Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stevan Jovetić (Crna Gora, 1989)

Istaknuti odgovori

http://img684.imageshack.us/img684/8894/stefanjovetic.jpg

Skauti Chelsea su na utakmici Crne Gore i Walesa pratili ovog 21-godiÅ¡njeg napadaÄa Fiorentine koji može igrati i na poziciji krila.

Ovo je drugi put da Chelsea prati Jovetića koji je u dresu Fiorentine odigrao 58 ligaških utakmica i postigao 8 golova.

• Odgovori 139
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Odlican je i mlad igrac, ali ja ne bi

Šta da kažem osim da je ovo veliki talenat i veliki igraÄ. Ipak, u napadu trenutno imamo i veće talente od njega tako da mislim da nam nije potreban.

Potpis

mislim da je potpuno nepotreban za Chelsea iz nekoliko razloga...

prvo, on je polušpic, a mi već nekoliko sezona forsiramo 4-3-3 formaciju, sa špicom i 2 krila tako da nema mjesta za polušpiceve u ovoj formaciji

drugo, on moze igrati krila, a mata i sturridge polako cementiraju svoje mjesto u prvoj postavi, a imamo nadolazeće zvijezede na krilu (lalkoviÄ, kakuta...)

i treće, pred kraj ljeta smo kupili Ulisesa Davilu, takodjer polušpica...

Svaka Äast momku, fantastiÄan talenat i igraÄ ali nepotreban nam je u ovom trenutku....

• 2 sedmice kasnije...

Momak je dobar no Äemu gomilanje igraÄa sliÄnog profila.Osim toga raÄ‘e neka dovedu onda neku Englesku mladu nadu ili neka daju šansu Kakuti koji je već u klubu

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Boga mi eto kad mu vidim ovu facu na ovoj prvoj slici gore u vrhu ko da ga je doktor Mengele napravio genetičkim inžinjeringom mješajući gene Puyola i Crespa. Nekako baca na njih, pola-pola.
  • 1 mjesec kasnije...
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Chelsea-transfer-gossip-Stevan-Jovetic-Fiorentina-striker-is-22million-target-article865772.html"]http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Chelsea-transfer-gossip-Stevan-Jovetic-Fiorentina-striker-is-22million-target-article865772.html[/url]

Priča je ponovo krenula izjavom predstavnika Ljubičica da bi 'razmotrili' svaku pristiglu ponudu i da niko nije 'unsellable'.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1329348708' post='26850']
Ako hazard ne dodje na ljeto, ovo bi bila dobra zamjena.
[/quote]
Istina. Jovetić+Wilian+KDB ne bi bilo loše, mada uvijek sam govorio: bolje jedna svjetska klasa nego tri prosječna igrača.
Nije on za Chelsea. Mozda i grijesim al jednostavno ga nevidim u Chelsea-u, nije on tip igraca za nas / za premiershipa !
Ma sad ne možemo reci da on ne valja ili da je odlican, meni je srednja žalost. Momak zna igrati fudbala što je očigledno ali po meni fali nešto, a sad dati odgovor ne mogu. Nije mi taj tip igrača. Jednostavno bolje bi mi legao igrač tipa [b]Hazard/Dzagoev/Eriksen[/b]. Ali ako se ne može nista sredit vezano za ova tri igrača, onda bolje dovesti Jovu. Bolje išta nego ništa. ;)
Dzagoev nije bolji od Jovetića ni sekunde, Eriksen tu nisam siguran, dok Hazarda gotovo da ne možeš uporeÄ‘ivat ni sa jednim mladim igračem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.