nekome u buducnosti i barem povecati radijus passa na 4 metra. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193835 Bio medju najboljim na terenu, izasao iz igre u 87. minuti, smatram da je bolje imati njega kao igraca u klubu jer vidi se da zna s loptom nego Mikela jer bolje moze obavljati te defanzivne zadatke. samo kad bi ga zaobišle povrede ali da,kad bi u kojem slučaju prodali Mikela bilo bi lepo njega videti u timu nego eto to je samo moje mišljenje,dobar je on i u ofanzivi nego što kod nas ono malo što je igrao to je bilo sve u nekom grču samo čekam sad da diablo dodje nešto negativno da napiše Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193839 samo kad bi ga zaobišle povrede ali da,kad bi u kojem slučaju prodali Mikela bilo bi lepo njega videti u timu nego eto to je samo moje mišljenje,dobar je on i u ofanzivi nego što kod nas ono malo što je igrao to je bilo sve u nekom grču samo čekam sad da diablo dodje nešto negativno da napiše S obzirom da mu je tek 22 ili 23 godine igra jako dobro i sto je jako vazno kod njega ima slobodu da krene naprijed, mislim da ga treba ostaviti ovu cijelu sezonu u Milanu i nakon toga vratiti u klub jer sam siguran da ima kvalitete. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193851 Ovaj diablo je k'o rodjeni brat arsen_erba sa blica. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193900 Iskreno ocekivao sam vise od ovog igraca.Skoro sam gledao njegove dvije utakmice za Holandiju U21.Katastrofalno je odigrao pogotovo ako se uzme u obzir da je tu postavljen kao neki glavni igrac.Pomno sam pratio njegovu i Ake-ovu igru.Ovaj drugi je igrao lijevog beka,probijao,sprintao kao lud po toj strani,centarsutevi mu itekako dobri bili.Dok ovaj prvi,samo dodaj najkraci moguci pas,prvom do sebe,svaki duzi pokusaj pasa u prazan prostor svom napadacu,ostao je samo na pokusaju.Niti posebno brz i okretan nije bio.Nadam se da je to bilo samo trenutno blijedo izdanje igraca koji je dugo vremena povredjen bio i da ce se s vremenom poboljsati jer trenutno je vrlo daleko od igranja u klubu kao sto je CFC. Prijavi
1. decembar 2014.11 god. comment_193908 Iskreno ocekivao sam vise od ovog igraca.Skoro sam gledao njegove dvije utakmice za Holandiju U21.Katastrofalno je odigrao pogotovo ako se uzme u obzir da je tu postavljen kao neki glavni igrac.Pomno sam pratio njegovu i Ake-ovu igru.Ovaj drugi je igrao lijevog beka,probijao,sprintao kao lud po toj strani,centarsutevi mu itekako dobri bili.Dok ovaj prvi,samo dodaj najkraci moguci pas,prvom do sebe,svaki duzi pokusaj pasa u prazan prostor svom napadacu,ostao je samo na pokusaju.Niti posebno brz i okretan nije bio.Nadam se da je to bilo samo trenutno blijedo izdanje igraca koji je dugo vremena povredjen bio i da ce se s vremenom poboljsati jer trenutno je vrlo daleko od igranja u klubu kao sto je CFC. I meni se tako cinio na pripremama. U Milanu ima muda bar, tj. nadam se da ce sada da stisne malo i izgura u prvu, jer ipak mu je glavni konkurent Bonaventura odnosno levatina. Prijavi
12. decembar 2014.11 god. comment_195046 Opet se povrijedio. Hljeb te jebo kakve mi bogalje dovodimo. Prvo Marin, pa i on. Al' kad vidiš Arsenal, mi smo odlični šućur Allahu. Prijavi
13. decembar 2014.11 god. comment_195074 Šteta za malog nije imao priliku ni da se dokaže kako treba... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.