Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Liverpool 2 : 2 Chelsea (21.04. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 90
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

399650_520146801355875_130431174_n.jpg

nisam gledao utakmicu odgledacu reprizu veceras u pola 1 na SK, ali video sam ovaj potez suareza,strasno. On je najogavniji igrac na svetu,ubedljivo,van konkurencije. Pa njemu i zabranio dozivtno igranje fudbala. Sada kao po obicaju FA ce da odredi da Suarez nije kriv. Mozda cak kazu i da ga je Bane provocirao posto mu nije dao da prodje,pa jos i Baneta kazne. E zato sto nam ide sve uz kurac ove sezone, sledece uzimamo LS, iskopacemo je kako tako,ali sledece godine je vreme da se stvari srede,dace Bog. 

neki simpaticni komentari: 

- Ivanovic da se vakcinise protiv besnila

-Ako nekada kupim psa dat ću mu me Suarez

-Suarez i Tajson su braca?

-Deda mu rotvajler---  najjaci

-Kriza u liverpulu nema se sta jesti, grize ko sta stigne.

a za ovo respect,sam covek iz Liverpula kaze da mu treba zabraniti da igra do kraja sezone minimum. 

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/231881/Rednap-Kakav-problem-ima-Suarez-zasto-zeli-neciji-komad-ruke

Redknapp: “Bio je ovo veoma loš dan za napadače Adebayora, Torresa, Džeku i Suareza, ali barem je Suarez pokazao da ima apetita. Ova trojica to nisu pokazala danas.”

Igrači Liverpoola su danas dobili 5 žutih kartona. Ako izuzmemo Reinu znači da je svaki drugi igrač liverpoola bio krkanski nastrojen. Još ako tome dodamo ugriz Suareza, startove nad Torresom i Sturridgov start nad Bertom, provociranje Reine kod penala dobit ćemo sliku tipičnog LFC fana.

• Autor

Naš raspored u svibnju u ligi:

Manchester United

Tottenham Hotspur

Aston Villa

Everton

Veoma veoma teško do LP-a iduće sezone :/

Volim ih bolesno, to shvatam iz tekme u tekmu, narocito nakon ovakvih kradja. Taj osjecaj kad se izgrizes od muke a onda na kraju toliko uzivas, a opet sve bez mrlje, za razliku od ostalih. Taj osjecaj kad ga svi mrze samo zato sto je konkurentan i cist. CFC <3

He will cheat, he will dive, he will try to eat you alive.

Pustio sam da prenoći,pa da napišem nešto hladne glave.Nismo loše izgledali na terenu,falio je jedan igrač sredine terena koji će znati šta da uradi sa loptom,a ne kao Mikel i Ramires,koji su u fazi napada praktično beskorisni.Jedan od njih dvojice mora da igra uvek,obojica zajedno nikada više.Šta da se radi,dići glavu i u četvrtak ostvariti povoljan rezultat u Bazelu,po mogućstvu pobedu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.