Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Liverpool 2 : 2 Chelsea (21.04. ned)

Istaknuti odgovori

liverpool-chelsea-elp-odds-betting-356.j

PREMIER LEAGUE

21.04. 2013. SUNDAY, 17:00H

LIVERPOOL FC vs. CHELSEA FC

Uvodničar: Ercov

Vasa ocekivanja???

Nadam se da ce Lamps i terry opet od prve. Tacnije sve isto samo Oscara umjesto mosesa.

Kao drugo, liverpoola nismo dobili zadnjih 5 u EPL. Ajmo prekinut i taj niz, prekinuli smo protiv fulhama od 4 ajmo sad od 5.

Proslu smo ih rasturili al nazalost 1:1 odigrasmo. Ako budemo ko i prosli put igrali protiv njih sve ispod 3 boda bi bilo tuga. Ako vec budemo losi i bod bi dobro dosao. Kkao nam ne leze mamu im

diablo_bih

Samo nek' igra lamps, mata i hazard, bit ce sve uredu...

chibabachi

samo da ima dobar link za ace stream pa šta bude

• Odgovori 90
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

s obzirom da su nam u poslednje vrijeme jako neugodan protivnik, ocekujem pobjedu, bilo kakvu, ovom Liverpoolu treba uvaliti 5 komada jednom i za svagda, jer su zreli za petarde, prosli put su igrali dobro, ali na njihovu srecu nasi su se dobro izmasivali

treba cuvati onog glodara i nebi trebalo biti problema

al ne treba i zaboraviti naseg Sturridgea, ali sumnjam da ce on kakva biti prijetnja

Kao i protiv Fulhama tako i u ovoj utakmici protiv Liverpoola igramo protiv tradicije,jer protiv njih je uvijek tesko.Jednostavno nam ne leze kao ekipa,u posljednjih 8 utakmica protiv njih u ligi imamo 5 poraza,1 remi i 2 pobijede.U ovoj utakmici sve je moguce,mislim da ce ovde odlucivati nijanse,sreca ili eventualno neki raspolozeni pojedinac.Liverpool na svojoj strani ima tradiciju a mi na svojoj strani imamo kvalitet,pa cemo vidit sta ce biti.Ne smijemo u ovu utakmicu uci kao protiv Citya sa mnogo straha i postovanja prema protivniku,treba odigrati hrabro i oštro.Suareza se treba cuvati a ako njega zatvorimo sanse za pobijedu su vece,jer kada se zatvori Suarez Liverpoolova igra postane bezidejna i svodi se na neka losa ubacivanja.Lampard i Terry bi trebali poceti od prve jer su rođeni lideri i svakako da ce pomoci svojim iskustvom.Torres ce biti pod ogromnim pritiskom i ne znam kako bi se on nosio stime,mozda bi ga to totalno slomilo a mozda i izazove kontraefekat pa vidimo onog starog El Nina tako da sve je na Benitezu.Ocekujem mnogo od Hazarda i Mate,a ostali sta naprave.

Sastav:Cech,Ivanovic,Luiz,Terry,Bertrand,Ramires,Lampard,Hazard,Mata,Oscar,Ba.............GO BLUES :)>- .

Suarez iako solidno igra nije zabio već mislim najmanje 4 utakmice, o Sturridgu da ne pričamo. Vjerovatno će biti

-Coutinho - Suarez - Sturridge

Mislim da će ipak Ba početi iako bi bilo neprocjenjivo da Torres ušuti Anfield.

Ovaj Liverpool me opasno počinje nervirati, što je Spaha reko zreli su za petarde i ja bi volio da ih jednom Chelsea natrpa samo da oni njihovi navijači malo ućute.

Treba markirati Suareza i treba pripaziti na Sturridgea. Ostalo je lako.

Samo da Juan i Eden budu raspoloženi i ne plaÅ¡im se za rezultati. I Demba će im dati ako ova dvojica budu raspoloženi.  I obavezno LAMPARD U PRVU POSTAVU!

ÄŒech; Bane, Terry, Luiz, Bertnard; Lampard, jebeni Ramires, Juan, Oscar u sredini, Hazard; Ba

Ali i Terry treba malo pripaziti, puno ga je Suarez kroz noge driblao u prethodnim utakmicama..

Kad god smo igrali sa liverpulom , bili oni u odlicnoj ili sjebanoj formi, nista veliko nismo uradili, pa ni sad ne ocekujem nista specialno.

Ceh

Azpi---Bane--Luiz---Col (negde sam procito da ce biti spreman, pa videcemo)

Rami----Lamps

Oscar----Juan------Hazz

Ba

Za nas uvek tezak protivnik,i to bi bilo i logicno da oni igraju u skladu sa svojom reputacijom najveceg engelskog kluba,nego me nervira da i poslednjih godina kada jedva do Evrope dolaze,mi ne mozemo da ih dobijemo.

Posle pobede nad Fulamom,vratili smo odredjeni mir nakon ispadnja iz FA Kupa i bilo bi sjajno kada bi sutra izasli neporazeni iz tog meca.Treba nam odbrana na nivou,a pogotovo nam treba maksimalna koncentracija i zelja za igrom u prvom poluvremenu.Nije mec "zivota i smrti" i zato treba otici tamo i igrati fudbal,prosto i jednostavno.

Jedna pobeda,kakva god da je,docekacemo je oberucke,bi dala strahovit vetar u ledja pred sam finis sezone.

Ono sto ce dati dodatnu draz ili znacaj mecu jeste i to da je utakmica poslednja u kolu(ne racunam MJ u ponedeljak) i da ce i Totenhem i Arsenal pa i Everton, ako postoji jos u nekim kombinacijama kao nasa pretnja, odigrati svoje meceve pre nas i znacemo kako stoje stvari.

Danas svim srcem uz Fulam,sutra uz Siti,jebi ga, spali smo da grabimo za sam plasman u LS a ne za titulu.Tuzno.

Kako mrzim utakmice protiv njih... 
Ne sastavljaju se s loptom, a redovno nam otkidaju bodove... 

Samo da ona balerina ne iznudi neki "penal"....

Kad se samo sjetim prve utakmice na Bridgeu kad su Mata i druÅ¡tvo promaÅ¡ivali nevjerovatne Å¡anse, i onda na kraju nam ućeraju nekakvu fuljačku od gola za 1:1, mjesto da smo im nabili 5 komada. JoÅ¡ se Terry tada povrijedio...  [-X

Najvise sto se moze desiti je remi protiv njih jer nama jednostavno ne idu.Nije stvar ko je tu bolji nego Liverpool ima srecu,a ovi nasi ne znaju bilo kakvu sansu iskoristiti.Vec vidim kako se Chelseajevi igraci dodaju oko sesnaesterca 80 ak minuta bez pravih prilika,ako neka i bude sve to ode na tribine i preko stadiona. Luiz puca slobodni, zatim lopta se odbija od odbranu ili Mikel grijesi i dodaje nehotice Liverpoolovom igracu koji dugom loptom trazi Suareza,on fenomenalno prima loptu.John Terry pravi spagu,pada na teren veli da je padala kisa ,klizavo .Nailazi Sturridge Suarez mu doda  i on matira Cecha.Ni krivi ni duzni uzeli cijeli plijen.

Sudija ce biti Kevin Friend.

on je sudio i prosli put kad smo izgubili na Anfildu 4:1,sjeticete se Rosa Turnbula.

sto se same utakmice tice,vec dugo nismo pobijedili Liverpol zadnji put kod Carla Ancelotia,dobili smo ih u obadvije utakmice,Suarez ce biti najveca prijetnja i ako Liverpol vec dvije zadnje utakmice nije postigao ni gol.Nadam se da Benitez nece praviti iznenadjenja u sastavu,odbrana mora biti:

Ivanovic           Tery          Luiz       Cole     

Cole naravno ako bude potpuno oporavljen od povrede da pocne.Uvijek nezgodan Liverpol nadam se povoljnom rezultatu.

Kako se tekma blizi ja sve vise vjerujem u pobjedu.

Nebi me cudilo da na kraju benayoun od prve pocne ccc.

Kako se tekma blizi ja sve vise vjerujem u pobjedu.

Nebi me cudilo da na kraju benayoun od prve pocne ccc.

Hahaha zamislite 85min mi gubimo 1 : 0 i onda Benitez pravi izmijenu,ulazi Benayun izlazi Mata(na shoutboxu psovke kakve jos nisu poznate ni Kaloudi) i onda sljedi Yossi Show,i Benayun sa 2 gola nam donosi pobijedu.Pa ja mislim da bi se taj dan slavio kao i 19.05.

Bolje da pobedimo,ali ako izgubimo,ubice me drugar od zezanja :-D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Moram biti optimista,sutra mi kolega liverpulovac dolazi da gledamo zajedno tekmu,bude li sranja od igre najeb'o sam dvostruko,em cu zivce izgubiti sam od sebe,em ce me ovaj podjebavati.Ocekujem neki sugavi remi,nadam se minimalnoj pobjedi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.