Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 4 - Basel 1 : 2 Chelsea (25.04. �et)

14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda Basela
      15%
      2
    • Remi
      23%
      3
    • Pobjeda Chelseaja
      61%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U 91. minuti sam stavio euro da Chelsea pobjeđuje na koeficijent 12. ISKUSNJARA.  :>

S tim da me UEFA ne krade s nepostojećim penalima, prošlo bi mi i da Chelsea daje drugi gol. 

U zadnje 3 utakmice evropske lige 3 penala, i to kakva penala.

Ali na kraju ipak pravda je došla. Moses je razvalio, MOTM.

Bane i Cole - maestralna partija, skidam kapu. Terry dobar, Ramires dobar, Hazard na momente, Cesar i Čech također na razini. Lampard onako solidno, Luiz jako, jako loše izuzev gola.

E sad, da kažem nešto, kompletnoj ekipi odmah sutra po povratku u London peterosatni trening štopanja lopte...pa mamu vam jebem nesposobnu, nitko ne zna uštopat alavija loptu bez da je napuca 3 metra ispred sebe i popuši (pogotovo Luiz i ono smeće u napadu), a igrate na jebenom biljarskom stolu od terena. Pito bi vas kako bi štopali loptu da dođete igrati na teren na kojem sam ja prisiljen trenirati i igrati, jebali bi sami sebi majku...

Također, svaka čast Mati na svim golovima i asistencijama koje je postigao, ali ja ga i dalje ne mogu na oči. Najsretniji bih bio da nikad nije ni došao u ovaj klub jer jednostavno ne podnosim te klasične španjolske proizvode, al što ćeš.

Uhh,izvukli smo se na kraju.

Realno,nije bio penal.

Po cemu je onaj Luizov faul za crveni? Dodao loptu i u prirodnoj putanji prema tlu, Baselov igrač postavio nogu. Faul ok, ali za karton nikako, da je i htio nije mogao nogu maknuti nakon pasa.
Suđenje u Europi nikada gore. Od 5 utakmica u Premiershipu i europskim takmičenjima, na 4 je izravno utjecano na rezultat sudskim pogreškama.

Ne jarane, to je moses stvorio priliku, jer je moses pass poslao, a ne torres.

jarane ako torres nije imao nijedan pas, onda je stvorio 100% priliku. Kad već idemo u krajnost iz krajnosti.

Pročitaj ponovo postove vezane za njega i shvatit ćeš šta hoću da kažem.

Torres da je 20 prilika stvorio nebi valjalo nakon ovoga.. Pa nemoj fulat ciste prilike majke ti..

Pa sta da se igra protiv barcelone, uniteda?

Realizacija je sinoc pisala po nama kao i nebrojeno puta ove sezone. Na kraju Luiz izvede slobodnjak kao penal, skroz letargicno i to je onda muk, niko ne vjeruje. U Londonu da se krene silovito, utrpa se komad i onda otaljavanje posla.

Sad se okrenuti mnogo vaznijem mecu, dolazi Swansea. 

jebeš igru, pobjeda je bitna... 2 gola u gostima.. valjda neće ispustiti prednost

sada se okrenuti premier ligi

Ma jasta, pa bolje da damo 2 komada iz kornera i pobijedimo, nego da odigramo odlicno ko sinoc pa da se patimo i na guzove ono dobijemo ili ne daj Boze kiksamo.

Svaka cast ekipi na pobedi protiv neugodnog protivnika,koji doduse nije mnogo pokazao juce.Mislim da je Mozes pored gola imao sasvim finu partiju,a kritike zbog zavrsnice idu na racun Azara i pogotovo Toresa.Penal nije postojao,pa je pravda stigla preko Luiza.Idemo u finale i na trofej.

Da se ne naljuti autor,ali imao bih jednu kritiku na komentar na FB stranici portala.

Mislim da je nepravedno reci da je Celsi do same zavrsnice dosao bez ucinka napadaca,ako za klasicnog napadaca smatramo samo Toresa.

On je dao 4 gola u Ligi Evrope i time je jedan od najzasluznijih sto smo dosli do zavrsnice.Naravno,to se i ocekuje od njega,ne zelim sada da njegov ucinak dizem u nebesa,daleko od toga,pa cak je to i minimum koji se trazi od njega ali takvi komentari jednostavno nisu na mestu.

Mozemo pricati na temu PL,na temu Lige Sampiona,na temu njegovog celokupnog ucinka,svi cemo se sloziti da je malo i premalo,ali sto se tice Lige Evrope,mislim da je imao sasvim korektnu rolu i bitnu ulogu u ovom uspehu,ako se tako moze okarakterisati nas nastup u ovom takmicenju.

Eto toliko,a nadam se da autor nece zameriti.Moze i da mi replicira ovde,nije problem.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.