Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 4 - Basel 1 : 2 Chelsea (25.04. �et)

14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda Basela
      15%
      2
    • Remi
      23%
      3
    • Pobjeda Chelseaja
      61%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne znam jel već netko napisao, ali prema raznim izvorima Cahill i Cole su spremni za sutra.

Od presudne važnosti će nam biti Cole, jer onaj ludi Egipćanin radi kazine po toj strani, ako mi ne vjerujete, pitajte kičmu Assou-Ekota.

• Odgovori 70
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hahahaha sad bolje ne osvojit LE, jbt u Superkupu Bayern će ih natrpati 12:0 pa ne bi silazili za troll footballa :D

Danas igramo 7.polufinale evropskih takmicenja u prethodnih 10 sezona.Sest puta u Ligi Sampiona i sada i Ligi Evrope.

To je jako,jako ozbiljan rezultat u danasnjoj konkurenciji..

Moses najkorisniji igrac na terenu,Tores ni jedno tacno dodavanje,Lampard takodjer na nivou uvijek je tu gdje je lopta,Ivanovic u odbrani izvanredan,rezultat je morao biti veci,Hazard je morao onu priliku realizirati.Idemo nabiti Basel.

Moses najkorisniji igrac na terenu,Tores ni jedno tacno dodavanje,Lampard takodjer na nivou uvijek je tu gdje je lopta,Ivanovic u odbrani izvanredan,rezultat je morao biti veci,Hazard je morao onu priliku realizirati.Idemo nabiti Basel.

Stvorio 100% priliku za Hazarda preko Mosesa

Da li je moguce da se opet moramo zaliti na sudjenje, da je covek van igre odlucio tok utakmice #-o

Ne igramo sjajno, ali bar nemojte da nas potkradate !!!

Umjesto da ih tucemo 0:3 , 0:4 oni izjednace . sranje .  

Na kraju greskom golmana pobjedismo .  
Realizacija nam je nule .  Torres meda ne moze .

Ipak pobjeda hehe, Luiz izvuce 3 boda i pitanje prvog finaliste je rijeseno :)

Kakva 3 boda jbt , pa nije liga xd

Evo javljam se iz Švajcarske, ludilo na strani gde su navijači Čelsija, 'teo sam ranije se javim ali mnogo skup roming.
Također da pohvalim odličnu atmosferu navijača Bazela, redovna koreografija sa manjim prepravkama za ovaj epski meč u njihovoj skromnoj istoriji, veliki pozdrav.

Da li je moguce da se opet moramo zaliti na sudjenje, da je covek van igre odlucio tok utakmice #-o

Ne igramo sjajno, ali bar nemojte da nas potkradate !!!

Pozurio sam malo, al jbg, ne mogu vise da gledam sramotu. 

sreća pa je Basel ekipa na razini Championshipa :)

preloša igra, bezveze napucavanja i konstantna gubljenja lopte, ali i kao takvi daleko bolji od Basela

i druga stvar, to što mi stalno igramo loše nije razlog da nas i suci moraju potkopati jebem im mamu svima

ovaj sudija je zalutao,dugo nisam vidio losije sudjenje,penal uopste nije bio,Luiz je napravio prekrsaj koji bi gotovo svaki sudac pokazao crveni kartion i da mu je dao crveni bilo bi potpuno zasluzeno.Kod nas uglavnom problem u realizaciji,Tores potpuno iskljucen iz utakmice i masaju se prilike pred samim golmanom,zadovoljan sam pobjedom pametno igrati u revansu i u finalu smo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.