Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stevan Jovetić (Crna Gora, 1989)

Istaknuti odgovori

po cemu ti tvrdiš da je Jovetic bolji od Dzagoeva. Ocito nisi vidio sta momak radi za CSKA i za Rusku reprezentaciju. Po meni je više opasniji i bolji igrač od njega. Ašto se tiče eriksena pored Hazarda mi je on velika želja, evo pravo ga gledam i mogu reci da je on jedan od glavnih igraca Ajax-a ;)
  • Odgovori 139
  • Pregledi 11,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma kakva Jovetic ( nemojte me pogresno shvatiti nisam nacionalista ) .

Jovetic zablistao pola sezone i to je to .

Eriksen izmislio fudbal za njega .
[quote name='how yes no' timestamp='1329407476' post='26988']
Dzagoev nije bolji od Jovetića ni sekunde, Eriksen tu nisam siguran, dok Hazarda gotovo da ne možeš upoređivat ni sa jednim mladim igračem.
[/quote]

Dzagoev nije bolji od Jovetića? Joj što sve neću čut od tebe..
ja sam gledo jovetica u Janji igro partizan prijateljsku utakmicu on je tad bio u akademi partizana i na toj utakmici su nastupili od poznati samo pantic golman u igru je usao u 70 minuti dao gol i trener tad podrinja nam je rekao da treba da ide u fiorentinu i da ce za nekoliko godina bit glavni igrac u fiorentini ako bude igro na tom nivou i izgleda da se ispostavilo na kraju
[quote name='Blues_95' timestamp='1329418984' post='27040']Ma kakva Jovetic ( nemojte me pogresno shvatiti nisam nacionalista ) . Jovetic zablistao pola sezone i to je to . Eriksen izmislio fudbal za njega .[/quote]

Šta ba pola sezone?? Znaš ti od kad je on među glavnim igračima Fiorentine?? Ovu sezonu je i glavni..

Frajer je mašina, imao je jbnu povredu i vratio se još jači...

Dzagoev nije loš, ali ništa posebno...

@dubro, znam da si simpatizer CSKA-a... Tako da nemoj o Dzagoevu i njihovim igračima..
Jedini igrač iz tog kluba koji ima kvalitet za nas je Doumbia, ostali nek se ganjaju po Rusije i dalje što se mene tiče.
@how yes no
Sta bi od onakvog forumasa ???

Da mu neko nije hakao profil pa pise ovakve nebuloze .
I Dzagoev i Eriksen su zvijeri za njega !

BTW: Pises kako samo Dzbro kontrira a nisi primjetio da si ti u zadnje vrijeme mozda cak i gori .
[quote name='Blues_95' timestamp='1329421503' post='27063']@how yes no Sta bi od onakvog forumasa ??? Da mu neko nije hakao profil pa pise ovakve nebuloze . I Dzagoev i Eriksen su zvijeri za njega ! BTW: Pises kako samo Dzbro kontrira a nisi primjetio da si ti u zadnje vrijeme mozda cak i gori .[/quote]

Jel to moram se slagati s tobom, dubrom i ostalim da bih bio kvalitetan forumaš??

Ja imam svoje mišljenje, u ovom slučaju je to da Dzagoev nije bolji Jove, te da Eriksen možda jeste. Talentovan je i više nego dovoljno, ali kratko je na visokom nivou, mada vjerujem da će biti nešto od njega (Eriksena).

Eto, tako...

edit. Kalouda, kad bi zajedno bili ( ja i dubro), prije bi postali pravi jarani, nego se krvavili... Nisam ja agresivan, ovdje se jednostavno ne slažemo gotovo ni u čemu i šta ćeš..
Takav je život..
[quote name='how yes no' timestamp='1329421999' post='27068']

Jel to moram se slagati s tobom, dubrom i ostalim da bih bio kvalitetan forumaš??

Ja imam svoje mišljenje, u ovom slučaju je to da Dzagoev nije bolji Jove, te da Eriksen možda jeste. Talentovan je i više nego dovoljno, ali kratko je na visokom nivou, mada vjerujem da će biti nešto od njega (Eriksena).

Eto, tako...
[/quote]
Ja sam nebitan , nemoras se slagati samnom , ali misljenja su ti poptuno pogresna .
Ali ja sam zaboravio da je ovo forum i da svako ima svoje misljenje , zbog toga izvini i neobaziri se na moj prosli komentar ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1329420622' post='27057']

Šta ba pola sezone?? Znaš ti od kad je on među glavnim igračima Fiorentine?? Ovu sezonu je i glavni..

Frajer je mašina, imao je jbnu povredu i vratio se još jači...

Dzagoev nije loš, ali ništa posebno...

@dubro, znam da si simpatizer CSKA-a... Tako da nemoj o Dzagoevu i njihovim igračima..
Jedini igrač iz tog kluba koji ima kvalitet za nas je Doumbia, ostali nek se ganjaju po Rusije i dalje što se mene tiče.
[/quote]

Simpatizer sam njihov jedino iz razloga igre kakvu trenutno igraju i zato jer su me neki igrači tipa Dzagoev i Doumbia impresionirali, ne zato što sam zagriženi komunista ili volim klubove koje vojska forsira ili šta ja znam već...tako da ti ta teorija o simpatiziranju pada u vodu.

Ma ne bi se nas dvojica pobili, šta ti je, pa ne kontriram mu ja što ga mrzim već što obožavam kontrirat svakome :lol:
Po meni nije igrac za Chelsea.
Ako vec kupujemo kupujmo pametno :D
Bolji izbor je K.P.Boateng - sad' cete reci da sam to zakljucio na osnovu sinocne partije ali ko imalo prati Milan znat' ce kakav je igrac :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1329422384' post='27072']
Ja sam nebitan , nemoras se slagati samnom , ali misljenja su ti poptuno pogresna .
Ali ja sam zaboravio da je ovo forum i da svako ima svoje misljenje , zbog toga izvini i neobaziri se na moj prosli komentar ;)
[/quote]

Slažem se ja sa svima, ako imamo isto mišljenje (o nečem). Ti meni sad kažeš imam pogrešno, uredu možda imam, ali to je moje i nema mijenjanja. ;)

@Dubro, kako god, simpatizer si njihov ;)

@vaha, tu ćemo se svi složit da je Prince bolji, al taj ti je nedostupan. Zaboravi ga. ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1329424189' post='27090']
@vaha, tu ćemo se svi složit da je Prince bolji, al taj ti je nedostupan. Zaboravi ga. ;)
[/quote]
Znam.Nemogu ni zamislit sta bi radio sa Matom u tandemu. :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329482132' post='27196']
Vi ovde kazete da mu je cijena 20 M,a ja sam negdje procitao da Fiorentina trazi za njega 35-40 M jer mu ugovor istice 2016 ja mislim :mellow:
[/quote]

HEHEHEHEH 35-40 mil HEHEHEHE
kako skromno, ovaj momak realno vrijedi 3-5 x 10[sup]278[/sup] tona zlata
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Talijanska najpoznatija sportska novina Gazzeta delo Sport tvrdi da je Chelsea danas ponudio 20 miliona funti (25 milja u eurima) za Stevana. Njegov se agent sastaje sa čelnicima i managerom Fiorentine upravo ovog poslijepodneva. Deal sa Hulkom nije izgledan i ovo se čini kao alternativa.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329482132' post='27196']
Vi ovde kazete da mu je cijena 20 M,a ja sam negdje procitao da Fiorentina trazi za njega 35-40 M jer mu ugovor istice 2016 ja mislim :mellow:
[/quote]

ako on vrijedi 35-40 milja... onda modric vrijedi milijardu... xD
Ne vidim čemu pojačanje u vidu Stevana.

Igračina jeste, ali potpuno isti tip igrača, kao Mata te Hazard. Lijevo i polušpic.

Nama treba desno krilo, a ovakvi ne.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.