Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Alex može poslužiti kao Äetvrti stoper ekipe, ukoliko on to želi. Barem još godinu-dvije dok ne stasa Jeffrey. Nadam se da nećemo ići za Cahillom jer za mene on nije ni blizu dobar kako ga mediji predstavljaju. ;)

Vi biste sad razapeli Alexa radi dvije greške. :rolleyes:

• Autor

Na zimu maksimalno 1 do 2 odlaska. Ne vjerujem da će Andre praviti radikalne promjene osim ako mu Roman ne nametne. Sasvim sam zadovoljan ekipom koju imamo trenutno, ali treba priÄekati naravno jer vidjećemo šta će biti kada se desi neka povreda. To je neminovno, nažalost. :(

Ja mislim da ipak na zimu AVB nece prodati ni jednog iskusnijeg igraca, mozda samo na posudbu posalje Lukakua i Josha. ;)

Bar po meni to bi bilo loše, ja bi više volio da ubacuje Lukaku-a i Josh-a u igru nego da ih posalije na posudbu...

Evo posmatram neko vrijeme Pep Guardiola pravo gotivi Thiaga Alcântaru i to je s njegove strane veoma dobro, dok i mi bi trebali poÄet ubacivati McEachran-a i Oriol Romeua.

[Rumour] #Barcelona preparing a massive €35 Million summer bid to land Chelsea's young Brazilian Defender David Luiz. It is believed the Catalan side wants the young Brazilian to replace injury plagued Carlos Puyol who is set to retire at the end of the season.

NEDAMO LUIZA!

[Rumour] #Barcelona preparing a massive €35 Million summer bid to land Chelsea's young Brazilian Defender David Luiz. It is believed the Catalan side wants the young Brazilian to replace injury plagued Carlos Puyol who is set to retire at the end of the season.

NEDAMO LUIZA!

barca može samo sanjat, KTBFFH

NEDAMO LUIZA!

ma nek sanjaju, ne damo Luiza, aBd jos koju sezonu i Luiz postaje najbolji stoper na svijetu :D :D :D Nismo ludi da ga prodajemo :D :D

Iz finansijskog ugla gledano, to bi bio odlican nacin da se sanira gubitak kluba, 35-40 miliona je ceo jednogodisnji gubitak po FFP-u Ali, nadam se da ovi u upravi to nece gledati, iz finansijskog ugla...

A sto se licno mene, kao navijaca, tice ne dolazi u obzir !!!!! Nikad, ni po koju cenu ga ne bih voleo videti ni u jednom drugom klubu, ponajmanje Farceloni !!!

http://www.sportske....nuar-54778.html

Hoce li Torres otici......

koja bljuvotina od price... ako torres nastavi kako je krenuo ove sezone nema teoretke o prodaji... pa nisu glupi da prodaju jedinog napadaca koji nesto igra ove sezone... jer Drogba vise nije u formi a lukaku je jos prezelen... tako da... mislim da sam siguran da nam Torres ostaje... ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.