Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stevan Jovetić (Crna Gora, 1989)

Istaknuti odgovori

Prema zadnjim napisima engleskih i talijanskih novina, Fiorentina je spremna pustiti Jovetića u Chelsea za 25 milijuna.
  • Odgovori 139
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ruku na srce momak tga dobar je, bori se, ubitacan po gol, ali .... ma ipak mislim da on ne vrijedi tih para, za te pare se moze kupiti jedan solidan back up Torresu, pravo sam nesiguran u ovog igraca.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340919930' post='61871']
nadam se da su ovo sve samo medijske spekulacije...
[/quote]
Meni je ovo previse da bude "samo" medijska spekulacija . Ima ovdje nesto :(
Kada gleda ovaj video on je pravi talenat, ali opet me nesto ne vuce u Chelsea. Ali eto opet ne mora znaciti primjer Cahil, Luiz, Ramires itd. i jos brojni igraci kod nas su dosli i nismo znali kako igraju i kakvi su , a sad Chelsea ne moze bez njih... Sta se sa ovim momkom moze desiti za par godina u kakvu se on životinju moze pretvoriti, pitaj Boga, a tek mu je (22).
Ne mogu reci da on ne valja ali nesto me ne vuce. U zadnje vrijeme Pato se spominje kao pojacanje u Engleskoj Ligi, koliko ja znam mi smo bili za njega zagrizli jedno vrijeme, ali nadam se da to nije tacno, odlican igrac cak za klasu bolji od Jove, ali je momak sklon ozljedama. Prava šteta. :(

http://www.youtube.com/watch?v=LBMqj1s1AmI
Jovetic je veoma snazan i lukav igrac. Plus na to dodajte da je Balkanac i sa samim time ima karakter da bude veliki igrac odan klubu koji ce igrati sa srcem.
Od ono sto sam video u Fiorentini, veoma je brz i snazan u duelima.
Ma joj ni negledam na to nego pogledao kako i na koji nacin igra jer to je meni veoma vazno, ali opet kazem ja sam ovjde neutrala i pitaj Boga sta se sve iza tog momka krije, koja zvijer ? Kao sto Wisey kaze nije ni dosao a stavljamo ga pod lupu... ne sudi knjigu po' koricama !
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340920899' post='61880']
Hazard, Mata, De Bruyne, Piazon, Kakuta, Marin.... itd. itd.

zar treba jos koji razlog zasto reci NE ovom transferu...
[/quote]
Uprava i manager gotovo sigurno ne razmišlja na takav način a i ja lično sam skeptičan prema trenutačnoj kvaliteti i partijama Kakute, Piazona odnosno De Bruynea. Pa čak je pitanje i kako će se Marin prilagoditi na jedno potpuno novo okruženje. :-? A ovo itd itd na kraju nema nikakve veze jer si nabrojao sve opcije, pa čak i one iz youth tima.

Volio bih da dođe Jovetić iz jednog jedinog razloga, a taj je što ne bi došao Hulk. Ustvari, sami razlog je što bi Cae popušio sa svojih dvadesetak postova o tome kako je uvjeren da će dotični doći.

PS. jebiga, znam da sam djetinjast :P
Kao navijač Partizan trebao bih da ga hvalim ali to neće da se desi,jedino što mogu da kažem da je imao taj maler da se povredi na duže vreme,bio je odsutan dugo sa terena(čini mi se 6-7 meseci) tako da je njegov učinak posle te povrede i više nego odličan,drago mi je da se vratio i da ide uzlaznom putanjom.

Dal će doći u Čelzi il ne,meni je sve jedno.......mogu samo da kažem da mi žao što ne igra za Srbiju
[quote name='Wisey' timestamp='1340921472' post='61887']
Uprava i manager gotovo sigurno ne razmišlja na takav način a i ja lično sam skeptičan prema trenutačnoj kvaliteti i partijama Kakute, Piazona odnosno De Bruynea. Pa čak je pitanje i kako će se Marin prilagoditi na jedno potpuno novo okruženje. :-? A ovo itd itd na kraju nema nikakve veze jer si nabrojao sve opcije, pa čak i one iz youth tima.

Volio bih da dođe Jovetić iz jednog jedinog razloga, a taj je što ne bi došao Hulk. Ustvari, sami razlog je što bi Cae popušio sa svojih dvadesetak postova o tome kako je uvjeren da će dotični doći.

PS. jebiga, znam da sam djetinjast :P
[/quote]

ali da onda dovodimo igraca koji igra lijevog krilnog napadaca, AMF ili kao napadac... a na desnoj strani smo blago receno suplji... e to mi nejde u glavu...
Da je kvalitetan na desnom krilu, kao na poziciji koju igra, onda bih ja (da se pitam) odmah ga doveo. Ma bez razmišljanja.

Ali on igra takoreći sve u navali, osim desnog krila i kao takav nam definitivno nije potreban. Baš kao i Širle.

@wisey, ako je tako, onda komotno možemo biti skepični i u vezi Hazarda, ali to niko ne spominje. Definitivno je da nikad ne možeš znati s igračima kakvi će biti, kada presele u novi klub, ma kakvi oni bili u prethodnom.

I da, opet niko od nas ne zna, šta će i kako će igrati RDM u narednoj sezoni. Možda on ima zamisao neku, u kojoj bi se JOvetić odlično uklopio. Ja uglavnom pričam za formaciju koju smo igrali prošle sezone pod njegovim (RDM) vodstvom.
Puni smo što se igrača u veznom redu tiče, stoga ga nam nijie potreban Jovetić, a i 25m se da bolje uložiti.
Uz dužno poštovanje braći sa Balkana - Crnogorcima, uz dužno poštovanje Crnoj Gori kao susjednoj državi, uz dužno poštovanje crnogorskoj reprezentaciji, crnogorskom narodu i crnogorskoj naciji sve više SMATRAM da Jovetić nije pravi izbor pored toliko dobrih igrača iz Njemačke koji su i jeftiniji od ovog za što se Jovetić nudi.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340889803' post='61785']
1. preskup je
2. popunjeni smo na tim pozicijama
3. cupav je
4. nije dovoljno veliko ime za chelsea
5. imamo mladice koje bi radje gurao u prvi tim nego nekakve Jovetice
6. oni zele 25-30 milijuna za ovu hladnjacu od igraca a jedan shurrle koji je Bog i batina u leverkusenu, koji dobiva zavidnu minutazu u jednom Njemackoj repki, koji je mlad i koji moze napravit jos jako, jako puno vrijedi 10-15 milijuna manje
7. izgleda ko curica...

xD :D :P
[/quote]

Daj ne lupaj gluposti, nazivaš njega hladnjačom a kladim se da ga 2 puta nisi gledao.
Čovek vredi 25 miliona, ne više.
Nije dovoljno veliko ime za Chelsea? De druže ajmo kupiti Ronalda, Messija, Xavija, Iniestu.. Jebala te imena.
Ko je nama došao ko veliko ime, samo Sheva, Torres i nzm možda još neko. Ostali su bili manje-više kao sada Jovetić. Znali su ih većina ljudi koji prate fudbal, kao i Jovetića sad.
Ne kažem da Šurle nije igračina, al bogami nije bolji od Jovetića - ni sekunde. Isti su nivo.
A da i malo pratiš Jovetića i Fiorentinu znao bi je li sada čupav ili ne.

Ne lupaj gluposti.. Čuj hladnjača od igrača...
Što se tiče Jovetića, nisam protiv njegovoga dovođenja, ali nije prioritet. Jovetić je izuzetno dobar igrač, ali nije desno krilo, a to je nama potrebno. On je više lijevo krilo ili sredina, nešto kao polušpic, a tu već imamo dosta igrača: Mata, Hazard, Kevin de Bruyne, Marin. Ne kažem da ga ne bi valjalo dovesti, jer valjalo bi, sezona je duga i definitivno će bit dosta utakmica za svakoga, ali bih više volio da se riješi desno krilo, a onda ako mognemo dovest Jovetića - još bolje.
Ja za njega osobne ne bih dao preko 15 milijona.. Ako može za tu cifru u redu, ali nikako za 25 milijona ko što su spominjali. Pa da ga želi Barcelona doveli bi ga za 10-15 milijona, nema potrebe za preplaćivanjem igrača.
Ode Jovetic nama u Liverpul...... :)) =P~
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/liverpul-poslao-ponudu-za-jovetica-85875.html"]http://www.sportske.net/vest/transferi/liverpul-poslao-ponudu-za-jovetica-85875.html[/url]
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/7887034/?"]http://www1.skysports.com/football/news/11095/7887034/?[/url]

Fiorentina postavila cijenu za Jovetića. Tko ga bude želio dovesti, morat će na njihov račun uplatiti 30 milijuna eura.
[quote name='Brane' timestamp='1341919957' post='63651']
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/7887034/?"]http://www1.skysport...11095/7887034/?[/url]

Fiorentina postavila cijenu za Jovetića. Tko ga bude želio dovesti, morat će na njihov račun uplatiti 30 milijuna eura.
[/quote]
Hvala , dovidjenja i prijatno .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.