Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Southampton 2 : 1 Chelsea (30.03. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 109
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da i u Ponedeljak ispadamo, nažalost. 

Tako je izgledalo i nakon sto smo izgubili od steaue da ce nas pomesti utd pa je ipak ispalo dobro.

I ja sam za to da im vise ne dajemo dva gola fore ove sezone  [-X  :P

Tu gde si doveo me, samo na korak je dno.. :D

Vrlo moguć scenarij je sljedeći:

- završavamo izvan top 4 i igramo Evropsku ligu sljedeće sezone

- ispadamo iz oba kupa

- sramotno 'tjeranje' Lampsa iz kluba

- zadržavanje Torresa u istom

- ne uspijevamo dovesti Josea 

- Emenalov utjecaj sve više i više jača

...

Romane, idiote jedan !

Torresa jedino Atleticu da uvale, druge opcije nema, mislim ima, al kostace ko novi napadac.

Lamparda jedino Mou moze da spasi, svi drugi su ga se izgleda odrekli...

Emenala jedino Mou moze da otera, nikom drugom izgleda da ne smeta(sem nas, al se mi ne pitamo nista).

Takmicenja me ne zanimaju preterano...

Bruka ziva majkemi :S.Bar nereseno da smo izvadilli jebote.

Napad katastrofa covece!Gde su zlatne Kalu i Anelka,igrali smo bolje 200%!.

I onako cisto informativno na posledne 4 utakmica gostima imamo 3 poraza i jedna nereseno  :-

Evo i mog osvrta na jučerašnju sramotu jer ne znam kako to drukcije nazvat ali iskreno ovo sam očekiva i govorija već 3 miseca... Mi smo čisto solidna ekipa koja odigra jednu od 4 dobre utakmice i onda sve ispočetka...

Obrana na čelu sa vratarom prolazna ocjena osim bekova to je uzas zivi... Cezar 5 puta lupa balunom u igrača svjesno da balun ne može proć ( bosingwa mi je bija gadljiv ali je doktor za ovog panja ), bertrand već sam davno reka da jadan chelsea ako je on prva opcija umisto a.colea..

Vezni red je ključ neuspjeha po meni, oscar i lamps nevidljivi mikel standardno užasan put naprid šta je u ovoj utakmici bilo od krucijalne važnosti, a krila jad i čemer..Moses pari igrač iz 3 engleske lige( kalou je bija doktor za ovoga ) a marinu nadam se želim uspješnu karijeru šta dalje od londona i chelsea.

Torres se standardno uklopija u sivilo ali isto zaslužija prolaznu ocjenu radi borbenosti itd.

Moj rezime svega je da smo prije par godina imali ekipu koja nije uvik posjedom stvarala rezultat nego pametnim čekanjem protivnika da napravi glupu grešku i onda ka cobre grizli iz svih pozicija...Imali smo ratnike, borce, silu lamp,essien,ballack,malouda,carvalho,terry,didier, a sad imamo igrace koji teze nadigravanju a za to nisu sposobni bar većina njih..

Mislin da je rjeÅ¡enje osim rijeÅ¡it se debelog prasca s klupe dovest npr yayu ili nekog igraca takvih osobina plus livog beka jer od ovoga nema bas neke  koristi i sjest na klupu nekog ko ima viziju i koji se može postavit iznad igrača i lupit Å¡akom o stol itd.. Jer ostane li ovo ovako mislin da kriza tek počinje...

Benitez je makar njih naucio pisati.Nisam gledao utakmicu,samo sam vidio rezultat.Sta cu se ja dzabe trati i razbijati mozak sa takvim glupostima ,dosta je bilo.Ovoj trutini bas ide sve po planu,da sve unisti.Chelsea se od njega nece oporaviti dugo vremena i kad sjedne neko pametan na klupu.Vidite da Abramovic sam odredjuje,ko da on sta pita vjerne navijace...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.