1. oktobar 2011.15 god. comment_2789 Nadam se da ce nas Alex takodje napustiti Bio bi i red, on ode, vrati se Bruma i sve super. :D Prijavi
1. oktobar 2011.15 god. Autor comment_2792 Alex može poslužiti kao Äetvrti stoper ekipe, ukoliko on to želi. Barem još godinu-dvije dok ne stasa Jeffrey. Nadam se da nećemo ići za Cahillom jer za mene on nije ni blizu dobar kako ga mediji predstavljaju. Vi biste sad razapeli Alexa radi dvije greške. :rolleyes: Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2929 Kako sada trenutno stvari stoje najbliže odlasku su Malouda (nažalost) i Alex. Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2930 Kako sada trenutno stvari stoje najbliže odlasku su Malouda (nažalost) i Alex. jel mos dat link za maloudu Prijavi
4. oktobar 2011.15 god. comment_3018 jel mos dat link za maloudu Nema još vijesti o tome samo naklapanja . I Lukaku posudba vjerovatno Prijavi
5. oktobar 2011.15 god. Autor comment_3026 Na zimu maksimalno 1 do 2 odlaska. Ne vjerujem da će Andre praviti radikalne promjene osim ako mu Roman ne nametne. Sasvim sam zadovoljan ekipom koju imamo trenutno, ali treba priÄekati naravno jer vidjećemo šta će biti kada se desi neka povreda. To je neminovno, nažalost. :( Prijavi
5. oktobar 2011.15 god. comment_3031 Ja mislim da ipak na zimu AVB nece prodati ni jednog iskusnijeg igraca, mozda samo na posudbu posalje Lukakua i Josha. ;) Prijavi
5. oktobar 2011.15 god. comment_3037 Ja mislim da ipak na zimu AVB nece prodati ni jednog iskusnijeg igraca, mozda samo na posudbu posalje Lukakua i Josha. Bar po meni to bi bilo loše, ja bi više volio da ubacuje Lukaku-a i Josh-a u igru nego da ih posalije na posudbu... Evo posmatram neko vrijeme Pep Guardiola pravo gotivi Thiaga Alcântaru i to je s njegove strane veoma dobro, dok i mi bi trebali poÄet ubacivati McEachran-a i Oriol Romeua. Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3071 [Rumour] #Barcelona preparing a massive €35 Million summer bid to land Chelsea's young Brazilian Defender David Luiz. It is believed the Catalan side wants the young Brazilian to replace injury plagued Carlos Puyol who is set to retire at the end of the season. NEDAMO LUIZA! Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3072 [Rumour] #Barcelona preparing a massive €35 Million summer bid to land Chelsea's young Brazilian Defender David Luiz. It is believed the Catalan side wants the young Brazilian to replace injury plagued Carlos Puyol who is set to retire at the end of the season. NEDAMO LUIZA! barca može samo sanjat, KTBFFH Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3073 100 miliona + Messi i možemo početi neke razgovore. Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3074 [Rumour] #Barcelona preparing a massive €35 Million summer bid to land Chelsea's young Brazilian Defender David Luiz. It is believed the Catalan side wants the young Brazilian to replace injury plagued Carlos Puyol who is set to retire at the end of the season. NEDAMO LUIZA! ma nek sanjaju, ne damo Luiza, aBd jos koju sezonu i Luiz postaje najbolji stoper na svijetu :D Nismo ludi da ga prodajemo :D Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3077 Maa nemaju oni za germe,a kamoli da kupuju igrača kalibra DAVIDA LUIZA !!! Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3088 On i Pique bi bili nevjerovatan stoperski par, ali nea nista od toga :P Prijavi
6. oktobar 2011.14 god. comment_3099 100 miliona + Messi i možemo početi neke razgovore. tocno tako Prijavi
7. oktobar 2011.14 god. comment_3115 ako prodaju Davida pa makar i za 50 milja eura... mislim da ce se morat pocet skrivat abramovic i ekipa... :D Prijavi
9. oktobar 2011.14 god. comment_3190 Ma nema Barcelona para ni za prosjecnog stopera, a kamoli za Davida Luiza. ;) Prijavi
9. oktobar 2011.14 god. comment_3207 Iz finansijskog ugla gledano, to bi bio odlican nacin da se sanira gubitak kluba, 35-40 miliona je ceo jednogodisnji gubitak po FFP-u Ali, nadam se da ovi u upravi to nece gledati, iz finansijskog ugla... A sto se licno mene, kao navijaca, tice ne dolazi u obzir !!!!! Nikad, ni po koju cenu ga ne bih voleo videti ni u jednom drugom klubu, ponajmanje Farceloni !!! Prijavi
14. oktobar 2011.14 god. comment_3412 http://football-talk.co.uk/43580/chelsea-ace-offered-a-contract-to-stave-off-arsenal-liverpool-interest/ Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angry: :angry: Prijavi
15. oktobar 2011.14 god. comment_3513 http://football-talk...rpool-interest/ Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angry: :angry: hahaha pa treba i malo rukometasa u nogometu :P :P :P Prijavi
20. oktobar 2011.14 god. comment_3866 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/111019146 evo nekih informacija o mogućim odlascima. Bilo bi svakako lijepo uzeti koji milion za Anelku u januaru, nego da ode džaba na ljeto :D Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4416 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/malaga-sprema-bombu-za-januar-54778.html Hoce li Torres otici...... Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4418 http://www.sportske....nuar-54778.html Hoce li Torres otici...... koja bljuvotina od price... ako torres nastavi kako je krenuo ove sezone nema teoretke o prodaji... pa nisu glupi da prodaju jedinog napadaca koji nesto igra ove sezone... jer Drogba vise nije u formi a lukaku je jos prezelen... tako da... mislim da sam siguran da nam Torres ostaje... ;) Prijavi
25. oktobar 2011.14 god. comment_4473 Cisto sumnjam da ce otici sada kada polako dolazi na svoje, igra dobro i krenuo je zabijati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.