Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 4 - Basel 1 : 2 Chelsea (25.04. �et)

14 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda Basela
      15%
      2
    • Remi
      23%
      3
    • Pobjeda Chelseaja
      61%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 70
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma nakon one nedeljne utakmice,meni nekako svejedno za ovu utakmicu.Nemam onaj osjecaj kada jedva cekam utakmicu,sta god da se desi raspolozenje mi nemoze pasti nize.Trebat ce mi neko vrijeme da mi se vrati raspolozenje koje sam imao do 96 minute jucerasnje utakmice.Sto se tice same utakmice mislim da je za prolazak kljucno da postignemo bar 1 pogodak,vec kada bi postigli vise od 1 gola onda bi bili 80% u finalu.Njihovi igraci ce biti bas motivirani jer ne igra se svaki dan protiv aktuelnog europskog sampiona i 40000 njihovih navijaca ce ih nositi cijelu utakmicu.Basel je jedna tehnicka ekipa koja igra brz fudbal i to su pokazali protiv Tottenhama,i ako zelimo dobar rezultat moracemo dobit bitku na sredini terena.Sto se tice nas sve zavisi koliko cemo biti motivirani,jer ako mi odigramo u skladu sa svojim mogucnostima onda ova utakmica nebi trebala biti veliki problem,al ja se bojim upravo suprotnog jer znamo kako smo dosad igrali gostovanja u EL.Evo kako bi ja izveo sastav:Cech,Ivanovic,Luiz,Terry,Bertrand,Ramires,Lampard,Hazard,Oscar,Moses,Torres..Matu odmoriti za Swansea,a ako nebude islo sve dobro onda ga ubaciti u drugom poluvremenu.

Ove godine smo ispali u polufinalu Carling i FA Cupa. Nadam se da i ovdje nećemo ispasti u 1/2 finalu.

Koju god evropsku utakmicu da smo igrali van SB ove sezone,mi smo bili ili prosecni ili ispod proseka ili ocajni.

Nigde nismo zablistali i bili mocni.

Ocekivati tako nesto sad u finisu sezone,u zavrsnici takmicenja i nije bas realno pa zasto ne reci i protiv tima koji je hit poslednje 2 sezone u Evropi.Koji je prosle godine pobedi Mancester i Bajern(ako se ne varam) kod kuce,a ove izbacio preskupi Zenit i Totenhem.

Ipak,pored svega,mislim da smo favoriti u ovom dvomecu i da u cetvrtak necemo izgubiti.

Na zalost(a mozda i na srecu  <_< )necu gledati utakmicu jer putujem ortacima u Banja Luku(tj. Laktase) da gledam Partizan koji bas u to vreme igra sam Igokeom.

Nebitno,kakva god igra bila,samo da izvucemo dobar rezultat.

Jos uvek aktuelnom Sampionu Evrope Evropa liga ostade jedina uteha, slamka spasa, da na tren zavara da nije sve tako crno. 

Doterali su klub do ivice provalije. Ono sto nije Uprava svojim neznanjem, unistile su sudije, FA... 

Punom snagom na Basel, bez kalkulacija.

• Autor

Realno, zaboli me neka stvar za EL nakon nedjeljne utakmice. Da Bog da mi izgubili 10:0 ako treba, samo da se plasiramo u LP iduće sezone i da se počne od nule. Sezona je ionako jadna. Jedan ili nijedan trofej - nevažno, svakako smo ih već šest-sedam prokockali do sada.

Realno, zaboli me neka stvar za EL nakon nedjeljne utakmice. Da Bog da mi izgubili 10:0 ako treba, samo da se plasiramo u LP iduće sezone i da se počne od nule. Sezona je ionako jadna. Jedan ili nijedan trofej - nevažno, svakako smo ih već šest-sedam prokockali do sada.

Ako udjemo u LS i osvojimo LE,bice jedna od najuspesnijih sezona u istoriji kluba. :D 

Ako udjemo u LS i osvojimo LE,bice jedna od najuspesnijih sezona u istoriji kluba. :D 

A ako ne uđemo i ne osvojimo biće jedna od najvećih katastrofa u Chelseajevoj historiji. I nemoj mi vaditi sezone iz stare Divizije 2, tad smo bili mali, loši i siromašni ali smo igrali srcem.

• Autor

Kako će biti jedna od najuspješnijih sezona u povijesti kluba? Pa moj Batigol, jesi li ti svjestan šta smo mi sve prokockali ove sezone - koliki broj trofeja? Pa taman da se i ostvari to što kažeš teško da bi sezonu nazvao uspješnom. Mogao bi je samo nazvati donekle spašenom i što prije za zaboraviti.

A ako ne uÄ‘emo i ne osvojimo biće jedna od najvećih katastrofa u Chelseajevoj historiji. 

Slazem se potpuno.Odnos ulozeno-ostvareno bio bi sramotan pokazatelj naseg neuspeha.Tipicna situacija za tako nesto je i prosla sezona,gde smo pred maj bili na klackalici izmedju najtragicnije sezone u istoriji kluba i najuspesnije u istoriji kluba.Bilo je ovo drugo.Eh da smo sad u situaciji kao prosle sezone.

Kako će biti jedna od najuspješnijih sezona u povijesti kluba? Pa moj Batigol, jesi li ti svjestan šta smo mi sve prokockali ove sezone - koliki broj trofeja? Pa taman da se i ostvari to što kažeš teško da bi sezonu nazvao uspješnom. Mogao bi je samo nazvati donekle spašenom i što prije za zaboraviti.

Pa pazi Cae,sve si ti u pravu,prokockali smo,mene dusa boli cele sezone,ova sezona i sa ovim eventualnim rezultatim kao sto sa plasman u LS i titula u LE nece biti upamcena po dobrom,ali cinjenica je da bi i takva sezona bila jedna od najuspesnijih u istoriji kluba.

Uspesnija od 2003/2004 i 2010/2011 a Boga mi i donela bi evropski trofej(tacnije bilo koji trofej) za razliku od 2007/2008(za koju se vise moze reci da je tragicno zavrsena a ne neuspesna).

Da me neko ne shvati pogresno,ni malo nisam srecan sto su ciljevi u maju posle onakvog pocetka trofej u LE  i mesto u Ligi Sampiona.Jedem se zbog toga.

najbolje bi bilo da izvede slab sastav a da pobjede, jer je najvažnije sada da se bude u top4 u premier ligi

bice ovo teska utakmica,Basel igra na domacem terenu vise nego dobro,u prvenstvu guraju takodjer dobro,kad se uzme u obzir da su imali duplo teze protivnike od nas dosad i da su ih izbacili,neznam zasto bi se bojali nas i mi nismo bolji nista ove sezone istina da imamo kvalitetniji i skuplji tim ali to nasi igraci u nekim utakmicama uopste nisu pokazali,bude li Basel igrao otvoreno kao dosad a vjerujem da hoce imaju veliku sansu.Ocekujem da Benitez nepravi velika iznenadjenja u sastavu neka izvede ono najboljer sto ima,Tery mora biti u pocetnoj,Ivanovic na desnom boku a Azpilicueta na klupi.Moguce da vidimo i Colea i Cahila jer su se oporavili od povrede i treniraju s ekipom.

Čudno će mi ako ne vidim niti jednom ove sezone Chelseaeve igrače kako podižu trofej, nadam se da ćemo osvojit ovo i očekujem minimalnu pobjedu nad Baselom

Nadam se nekoj slabijoj postavi jer radije bih da imamo odmorne igrace za EPL i budemo u top4 neko pehar EL

Ja ne znam za vas,ali ja sam za jedan ponovni susret sa Bajernom,tamo krajem avgusta u Pragu,da se setimo starih dana. :-h 

trofej je trofej. ali nek više počmu trčati i igrati srcem a ne poslije vodstva gledat kako izgubiti

• Autor

Ja ne znam za vas,ali ja sam za jedan ponovni susret sa Bajernom,tamo krajem avgusta u Pragu,da se setimo starih dana. :-h 

Auuuuuuuuuuu zamislite to :D Na klupi Bayerna Guardiola, a na klupi Chelseaja Mourinho. Dva druga stara hahahah :D

Pa da u Super kupu pukne petarda, ne, dovoljno je što nas je razvalio natprosečni Atletiko. :O

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.