23. juni 2019.7 god. comment_287694 a ni talenat, lik je prosjecan otpocetka bio, holandski kovacic bez talenta. Prijavi
24. juni 2019.7 god. comment_287695 ne treba vrijedjati momka usporedjivanjem sa kovacicem. ginkel je imao sansi da postane nesto u chelsiju, cak je solidan bio i isao je uzlaznom putanjom, u to vrijeme je jos gore bio problem za mladog igraca kod nas da se probije, ali desila mu se losa povreda pa je mislim cak i sezonu propustio tada ako se dobro sjecam onda posudba u mrtvi milan, i sta ocekivati od njega. mislim da sada nema mjesta za njega, ali da je moglo biti prije. ja bih u bilo koje doba uzeo ginkela ispred kovacica Prijavi
24. juni 2019.7 god. comment_287696 Slucajno naletih na jednoj stranici na fb vezanoj za Chelsea da se uzima u neko razmatranje, pa sam se šokirao. Svakako smo vec par godina utociste za neostvarene talente i propale igrace tako se da Ginkel u rosteru savrseno uklapa. Prijavi
24. juni 2019.7 god. comment_287697 @Spaha Kovacic je bio prvotimac u Interu i nije ga Real bezveze uzeo. Razina na kojoj je on igrao u Interu i ovo poslije u Realu i kod nas nema nikakve veze. Razlika nebo i zemlja. Mislim da nema uopce smisla uspoređivat ova dva igrača. Činjenjica je da su oboje propali. S tim neznam kolko je to opravdano prema kovacicu pošto njega još uvijek povezuju s top klubovima. Prijavi
24. juni 2019.7 god. comment_287698 Kovačić je najjači lik, redovito "igra" u top klubovima, osvaja sve žive trofeje a veze nema. Evo da će nakon Chelsea opet završit u nekom jakom klubu i nastaviti osvajat trofeje iako će bit ili klupa ili jedan od najlošijih igrača. Prijavi
24. juni 2019.7 god. comment_287699 Kovačić je najjači lik, redovito "igra" u top klubovima, osvaja sve žive trofeje a veze nema. Evo da će nakon Chelsea opet završit u nekom jakom klubu i nastaviti osvajat trofeje iako će bit ili klupa ili jedan od najlošijih igrača. Ti si samo ljubomoran. Neznam koje ces izlike imat kad osvoji zlatnu loptu Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287705 Ja razumijem da si ti Hrvat i da voliš svoje. Međutim i ja sam Hrvat i kad oduzmemo moju sunarodničku ljubav mogu reći samo jedno, Kovačić je kurac od igrača sa dvije lijeve noge. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287706 Ja razumijem da si ti Hrvat i da voliš svoje. Međutim i ja sam Hrvat i kad oduzmemo moju sunarodničku ljubav mogu reći samo jedno, Kovačić je kurac od igrača sa dvije lijeve noge. Buduci osvajatelj zlatne lopte. Modrić mu ne može kopačke čistit. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287713 Sad si se sjebao, čak i u trolanju moraš imati granicu ili se otkriješ. JBG, biće bolje sljedeći put Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287715 Ako vidim Kovačića u osvajanju zlatne lopte ne znači da Van Ginkel neće bit u top 3 Prijavi
4. novembar 2019.6 god. comment_290013 Šta je sa ovom ljudinom. Na zvaničnoj stranici je uvršten u prvi tim. Prijavi
4. novembar 2019.6 god. comment_290015 Vraca se iz povrede, moze hodati kazu. Jos ne trenira ni sam, ni sa timom logicno. Pomalo se nekad nadje u trening centru. Prijavi
12. april 2020.6 god. comment_294146 Igraci se vracaju treninzima, vjerovatno i ovaj sa njima Ugovor mu istice krajem ove sezone Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294260 Vjerovatno se još oporavlja od povrede, čudo ga nije i korona uhvatila Prijavi
15. juni 2020.6 god. comment_294574 Produžuje ugovor hahaha navodno je newcastle zainteresovan, marina trazi 23m ako je istina da marina toliko trazi znaci da ce i dobiti toliko Prijavi
15. juni 2020.6 god. comment_294579 U PSV-u je davao gol na svakoj drugoj utakmici, ako je ova wikipedijina statistika tačna. Prijavi
15. juni 2020.6 god. comment_294583 navodno je newcastle zainteresovan, marina trazi 23m ako je istina da marina toliko trazi znaci da ce i dobiti toliko newcastle al u kurcu ja mislio da je ovo alonsova tema Prijavi
18. juni 2020.6 god. comment_294662 Ma neka daju bilo sta jebo te hljeb, nek ide na posudbu sa pravom otkupa ako se dokaze za te pare Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.