Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Liverpool 2 : 2 Chelsea (21.04. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 90
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vjerujem da nam je jedan dovoljan protiv Liverpula,Tata ili Eden u pravom svjetlu i nema nam brige,samo da jedan odigra svoju igru kako to znaju i papa Liverpul.Takodje odbrana nam mora biti na vrhuncu,inace ce nam se usuljati Sureaz u gol garant.

Nimalo iznenadjen. Bojao se ovoga i to se desilo. Namjestio Debeli svom bivsem klubu 3 boda na volej. Bez dvije velicine u prvih 11 i sa onim izmetom u napadu od prve minute... jos samo Ramiresa na krilo da je stavio i to je to. Kakav usljivi stvor.

Azpi je dobar na desnom beku a možda i treba Baneta stavit da strpa u dzep Suareza ipak mi je Bane nekako pokretljivi od Terry-a(nemojte me pogrešno shvatit) ALI SINE GDJE JE LAMPARD JEBEM MU BURANIJU ! MIKEL MIKEL MI KURAC ! LEGENDE NEMA OD PRVE MINUTE !

A Torresa sam očekivao od prve minute...

Mikel i Rami igraju mamojebacku partiju ispred odbrane,pojeli su samo ceo vezni red Liverpula.

Imamo kontrolu,to se vidi,to bih rekao i da ne vodimo.Oni nesto muvaju preko krila,ali mislim da cemo pre mi do drugog gola nego oni do izjednacenja.

Samo maksimalna koncentracija do kraja.

Toresa pojeli nazad,ali nijednu loptu nije dobio u prostor a krenuo je sa ubacivanjem...Jebi ga...Oskar-Mata-Azar,sasvim solidno,samo bez mnogo komplikacija i na GOL!

Kod kornera iz kojeg je pao gol 2 igrača su čuvala Torresa dok ga je jedan doslovno držao zbog čega je sudija prekinuo na trenutak. Upravo zbog toga je Oscar ostao sam :p

U nastavku nastaviti sličnim tempom i zadržati 1:0.

Ovaj Liverpool je smijesan klub. To sto smo gubili od takvih levata govori vise o nama i kakva smo pljuga bili.
A na ovo govno od covjeka Suareza ne treba ni trositi rijeci. Smece pokvareno, to se samo od takvog stakora kao on i prljavaca poput Redsa moze ocekivati tako nesto. Da bog da dobio radi ovog grizenja Baneta 15 utakmica suspenzije i 100 hiljada eura kazne kad ih vec nece potrositi da izravna zube. Pa kako netko tu budalu iz geta moze nazivati jednim od najboljih napadaca na svijetu? Proklet bio dan kad je izasla vijest da ga Chelsea zeli.
A Carragher je isto smece, frajer prvo radi frku da nije penal, da Suarez nije igrao rukom, onda uvlaci faul izvan 16 da bude penal za Liverpool, urla, mase rukama.
Uzas, kakva banda.
Sudija je kurac

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Nadam se pobjedi, ocekujem nerjeseno 2:2.

Tata prognoze ;) jebem ih nesposobne kad ne mogu izdrzati jos nekoliko sekundi, steta ova pobjeda bi legla ko kec na 10.

ALO BRE PA DA LI JE OVO MOGUĆE SUDIJA JE L' ZNAŠ TI KOLIKO SI NADOKNADIO PIČKA TI MATERINA GOVNJIVA DABOGDA TI DECI ZAČEPE DISAJNE PUTEVE CREVIMA TVOJE MAJKE KOJU MRTVI MAČIĆI JEBU NA GROBU TVOG OCA

Sudija, jebem li ti sve zivo i mrtvo, Ciganjerosu Suarezu jebem li ti sve potomke. Sturidge, jebem li te u glavu tvoju pickastu kretensku. Toresu, govno jedno, mars iz kluba. Rafa, debilcino, da te ne vidim pored Stadiona.

Au,proklete li sezone,Sunce ti jebem...Da smrad sudijski pusti jos jedan napad i da iz tog napada primimo gol.Mnogo,mnogo,mnogo ovo smrdi na tragican rezultatski zavrsetak

U 97.minutu primamo gol i gubimo 2 boda koja zivot znace.E ,samo je jos to falilo.

Ne znam ni sta da opsujem.

pa ja ne mogu vjerovati, on nada 6 min i onda jos 1 min igraju, ma to je sramota,suarez je trebao za ruku dobiti crveni karton,sramota, moralo se igrati dok ovi nedaju gol,a i nasa dva stopera danas su igrali ko krumpiri!!

Sto nam se ovo desava, sta smo bogu zgresili. Zasto imamo kretena na klupi. Sve se urotilo protiv nas. Pojescu i laptop i televizor. Oni cigani iz mancestera koliko gollova i bodova osvojili ovako a koliko smo mi izgubili. Govnar, uvodi govnara. Legende mu sede na klupi. Marssssssssssssssssssss picko debela iz kluba. Dao bog da te jebu cigani, prebiju i bace u blato da te svi navijaci Chelsea sutiraju ceo dan i posle i govna da plivas, jebem li ti mamu tvoju, debilsko kretensku da ti jebem mrtvu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.