Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Southampton 2 : 1 Chelsea (30.03. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 109
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Soton zasluzeno vodi, igraju lijepo i konkretno, za nadat se boljem 2. poluvremenu i brzom izjednacenju... Hazard mora uci sto prije.

sramota,u napadu nismo nista napravili i gol smo dali iz prekida,Mikel samo hoda po terenu.

Loša igra...trebalo je primiti jedan gol da se bar malo života unese u igru naših igrača...pa koji JK rade oni...gol Terrya mi je vratio nadu u ovu utakmicu, ali onaj slobodnjak mi ih je opet skoro pa srušio. Soton radi predobre akcije i zajebavaju se s nama kao da smo neki nižerazredni klub...nadam se da će u drugom djelu biti naša igra bolja, ali ako ovako nastavi ne znam, ne želim ni zamišljat

Jako slabo izdanje u prvom poluvremenu,razocaravajuce a povrh svega jos I dva primljena gola na foru,na Vic.ovo Moramo da dobijemo inace ce biti svega I spacega do Kraja sezone.

Potpuno trebamo promijeniti igru, nema nas. Sad nastupa trenerova taktika i umijeće...

Tako se gine za sveti klub! To momci! Jebem vam sve od reda svakom odreda.. Sve bi vas ja mrÅ¡nio.. Kreteni jebeni... 

Ligu Evrope ce ova gospoda da igra naredne sezone.Za ovakav pristup u vecem delu sezone i igre ispod svakog nivoa,bicemo tamo gde zasluzujemo.

Sram vas bilo bre.

Koji put ove sezone gledamo ovakvu mizeriju od vise stotina miliona evra vrednog tima?Koji put?

A Sautemptonu svaka cast

Smešno.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Boli Beniteza ku*ac za narednu sezonu, i da li ce se Chelsea plasirati u top 4. 

Njega zanima samo ono sto moze da upise u svoj CV na kraju sezone, a to su FA cup i EL.

Otkinuli nas,malo smo se podigli sa igrom ulaskom Hazarda,ali dzabe,nema ko da ga prati,a on sam protiv 11 ne moze. Moises glumi ludilo,Aspilikueta ne zna da centrira, a nama na pozajmici Lukaku, De Bruyne, Piazon. Eee robijo moja,koja bruka opet. Ma sve je ovo do ovog idiota na klupi,necu ni igrace da krivim,on mora da ih motivise i da izvuce najbolje od njih,a ne koa ovaj lezilebovic,da sam Roman danas bi leteo Benitez sa klupe, a do dolaska Mourinha Terry bi bio igrac-trener i u k... od ovoga gore ne moze.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.